Cum de a purta o rochie cu glezna?

Cum de a purta o rochie cu glezna?

Vara trece, și gânduri despre ceea ce pantofi va fi confortabil și elegant, ocupă multe fashioniste. Combinația dintre clasici și har întruchipează gleznelor – scurtate cizme jumătate pe un toc sau o pană. Probabil că nu există nici un astfel de designer care nu ar aduce glezna la colecția lor. Acest model de pantofi a fost de mult timp cunoscut la nivel mondial datorită capacității de a combina cu multe elemente de îmbrăcăminte: fustă, pantaloni, blugi și rochie.

Selectăm o rochie pentru pantofi de gleznă

Rochia și cizmele gleznei sunt două lucruri, perfect armonie între ele. Puteți alege cu ușurință o rochie de aproape orice stil și fel. Îmbrăcați cu îndrăzneală o rochie lungă sau scurtă, tivită și liberă, cu diferite forme de fustă. Cu toate acestea, există un mic „dar” – stilisti sfătuiți să poarte pantofi de gleznă scurtă sub rochie este autentic și mai mare sub scurt.

Rochii manuale de împerechere și pulovere alungite în combinație cu fotografii de gleznă – acesta este un adevărat vârf de modă. Trebuie să alegeți un model scurtat, complemnând imaginea accesoriilor. Frumos arată ca un caz de caz, cu condiția ca glezna cu toc înalt. Rochii fără mâneci se potrivesc, de asemenea, în moda de astăzi.

Pentru mersul pe jos, puteți purta haine nuanțe luminoase, cu o fusta luxuriantă, pentru a se potrivi de birou rochie de culori tot mai montate strict.

Boots sunt bine armonizate cu rochii de cocktail. Stiluri scurte în combinație cu cizme alungite vă va crea imagine senzuala si sexy. Dar rochii de seara sunt mai bine să nu se combina cu pantofi de glezna, deoarece ecranul poate fi voluminoase și ușor nedumerit. Excepția este scurt rochii fara decor inutile.

Lungimea este importantă?

Vestea bună este că rochii pot ridica aproape orice lungime. rochii scurte sunt o alegere excelenta pentru proprietarii de picioare zvelte lungi. De anklenes va sublinia hamul gleznelor și va ajuta cu siguranta te uiti irezistibil. Negru colanți și rochie scurtă – Opțiunea uimitoare.

Rochii de lungime medie, până la genunchi și mai mică în combinație cu gleznele nu sunt atât de populare în rândul jumătății feminine a populației. Faptul este că o astfel de lungime de tivul este scurtează vizual picioarele, mai ales dacă sunteți colanți luminoase pe tine. Prin urmare, această opțiune este mai bine să nu încercați, ci să poarte un model mai scurt sau combina pantofi glezna cu blugi înguste, skinnie sau pantaloni conserve de legume.

Atunci când selectarea o rochie lungă, bootions foarte mici va arata frumos. Shik va adăuga o tăietură pe o latură lungă de deschidere rochie. Dacă vă place arcuri neobișnuite, apoi încercați să combine grosolănie și har. șocurile masive pe o pană într-o combinație cu o rochie lungă aspect neobișnuit și extravagante.

Rochii tricotate vă permit să pună pe un hammashi sau jambiere. În același timp, selectați culoarea lor cu atenție, acesta trebuie să se potrivească cu pantoful. Dresuri a pus, de preferință, pe flori de culoare închisă, iar rochia este scurt.

Cum se combină culorile?

Capacitatea de a alege culoarea potrivita este foarte important atunci când poartă glezna mlaștină. Cel mai clasic sunt modele de culoare. Acestea sunt potrivite pentru orice culoare a Vertex sunt universale. În ciuda aparent sumbru, combinația dintre o rochie negru mic cu pantofi negri și dresuri negre – o imagine magnifică pentru restaurant seara.

Cu rochii negre sunt bine armonizate și alte culori, de exemplu, roșu sau cireșe. Este mai bine pentru a opri alegerea dvs. pe vopselele nepotrivite dacă vă place roșu. Dar, cu verde, albastru, tenta de val mare de luminozitate excesivă nu este urmată. Accesorii lumină în tonul de pantofi va fi indispensabilă.

rochie rosie arata grozav cu Botine negre. Sub roșu, bej blând și cafea nuanțe vor fi de asemenea potrivite, dar cel alb nu ar trebui să ia, cum ar fi nuante de gamma rece. Cu rochie gri puteți purta negru, maro deschis, bej sau lumină – pantofi gri. Cu alb, trebuie să fii atent. Solicitările vor fi culori strălucitoare – roșu, albastru, dar nu uitați de accesoriu suplimentar al culorilor pantofilor dvs.

Combinații de culori armonioase

Ce să facă dacă pantofii sunt deja acolo, iar rochia este doar de cumpărat? Sub cizmele de gleznă neagră își pot permite orice culoare a vârfului. Dacă sunteți un proprietar fericit al modelelor albastre, ar trebui să fie atent. Pantofii albastri sunt cel mai bine armonizați cu valuri verzi, turcoaz și mare.

Ceapa interesantă pot fi obținute prin combinarea pantofilor de gleznă albastră întunecată cu călărie verde strălucitoare sau, dimpotrivă, albastru strălucitor, cu o umbră mai relaxată de verde.

Pantofi maro și gri – acesta este un clasic durabil și verificat. Alegeți cu îndrăzneală rochii de soft roz, bej, smântână. Pentru astfel de fotografii ale gleznei, cele mai populare rochii tricotate sunt perfecte. Cu ei li se permite să poarte ciorapi corporale strălucitoare, dar lungimea fustei trebuie să fie înainte de genunchi.

Culoarea bej este foarte blândă și, împreună cu negru, este una dintre cele mai populare. Este armonie cu nuanțe diferite de culori roșii, negre, verzi, albastre, violet și albe. Sub cizme de gleznă bej puteți purta o cutie de rochie, fustă montată. Ca și cu culoarea maro, ciorapi aleg lumină.

Dar pentru a cumpăra cizme roșii gleznei sunt rezolvate câteva. Astfel de pantofi sunt o adevărată provocare care vă va crește stima de sine și va da încredere. Fetele din cizmele roșii vor fi întotdeauna în lumina reflectoarelor. Punerea lor, merită să ne amintim că hainele strălucitoare aici vor fi o modienă și va strica imaginea. Calm, ton strălucitor al vârfului – cheia la arcul uimitor.

Imagini elegante

Imagini pe care le puteți crea cu combinații de rochii și pantofi de gleznă, nenumărate. O rochie neagră montată cu un guler decorat va fi perfect combinată cu aceleași cizme de gleznă de culoare pe un călcâi gros. Similar cu decorul de sus și de încălțăminte creează un stil de contrast subțire.

Rochie de montare albă în combinație cu chilot ușor și pantofi negri vă va permite să arătați senzual și eliberat. Și nuanțele albastre în combinație cu o jachetă albă și o centură subțire albă este o opțiune bună a unei imagini de birou.

Rochii calde tricotate și de lână arată grozav cu chilot închis și cizme de gleznă. Efectul frumos dă combinația de tonuri de smarald și bej. O astfel de gamă de culori este bine completată de o nuanță brună de pantofi.

Una dintre cele mai recente tendințe – cizme de gleznă pe talpa tractorului. Contrar problemei că o astfel de unică arată nepoliticoasă, poate accentua ușor ușorul picioarelor și poate crea o imagine interesantă. Sub o astfel de rochie de zbor, de la țesături ușoare, precum și tricotate. Rochia albă într-un complex cu o haină monofonică și cizme de pantofi albe vor crea un stil frumos al orașului, deoarece este imposibil să se potrivească cu mersul pe jos și întâlniri romantice.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: