Femeile topsiders

Conținutul articolului
  1. Particularități
  2. Modele
  3. Ce sa porti?

Femeile topsiders

Particularități

Topsiders o varietate de pantofi pe o talpă ondulat, asigurați-vă că dantelă, care este legat pe un arc. Talpa ondulat este flexibil și nu alunecare. În poartă astfel de pantofi sunt confortabile și practice.

Topsiders trecut la moda casual de sport iaht. Aceste pantofi au facut parte din tinuta pentru yachtsmen, motiv pentru care talpa ondulat nu alunecă, și materialul din care sunt făcute aceste punte pantofi, special prelucrate și bine respinge apa. Foarte confortabil, ușor și plăcut în purtarea de pantofi Este perfect pentru ziua de azi, nu numai pentru iahting și stilul de viață respectabil, dar, de asemenea, pentru o viață sâcâit bogată în metropola.

Se crede că a inventat topsiders Paul Sperry în timpul unei plimbări ploios, cu câinele ei. Producția de masă de topspiders a fost înființată în anii ’60 ai secolului trecut. Faima acestui tip de pantofi frumos și practic au adus Fussesssion Familia Kennedy în produsele de la Sperry Top-Sider. Dar vârful popularității a căzut pe anii ’80. Topsiders au fost listate chiar și în manualul oficial preplic – enciclopedia stilului de „pregătire”.

Inițial, topsiders purtate numai bărbați. Dar Treptat, acest tip de pantof sa mutat de la dulapul de sex masculin la femeie. În anii ’90, audiența în masă a pierdut interesul față de topsider. Au încetat să cumpere bărbați sub 40 de ani. Apoi producătorii au lansat o nouă companie de publicitate, care a explicat clienților că topsiderii nu sunt doar scumpe și luxoase, ci convenabile și practice. Au fost dezvoltate reguli speciale pentru tineri și femei. În zero, topsiders femei au intrat rapid în modă.

Citește mai mult  Pantofi de marcă Brazilia

În aparența sa și în funcție de caracteristici, topsiderii femeilor sunt similari cu bărbații și, în consecință, posedă aceleași proprietăți.

Cel mai faimos producător de topsider Sperry Top-Sider. În fiecare an, producția acestei companii se îmbunătățește, produsele sale nu încetează să surprindă cu gândul și tehnologia sa. Colecția cea mai solicitată se numește originalul autentic (A / O), cusute în mod tradițional din piele, piele de căprioară și cutii. Colecția limitată de ceașcă de aur este fabricată din piele prelucrată manual, iar găurile pentru cordoane sunt acoperite cu aur real 18K.

Suporți democrați și de înaltă calitate produc companii americane Timberland și Tommy Hilfiger.

Topsiderii arata ca mocasinii. De asemenea, ei nu au un călcâi, talpa este flexibilă, din materiale durabile ușoare. Aliniați topsideri obligatorii de dansare și un talpă plină de culoare albă. Lace aici nu funcționează nu numai funcția decorativă, ci și fixează în mod fiabil pantofii de pe picior. Talpa albă a fost concepută inițial pentru a nu lăsa urme pe punte.

Dacă te duci la o plimbare pe iaht, nu uitați să poarte topsiders. Singurul lor are caneluri speciale și aprofundarea, în așa fel încât să nu alunece pe puntea umedă. Acesta va fi convenabil pentru tine, iar proprietarul iahtului și echipa ei vor aprecia grija ta pentru curățenie și ordine.

Topsiders sunt o bună alternativă la Kedam pentru cei care timp de 30. Ele corespund unui stil solid mai matur, în timp ce universal combinat cu sport și stiluri urbane.

Modele

Culorile clasice topsider sunt considerate alb, albastru sau maro. Inițial, pantofii au fost produse numai în aceste trei culori. Dar astăzi nu există restricții – gama este mare.

Citește mai mult  Adidași

În mijlocul de la zero, Poul Smith a venit cu faimoasele sale topsiders de visiniu saturate, flori verzi și maro și, prin urmare, a introdus moda pentru inventarea cele mai multe culori neobișnuite. topsiders Chiar și combinate au apărut, dar se bucură de obicei mai puțin cerere. Chiar și presat topsiders de vela. Și, de asemenea, topsiders leopard a apărut pe print leopard.

Inițial, topsiders au fost realizate numai din piele. Astăzi nu există restricții cu privire la materialele. Producția folosește un strat subțire de piele de căprioară, nubuc, naviga, materiale elastice tehnologice moderne, denim.

Topsiders rămâne neschimbat: îngustat ușor rotunjite ciorap, dantelă în jurul perimetrului și arcul condiționată. Dar, în toate designerii experiment nu numai cu culori, dar deja cu tălpi și materiale pentru ea. Chiar și numărul de găuri și prugins pentru dantele a început să varieze.

topsiders Classic au o talpă solidă. Mai târziu, un mic toc monolit a început să apară în topsiders femei, apoi o platformă joasă și chiar o pană.

Femeile prefera modele clasice, t.La. acestea sunt usor de combinat cu stiluri feminine. Adolescenții aleg modele de tineret pe platformă și o pană, care sunt combinate convenabil cu stilul sportiv.

Ce sa porti?

Topsiders purta neapărat fără șosete. Pentru a purta topsiders cu șosete – acesta este un film.

Acest pantof în scopul său se referă la un stil sportiv și arată elegant și aristocratic, astfel încât acestea permit să le combine cu haine în diferite stiluri.

Combinație Habital – cu pantaloni de bumbac ușor Banane, polo și sac de sport. Puteți adăuga acest set de un sacou montat.

Citește mai mult  pantofi cu toc negru

Pantofii de pantofi sunt de asemenea luați pentru a se combina cu blugi și cămașă de lenjerie. Blugi pot fi înlocuiți cu pantaloni scurți. Scurte scurte denim pe talie înaltă, combinate perfect cu toasturi din piele.

Perfect combinat topsiders cu fuste. Poate fi o fustă de tenis cu polo sau fustă plisată de lungime mijlocie completă cu o jachetă. Fuste aici pot fi combinate cu dulapuri, bluze și pulover, dacă vorbim despre clasicul nu în afara stilului de moda prepAp.

A-Silhouette Dress Safari stil poate și trebuie să poarte cu topsiders clasic. Alive Sundrese florale și libere din țesuturile de zbor de lungime medie sunt perfect combinate cu topsiders combinate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: