Cum sa se intinda pantofi piele?

Cum sa se intinda pantofi piele?

Încălțăminte din piele intoarsa naturala arata intotdeauna elegant, feminin și eficient. De obicei, se întinde suede independent în procesul de șosete, deoarece acest material este moale și gras. De multe ori, în timpul montajului în magazin, nu simțim nici un disconfort, însă când vine vorba de șosete de zi cu zi, se pare că pantofii fac clicuri sau freacă. Această situație poate fi corectată cu ușurință dacă metodele considerate mai jos. Principalul lucru este că Suede este autentic.

Alegem și folosim extensia de spumă

Pentru a întinde pantofii de la Suede, există spray-uri speciale și spumă de spumă care pot fi aplicate la domiciliu. Acestea pot fi achiziționate la orice magazin de pantofi. Tehnologia de utilizare poate diferi, în funcție de producător, dar etapele principale sunt foarte simple și de înțeles.

 1. Aplicați cantitatea necesară de bani pe tamponul de bumbac și procesați un loc care se rupe în exterior. Opțiune posibilă de a aplica în interiorul pantofilor.
 2. Purtați șosete și pantofi timp de 30-40 de minute sau să umpleți bine hârtia. Ziarul de ziar nu este recomandat, deoarece va picta pantofi din interior.

  Cu ajutorul mijloacelor speciale din piele se întinde suficient de repede. Această metodă este potrivită pentru cei care doresc să crească pantofii de suede în lățime.

  Dacă aveți nevoie pentru a întinde partea de sus a ghetei, targa spuma va veni, de asemenea, adevărat:

  • Shone ar trebui să fie implementat+
  • Tratați la un instrument+
  • Coperta din interior cu un șervețel și țesătură Aleatoriu.

  Este posibil să se aplice de bere?

  Multe astfel de metodă o va părea ciudat, dar astăzi berea este folosit nu numai ca o băutură. Această metodă poate fi folosită pentru a întinde pantofi piele.

  Pentru a face acest lucru, va fi necesar pentru a distribui berea prin interiorul portbagajului sau a portbagajului (asigurați-vă că să urmeze, astfel încât lichidul nu a lovit exterior, în acest caz, acoperirea poate fi montat) și câteva zile puteți relaxa cu până la evaporarea și mirosul nu va mânca.

  Alege bere soiuri mai bine luminoase, nu vor lăsa pete neplăcute.

  Pleacă în congelator

  O altă metodă ușor extremă de întindere a pantofilor de piele implică camera de cameră într-un loc foarte rece, de exemplu, în congelator.

  Procesul de procesare este după cum urmează.

  1. Puneți pachetul în pantofi și turnați apa în ea. Este necesar ca apa să fie distribuită în volumul de pantofi.
  2. Lăsați cizmele în congelator timp de 8-9 ore, puteți noaptea. Suede se întinde datorită faptului că, în procesul de îngheț, apa se va transforma în gheață, crește în volum și ocupă mai mult.
  3. Pentru a obține o pungă de pantofi, trebuie să dați gheață un pic de topire și o scădere a volumului. În caz contrar, pantofii vor fi deteriorați din interior.
  4. Lăsați pantofii la uscare completă.
  5. Dacă efectul sa dovedit a fi insuficient, puteți repeta din nou înghețarea.

  alte metode

  Astăzi puteți folosi sute de diferite moduri cu care vă puteți întinde pantofii în lungime, lățime sau chiar faceți o dimensiune. Vă oferim o listă cu metodele cele mai convenabile și eficiente.

  • O opțiune anterioară similară cu un pachet și apă este o metodă de sticla. Esența metodei constă în faptul că în locul unui pachet nesigur, se utilizează o sticlă de apă de podea litri. De asemenea, trebuie să fie poziționat în portbagaj și se lasă pentru noapte (7-8 ore), în congelator. Dacă pantofii încă apăsați în degete, atunci puteți repeta procedura din nou.
  • În loc de o sticlă și pachet în același mod utiliza baloane gonflabile.
  • Cu ajutorul alcoolului, de asemenea, vă puteți întinde pantofi piele. Este necesar să se umezește o shuffle cu alcool sau vodca într-un raport cu apă 1: 2 din interior, la pantofi pe ciorap și de mers pe jos de câteva ore în jurul valorii de apartament. Dacă există senzații dureroase puternice, puteți merge în pantofi de 10-15 minute, cu pauze mari. În cazul în care rezultatul este mulțumit, pantofi trebuie să se usuce bine și ventilați. Desigur, această metodă nu poate fi numit foarte repede, dar poate fi utilizat în cazul în care nu aveți nevoie să pantofi se întind într-o perioadă scurtă de timp. În nici un caz nu poate permite ca vodca sau alcoolul să cadă pe partea exterioară a căprioarei, deoarece pot apărea pete că este foarte dificil de îndepărtat. În plus, această metodă nu este potrivită pentru întinderea colțurilor ascuțite în pantofi și încălțăminte.

  • Metodă bine cunoscută și veche – cu hârtie umedă. Pentru a face acest lucru, trebuie să ude ușor hârtia, este bine să-l stoarce și introduceți-l strâns în pantofi. Principalul lucru este să urmați astfel încât să nu existe umiditate. Din cauza ei, cizmele de căprioare își pot pierde prezența, iar talpa, în general, poate fi dezvăluită. Nu uscați pantofii lângă bateria fierbinte sau la soare, deoarece suprafața poate fi răsfățată. Hârtie umedă vă va întinde pantofii puțin în volum.
  • Metoda de întindere a pantofilor cu ajutorul cerealelor nu poate fi numită cea mai reușită, dar există, așa că merită să spunem despre asta. În portbagaj sau pantofi trebuie să turnați un șlefuitor de măcinare (o grămadă, ovăz sau grâu) și se toarnă o mică apă. Crupele absoarbe umezeala, se umflă și se întinde pantofii. După câteva ore de întindere, trebuie să scoateți cu atenție cerealele și să lăsați încălțămintea uscată.

  • Săpun, parafină sau glicerină folosesc, de asemenea, pentru a întinde pantofi de piele. Trebuie să glisați cizmele din săpun interior, glicerină sau o bucată de lumânări și dezlegați. Esența metodei este că pantofii devin „alunecos”, este mai ușor să o purtați și se freacă mai puțin. După ce pantofii se întind, este necesar să se îndepărteze reziduurile substanței cu un șervețel. Când utilizați această metodă, trebuie să fiți pregătiți pentru faptul că ciorapi sau șosete în timpul uzurii pantofilor vor fi blocate.
  • Puteți întinde pantofi și cu abur. Această metodă este adecvată pentru pantofi pentru orice anotimp. Pentru a face acest lucru, este necesar să se păstreze pantofii mai sus feribot până când se încălzească și nu de mult hidrateaza. După aceea trebuie să fie la fel ca în șosete groase pentru mai multe ore. Este imposibil de a permite pantof puternic ude.
  • Pentru a întinde partea de sus, puteți utiliza oțet. Pentru aceasta, o soluție acetică slabă este aplicată pe partea interioară a părții superioare. Materialul va deveni militant, și poate fi întins cu mâinile sau pentru a obține doar în cizme în jurul valorii de apartament timp de mai multe ore.

  • Dacă nu doriți să utilizați metode prea complexe, și pantofi de pantofi de piele de căprioară, puteți purta pur și simplu un ciorap de bumbac umed și de a lua în adidași aproape, pantofi sau cizme câteva ore pe apartament. De la umiditate intoarsa se intinde, si dupa mai multe proceduri, în general, poate crește cu o mărime.
  • Un alt mod cu șoseaua presupune întinderea căpitanii cu căldură. Pentru a face acest lucru, trebuie să încălziți șoseaua groasă cu un uscător de păr sau o întineri, puneți-o și încălțămintea, care angajează și merg în apartament timp de câteva ore.
  • Metodă utilizând tampoane speciale – cel mai radical. Desigur, o astfel de mașină este disponibilă aproape fiecare maestru de pantofi. Dar puteți achiziționa o versiune simplificată a tampoanelor și stretch pantofi, mai ales că sunt reutilizabile. Semnificația este că mecanismul special se întinde treptat și ușor de materialul. Cu toate acestea, această metodă ar trebui aplicată numai dacă sunteți absolut încrezător în capacitățile dvs. de a nu strica noi pantofi.

  La pantofii de suede servit mult timp și nu și-a pierdut aspectul, trebuie să-i pasă în mod constant.

  • Suede nu ca vremea umeda si temperaturi ridicate (peste 30 de grade), astfel încât să nu se poate schimba astfel de cizme sau pantofi sport în ploaie sau vreme caldă. Pot exista pete sau fisuri din piele de căprioară.
  • Pantofi din piele de căprioară Este recomandat să curățați imediat după sosirea de pe stradă. Pentru aceasta, perii speciale de utilizare (din metal si silicon), bureți moi sau lobby servetele. Nu puteți usca astfel de pantofi de lângă baterie sau la soare. Trebuie să lăsăm uscarea în aer liber ei. După uscare, pantofi sunt tratate cu o crema speciala sau spray-uri pentru acest material.

  • Dacă pantofii din piele sunt pierdute sau pierdut culoarea inițială, acesta poate fi restaurat. Puteți folosi spray cu vopsea pentru tonul de culoare de pantofi sau de a lua un lichid incolor, care maschează zgârieturi și lovituri și să dea pantofi o vizualizare mai recentă. În cazul în care nu există fonduri speciale la îndemână, puteți utiliza o prostie. De exemplu, pentru a picta piele de piele într-o cafea brună, cafea, în alb – talc. Merită să ne amintim că această metodă nu este foarte durabilă, iar coloranții naturali nu se vor menține.
  • Pantofii de piele trebuie să fie stocați într-o formă curată și uscată într-o cutie de carton. Nu este recomandat să depozitați într-un pachet de polietilenă, deoarece Suede-ul trebuie să respire, mai ales că va fi în ea la câteva luni până în sezonul următor.

  După citirea metodelor prezentate de întindere a pantofilor de piele, probabil veți alege cel puțin una care vă va potrivi.

      În mod natural, magazinele de încălțăminte și atelierele oferă servicii și produse de îngrijire, de reparații și de întindere a pantofilor de la Suede. Dar dacă brusc nu aveți timp pentru serviciile de masterat, puteți utiliza întotdeauna opțiunea convenabilă pentru dvs., care se poate face acasă.

      Cum să întindeți pantofi de căpriori acasă și să nu-l strici, să se uite în următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: