Cum de a alege cizme de schi?

Cum de a alege cizme de schi?

Activitatea de agrement este o muncă grea, încăpățânată, dar foarte interesantă și emoțională. Turiștii cu experiență știu exact ceea ce este necesar, astfel încât să aibă loc și gestionat: dorința de a „cuceri” noile noduri (sport), cunoștințe de bază și un profesor bun, echipament adecvat. La urma urmei, echipamentul poate lua un extrastic în momentul cel mai inadecvat, care, la rândul său, poate duce la consecințe imprevizibile.

Vorbind despre schi, vreau să fiu o atenție deosebită la cizme. Alese corect, acestea vor permite obținerea celor mai bune rezultate și plăcerea maximă în jogging amator.

Tipuri de cizme de schi

Pentru orice pantofi turisti, confortabili sunt un angajament al unei activitati confortabile si sanatoase in aer liber. Și când să alegeți din acest accesoriu din punct de vedere profesional, orice turbulentă sau probleme vor părea doar un pic.

Bocancii de schi sunt o artă întreagă. Varietatea lor de model nu se limitează la bărbați, femei și copii.

Există o demarcare a cizmelor de schi în funcție de scopul lor:

 1. Pentru mersul pe jos și excursii simple. Ideal pentru sportivii novici, pentru iubitorii de schi în parc sau în pădure. De obicei, este unul dintre cele mai ușoare și mai ieftine modele, prețul acestora poate crește datorită izolației interne și a materialului extern.

 2. Pentru accident vascular cerebral clasic. Scăzut, asigură ușor articulația gleznei, fără a limita mișcarea, echipată cu o talpă moale.

 3. Pentru cursa de skate. Cizme înalte cu manșete, fixează ferm Shin, au un talpă dur și sunt destinate formării profesionale de schi.

 4. Modelele combinate au o manșetă superioară detașabilă, atât de potrivită pentru al doilea și al treilea tip de schi. Sole – rigiditate medie. Cu încredere folosiți începători și iubiți

Modelele femeilor, copiilor și bărbaților se disting numai de gama de culori și decorațiile suplimentare, ci și de dispozitivul lor, în funcție de caracteristicile fiziologice ale piciorului unuia sau al unui alt grup. Cizmele de schi nu ar trebui să fie doar frumoase și bine stau pe picior, dar, de asemenea, să îndeplinească anumiți parametri.

Cum de a alege cizme de schi?

Chiar dacă aveți cele mai bune schi în lume în lume, ei nu vă vor folosi fără pantofi minunați, proiectați exact sub acest proiectil sportiv. Odată cu selecția corectă, funcționarea îndemânată și îngrijirea de înaltă calitate, cizmele dvs. de schi (nici măcar cele mai scumpe) vor servi cel puțin 10 ani, experții asigură.

Citește mai mult  Pantofi închise

Pentru a face alegerea potrivită, profesioniștii consiliază aderă la principiile și recomandările, chiar dacă sunteți doar amatori și nu vă veți ocupa de schiuri până la sfârșitul zilelor dvs.

La dimensiune

Bocancii de schi trebuie să corespundă caracteristicilor fiziologice ale piciorului și vă veți potrivi. Dacă cel puțin pe o secundă ați lansat în confort, refuzați imediat să cumpărați.

Dacă cizmele sunt minunate, atunci riscul de hrănire a leziunilor este în creștere, deoarece nu va fi fixat în siguranță și ferm. Prea mic va aduce o mulțime de disconfort și, ca rezultat, patinajul „de calitate slabă”.

Mai ales profesioniștii insistă asupra refuzului șosetelor de lână tricotate a bunicii. Maximum pe care le puteți permite – tricotate subțire sau bumbac. În consecință, atunci când se potrivește ar trebui să fie în acele șosete (sau similare), în care veți lupta cu întinderea dealurilor de zăpadă.

La fel ca atunci când aleg pantofii de zi cu zi, cele mai bune cizme de schi vor fi testate chiar în magazin. Pantofi și arată literalmente 1-2 minute. Acest timp este suficient pentru a simți disconfortul sau pentru a evalua lovitura exactă.

Prin duritate

Pentru cursa de skate de pantofi ar trebui să fie cea mai dificilă în zona verde. Este necesar pentru dens adiacentă piciorului și fixării fiabile. Susul lor este, de obicei, realizat din material rezistent la îngheț, cu acoperire din poliuretan.

Determinați rigiditatea necesară în magazin nu va funcționa. Pentru a face acest lucru, trebuie să îndoiți partea de sus a pantofului înainte cât mai mult posibil. Dacă nu a cedat provocărilor tale, înseamnă că rigiditatea este doar pentru cursa de skate.

După tipul de elemente de fixare

Cele mai frecvente elemente de fixare ale schiurilor de boot sunt de patru tipuri:

 1. Nn 75 – a folosit mai mult și mai puțin frecvent. Carcasa de potcoavă din metal cu trei tije la care pantofii sunt instalați cu o talpă proeminentă. Apoi, această parte este fixată cu ajutorul unei suporturi metalice și fixate. Acest tip de fixare este deja practic utilizat în mișcarea de skate, deoarece încălțămintea sunt foarte nesigure fixate pe schi.

 2. NNN – Fixare care este atașată la schi. Este o placă metalic dreptunghiulară cu două ghidaje transversale. Pantoful este fixat strâns, partea din față a acestuia se bazează pe focalizarea cauciucului.

 3. NIS – acest tip de fixare este practic diferită de cea anterioară. Deoarece această specie este atașată la schi folosind o platformă specială NIS, șuruburile sau tijele nu sunt utilizate aici.

 4. SNS – Fixare specială făcută pentru schi fond. Cizme sunt atașate cu ajutorul unui ghid longitudinal, șosete se potrivește bine la cauciuc.

Citește mai mult  Boots Bogs

Prin rularea stilului

În funcție de modul în care alerga schi, intenționați să faceți, tipul de boot, fixarea și chiar mărimea lor depinde.

Skown Move este considerată o vedere semi-profesională și profesională a unei alergii de schi. Dacă tocmai ați primit schi, atunci, cel mai probabil, primul dintre pașii dvs. va fi clasic. De aici și tipurile de cizme de schi diferă în principalele lor caracteristici:

 • Mai mare – pentru rularea de skate, cu fixarea gleznei și pantofii până la stilul clasic (nu este nevoie să fixați articulația)+

 • Buntul pentru schi profesionist este strâns pe picior și are o talpă compactată. Clasicul nu este atât de solicitant și este conținut cu o singură talpă și are o greutate ușoară+

 • Pentru ambele tipuri de schi, cele mai populare și de fixare utilizate sunt la fel de potrivite – SNS și NNN. Dar aici este deja necesar să respingeți de la tipul de fixare pe schi.

Modele pentru femei și copii

Principiile de selecție a acestei categorii de cizme de schi sunt ușor diferite de toate cele de mai sus. Unii producători fac o mică corecție în pantofi de schi pentru femei și copii. De exemplu, pantofi pentru femei drăguț sunt ușor mai scăzute decât bărbații și ceva mai puțin greu. Datorită caracteristicilor anatomice ale picioarelor de sex feminin, cazuri de vătămare nu sunt rapide.

Femei cizme de skate face, de obicei, un pic mai larg în zona mușchiului de oscilație sau inserați regulatori de volum special de manșetă. Pentru o mai mare comoditate, femeile fac un toc ridicat.

La alegerea cizme de schi pentru copii ar trebui să fie la fel de precaut și atent. Datorită creșterii activă, mărimea piciorului la copii nu pot crește cu zi, dar de ora. Prin urmare, principalul lucru este să vă asigurați că pentru a selecta sport pantofi de schi pe piciorul copilului tau. La fel ca modele de sex feminin, cizme pentru copii au redus rigiditate și nu la fel de mare ca adulti. Este necesar să alegeți pantofii cu copilul astfel încât să poată face în ea câțiva pași și să se asigure că ea se potrivește cu adevărat.

Citește mai mult  Slairs

Există câteva sfaturi valoroase de la profesioniștii de schi care avertizează părinții sportivilor viitori din cumpărături nefavorabile. La urma urmei, pantofii greșeli nu numai că au bătut vânătoarea de a începe sau a continua cursurile, dar, de asemenea, duce la răniri:

 1. Achiziționați cizme de schi chiar și pentru cei mai mici schiori Este necesar doar în dimensiune. Nu ar trebui să existe opțiuni pentru „cultivat”. Acestea nu sunt resimțite sau datorie, care pot fi purtate de mai multe sezoane la rând. De la dimensiunea boot-ului de schi depinde direct de picioarele copilului tău.

 2. Asigurați-vă că luați în considerare scopul pantofilor: pentru accident vascular cerebral clasic sau de skate.

 3. Dacă părinții au o dorință de a ucide două iepuri dintr-o dată (și brusc el călărește un clasic și apoi vrea să meargă la cal?) Se recomandă modele de cumpărare speciale, combinate cu o manșetă detașabilă.

 4. Este recomandat să cizme achiziția de schi, împreună cu elemente de fixare adecvate.

Politica prețurilor de branduri sportive

Desigur, prețurile pe modele de cizme de schi de la mărci comerciale populare pot părea inaccesibile pentru categoria cumpărătorilor economie. Cu toate acestea, calitatea lor, comoditate și fiabilitate merită acești bani. De exemplu, mărcile de sport, cum ar fi Alpina, Solomon și Madshus oferă pentru o pereche de cizme de cel puțin 4500 de ruble. SPINE și NORDWAY a pus bara inferioară de la 2500-3000 ruble.

Diferența de lopeți de schi scumpe de ieftine este utilizarea unei mai bune, materiale naturale, o abordare individuală a fiecărui model în parte, îngheț mai pronunțată și rezistența la umiditate.

Alegerea cizmelor de schi, trebuie amintit că timpul și economisirea banilor pe echipament pot fi suspendate cu consecințe neprevăzute neprevăzute, atât în ​​ceea ce privește rănirea, cât și în ceea ce privește eșecul deplin.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: