Cum de a alege adidașii de tenis de masă?

Cum de a alege adidașii de tenis de masă?

Tenis de masă este un joc popular, dezvoltarea mușchilor, dexteritate, reacție rapidă. În plus, este excelentă descărcare psihologică care vă va permite să vă bucurați după o zi grea. Nu toată lumea știe că pentru acest sport a fost dezvoltat obiecte speciale de echipamente, iar specificitatea încălțămintei are o mare importanță în joc. La adidași speciali pentru tenis de masă, jucătorul se simte mai mult plastic și inteligent, este mai puțin obosit și se simte confortabil în tot meciul.

Descriere

O caracteristică a adidaților tenis este prezența unui mijloc moale care protejează picioarele și picioarele de la fotografii care apar în timpul mișcărilor ascuțite. Această garnitură este situată între călcâi și picioare. Este confectionata din diferite densitate materie primă. Partea exterioară a adidașii este confectionata din piele naturală sau artificială, și pentru a reduce greutatea, producătorii uneori decora instanțe cu diferite inserții.

Adidași fabricate din piele sau alte materiale naturale, sunt considerate a fi opțiunea cea mai preferabilă, deoarece astfel de pantofi bate concurenții săi sintetice în ambele calități estetice și operaționale.

Branțul în pantofi de tenis speciale este folosit pentru a atenua picioarele acoperire a pardoselii, cel mai adesea este făcută de geluri, de exemplu, PU sau EVA. Densitatea brant de-a lungul lungimii sale pot fi inegale.

formă specială are partea din spate. Acesta este îndoit, astfel încât călcâiul în procesul de mișcări ascuțite nu merge în jos și nu a deteriora atunci când lovirea podeaua. Sock este realizată dintr-un material respirabil de lumină și are o protecție specială deget.

Soiuri

teniși pot fi clasificate în funcție de tipul de unic, care, la rândul său, este determinată de tipul de acoperire a sălii de joc sau site-ul. Prin urmare, talpa poate fi împărțit în următoarele tipuri.

 • Greu. Această varietate este mai potrivit pentru un tenis mare decât pentru desktop-. Talpa are o bandă de rulare medie în formă de „pom de Crăciun“.
 • Primare. În acest caz, talpa este 70-100% acoperit cu un protector în profunzime în formă de mică adâncime „pom de Crăciun“.
 • Iarbă. Suprafață acoperită cu țepi în miniatură.
 • Covor. Adidași cu talpă netedă perfectă.

Profesioniștii din tenis de masă nu recomandăm adidași cumpărare destinat pentru un joc mare pe terenul, deoarece acest lucru pantofii au o grea pentru unic de emisie bun. În speciile desktop atunci când aleg pantofi, aderența și rezistența adidașii este obținută cadru, astfel încât și pantofii sunt necesare cu o talpă bună.

Puteți împărți adidașii pentru tenis de masă pentru opțiunile din piele naturală și țesături artificiale. În acest caz, clienții ar trebui să se bazeze pe buget și pe starea de oprire, totuși, eșantioanele din piele au o durată de viață mult mai lungă și, de fapt, cu longevitatea lor, ele sunt aproape echivalente cu prețul de pantofi din sinteză.

De asemenea, în vânzare puteți găsi adidași de tenis pentru bărbați și femei. În primul rând, aceste modele diferă în design. Opțiunile femeilor sunt realizate într-o coloană delicată pastel, poate avea o imprimare florală, în timp ce adidașii masculi sunt fabricați în mai multe nuanțe clasice: negru, albastru, alb, roșu, gri.

Cum de a alege

Plecând spre achiziționarea de adidași speciali pentru tenis de masă, utilizați următoarele recomandări.

Alegeți tipul de pantofi în conformitate cu tipul de picior. Alocați următoarele tipuri.

 • Supinați. În acest caz, piciorul are loc de obicei pe exteriorul pantofilor.
 • Prânat. Tipul opus când picioarele sunt mai adesea la partea interioară. Cel mai traumatic tip.
 • Ideal. Cu un astfel de picior, atletul vine în partea centrală.

Determinați tipul dvs. este ușor. Pentru a face acest lucru, opriți oprirea umedă pe o foaie de hârtie. Dacă amprenta peste contururile mai mult din exterior, piciorul se potrivește cu tipul supinat. Cu o traseu pronunțat, abaterea pe partea interioară și re-rectigând un dreptunghi cu o curbă mică, trebuie să alegeți adidași de tenis sub tipul pronunțat. Cu chiar și din toate părțile, cumpărați pantofi pentru tipul ideal.

O atenție deosebită este acordată dimensiunii pantofilor. Fingers jucător de tenis nu ar trebui să se îndoaie în timpul jocului, așa că Lungimea trebuie să fie mai mare de 1-1,5 cm de lungimea piciorului.

 • Principalul criteriu atunci când alegeți adidași este comoditate. Asigurați-vă că pentru a încerca cu atenție ambele adidași, încercați pentru a simula miscarile efectuate in timpul meciului de tenis. Dacă nicăieri freacă, degetele nu îndoiți, talpa nu aluneca, atunci astfel de adidași sunt potrivite pentru picioarele tale.
 • Uneori, atunci când adidași de cumpărare par greu, deși pentru tenis de masă ar trebui să fie o opțiune ușoară. O astfel de sentiment o poate avea loc în cazul în care jucătorul de tenis a decis să se mute de la papuci speciale de tenis pentru adidași. La început, acest tip de pantof pare voluminos, de mare, grele în comparație cu filme speciale moi mici, dar acest lucru nu înseamnă că cumpărătorul a ales un model nepotrivit de adidași.

Atunci când se deplasează de la papuci la pantofi sport, aproape fiecare jucător de tenis se simte această diferență și se utilizează la un produs mai greu de dimensiuni în câteva zile.

Branduri populare

Alegerea unui model potrivit de teniși de masă, Fiți atenți la produsele din următorii producători.

 • Fluture. De exemplu, modelul Rifones a fost elaborat în cooperarea stelei japoneze a tenisului de masă Mizutan, astfel încât toate nevoile jucătorului de tenis au fost luate în considerare atunci când a fost creat. Proprietarii apreciază foarte mult calitatea și fiabilitatea adidaților și, de asemenea, mulțumiți de un design luminos. Modelul prezentat combină un ambreiaj bun al tălpilor cu suprafața podelei, permeabilitatea la aer de înaltă calitate, deprecierea stabilă, ușurința de funcționare.

 • Asics. Modelul popular al acestui producător sunt considerate adidași Gel de rezoluție 7. Aceasta este o opțiune masculină cu un singur flexibil în aer liber Ahar. Apărarea înaltă este asigurată datorită prezenței unei singurele intermediare a deprecierii Spevai și a Gelului Asics GE. Acestea sunt adidași speciali de tenis, cu o gamă largă de specificații tehnice.

 • Adidas. Această firmă oferă o gamă largă de modele de femei și bărbați. Bestsellerii onorați includ seria Tnenium. Aceste adidași se disting prin calitate foarte înaltă. Potrivit proprietarilor, modelul este aproape nefericit și vă permite să se bucure de fiabilitate și confort a lungul anilor lungi.

În cazul în care utilizatorii decid să actualizeze această pantofi, apoi alegeți același model, dar mai modern, cu toate acestea, atunci când schimbă „generații“ în teniși Adidas schimbă aproape numai de design. Cumpărători, nu sperie și prețul ridicat de produs, care este de 100% compensat de calitate, confort și durabilitate.

 • Căptuşeală. Adidași din China fac parte din mai multe opțiuni de buget și sunt potrivite pentru iubitorii sau începători în tenis de masă. Încălțăminte din țesături și piele artificială. Potrivit cumpărători, acestea sunt destul de adidași confortabil și convenabil, cu toate acestea, ordinea lor este posibilă aproape numai prin intermediul magazinelor online din China. Cu toate acestea, în conformitate cu ghidul de clienți, livrarea se face destul de repede.

  • Mizuno. În acest caz, compania produce încălțăminte pentru tenis de masă profesională. De exemplu, opțiunea optimă pentru Medal Medal Medaly Medaly Z2. Produsul este fabricat din materiale sintetice în culoarea albastră curajoasă. Popularitatea acestui produs se datorează încrederii, care determină producătorul japonez de la cumpărători cu o vastă experiență. Adidasii diferă în esență, moale, fiabilitate.

  Despre cum să alegeți adidași pentru tenis de masă, uitați-vă în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: