FILEKS – Tendințe de modă

FILEKS - Tendințe de modă

Moda are o proprietate de a reveni. Deci, recent, cizmele simțite se confruntă cu renașterea lor, care nu mai sunt percepute ca pantofi rustici. Astăzi este o tendință de modă, la cererea femeilor moderne.

Istoria originii

Prototipul acestor pantofi de păcăliți din lână felicită era Pima care purta nomazi eurasiați la o altă mie de ani în urmă. În Rusia antică, aceleași cizme au apărut în perioada Hordei de Aur – au fost aduse de națiunile mongole și turcice.

Până la secolul al XIX-lea, au fost pantofii oamenilor extrem de prosperă și, de obicei, doar un cuplu pentru întreaga familie, care a fost folosită la rândul său. Rețineți că Valenki a iubit să poarte regele Peter însuși 1. Secolul al XIX-lea – timpul distribuției în masă a acestor produse. Interesant, până la începutul secolului al XX-lea, o pereche de cizme din fabrică ar putea fi cumpărate în doar două ruble, dar în perioada revoluționară, costul lor a crescut semnificativ (aproximativ 15 ruble).

Principalele centre ale industriei valitare au fost situate în provinciile de la Yaroslavl și Kostroma, Tver și Nizhny Novgorod. Apropo, în Yaroslavl, ca înainte, ei reproduce o rasă specială a oilor, se distinge prin lână groasă caldă și minciuna bine.

În G. Vishniy Volochek este un muzeu, care spune povestea rușinii rusești, aici puteți vedea primele modele interne ale acestui pantof, cizme regele (două metri înălțime), o mașină chelitică, precum și alte exponate interesante.

Valenki – Pantofi mai practici și confortabili pentru iarna rusă reală. În plus, vana de oaie este renumită pentru proprietățile medicale: efectuează un masaj ușor de picior, îmbunătățește circulația sângelui. Principalul avantaj al avantajului său este capacitatea de a menține căldura chiar și în înghețuri severe.

Bocanci moderne – un subiect interesant pentru evoluțiile designerului, iar specialiștii de modă străină sunt angajați în acestea. Aceste pantofi de astăzi nu mai sunt asociate cu un design grosier și culori întunecate. Proprietatea Salvați căldura se conectează cu eleganță, un exemplu de cizme finlandeze kuoma.

Vizualizări

Există o varietate de tipuri de pantof. Classic Valenci – Acestea sunt modele simple, cu lipsa decoratiunilor decorative. Ei lasă un domeniu mare de manifestare a fanteziei creative pentru a decora produsul la gustul lor.

Bocancii autorului – Lucruri decorate cu broderie, pietre, panglică decorativă. De exemplu, modelele de la Vyacheslav Zaitsev sunt foarte populare într-un mediu boem. Cizmele de drepturi de autor pot fi făcute la comandă, iar apoi produsul va fi cu adevărat exclusiv.

Cizme de boot Cu drenaj într-un stil sportiv – o soluție ideală pentru plimbări și călătorii de iarnă la natură. Lantele fac posibilă fixarea în siguranță a pantofilor pe picior.

Burki – Varietatea bărbaților: fundul din piele al unui astfel de pantof este combinat cu călătoria albă.

Homemade simțit cizme – modele speciale pentru șosete în interior, o alternativă mai confortabilă la șosete calde, papuci de țesut și lamele de cauciuc. Un astfel de lucru va fi un dar minunat pentru copii și adulți, de exemplu, pentru Anul Nou sau Crăciun.

cizme de suveniruri – produse miniaturale adorabile cu o varietate de decoratiuni care cumpara ca suveniruri.

cizme de nunta achiziționate special pentru tineri casatoriti. Acestea sunt decorate cu broderii, dantelă elegant și preot. Modelele Paired destinate pentru mire și mireasă se completează reciproc.

De asemenea, arată drăguț pentru opțiuni pereche pentru mama cu o fiică mică. Acest stil numit Familie-Look Până în prezent, foarte popular.

Modele la modă

Astăzi puteți distinge trei soiuri de cizme:

 • Clasic produse complet din lână (rupte).
 • Opțiuni cu cauciuc sau poliuretan unic.
 • Modele din stofa de lână, dar având o mai cald – bataie, cu bicicleta sau blană, precum și o talpă cusută. Astfel de produse vor fi utile pentru dezgheț.

cizme simțit Finlanda sunt populare. Aceste modele sunt echipate cu o talpă izolație termică de poliuretan, care nu permite alunecarea pe gheață. Partea de sus a acestor modele a fost tratată cu o compoziție specială care împiedică aderența murdăriei și a prafului, iar partea interioară are o grămadă de înaltă calitate.

Bocancii la modă la modă din sezonul 2016-2017 sunt decorate abundent cu pietre și margini, broderie și pictură, precum și alte detalii spectaculoase.

Valenki astăzi sunt produse ambele forme tradiționale cu tălpi plate, precum și mai complicate, de exemplu, cu un călcâi, platformă, un fuscle. Designerii oferă chiar blocaje elegante pe călcâi, ceea ce va crea o imagine feminină chiar și într-un îngheț puternic. Dar încă mai multe produse practice și rezistente pe un încălzitor sau o pană mai mare.

Cazanele cizmelor pot fi lungi sau scurtate, libere fie strânse. De asemenea, partea superioară poate fi întârziată cu laces, fermoar sau velcro este fixat, fixat cu bandă de cauciuc.

Poliuretanul țesut țesut (mai ales se întâlnește de la modelele cu un călcâi) nu este șters și nu alunecă. De regulă, ea cu nervuri – îndepărtează apa. Este de preferat să alegeți opțiuni pe talpa groasă, ceea ce salvează lâna de la murdărie mai sigură.

Diferiți producători în condiții de concurență echipate cu cizme cu diferite elemente utile:

 • Insolele detașabile, inclusiv relieful.
 • Fundal compactat.
 • Manșete tricotate care protejează de zăpadă și vânt.
 • Cusături de îmbinare suplimentară.
 • Elemente reflectorizante care asigură siguranța în întuneric și în vreme rea.

Ceea ce face ca?

Inițial, cizmele sunt stăpânite exclusiv de mâna de oaie și opțiuni albe – de la roca mongolă, gri – de la oile caucaziene și din Asia Centrală. Cu toate acestea, au existat mostre separate de lână și câini de capră.

Rețineți că tehnologia de fabricație în câteva secole, în principiu, nu sa schimbat. Acest proces este simplu, totuși, necesită forță fizică ca răbdare. Lana prezentată trebuie să fie clătită și curățată de impurități. Apoi este cântărit și se formează proporția necesară a materiilor prime de „toamnă” și „primăvară” de materii prime: ea determină culoarea și moaletele pantofilor finalizați. După ce lână intră în mașină, unde este slăbită și agitată pentru a obține o masă omogenă. Pentru o zi, materia primă este tăiată și după ce merge în următorul atelier unde se formează produsele finite din ea.

Astăzi, cizmele de elită simțind produse din lână de cămilă, este mult mai ușoară pentru oi, dar același cald și puternic. De asemenea, designerii sunt inserați în cizme de piele convenționale, resimțite, satin, fragmente de dantelă. Adesea, acest pantofi decorează piesele de blană, de exemplu, pompe răutăcioase.

Culoare și imprimare

Astăzi, cizmele simțite sunt produse nu numai în schema tradițională de culoare restrânsă. Fiecare la modă poate găsi colorarea gustului său.

Iarna – este timpul să vă mulțumiți cu tonuri care vor ridica starea de spirit tuturor celorlalți. Designerii de modă oferă magenta, zmeură, portocaliu, albastru luminos, culoarea menta. Desigur, alb și negru clasic sunt încă prezente.

Trezele originale de nuanțe metalice și modele de gradient cu o tranziție de la lumină la culoarea saturată, decorată suplimentar cu broderie. Opțiuni gri-gri cu ornament elegant pe partea de sus.

În sezonul de iarnă 2017 în stilul folclorului de tendință – este broderie și pictura în modul folcloric tradițional rus (flori și fructe de padure). Astfel de pantofi sunt un mijloc minunat de auto-exprimare. Este, de asemenea, interesant să privim motivele etnice de nord.

Mărci și fabrici

Brandul finlandez Kuoma Bocanci ușoare simțite cu proprietăți excelente de umiditate și tălpi durabile. Aceste modele se disting printr-o schemă de culori strălucitoare, potrivite pentru șosete de zi cu zi și dulapuri de afaceri. Spre deosebire de analogi împâslite, ele pot fi spălate într-o mașină de scris, fără a aduce atingere aspectului.

Designerii britanici țesute sunt în mare parte concentrate asupra mediului de tineret și sunt caracterizate prin direcția de „urban chic“. Acestea sunt opțiuni cu o broderie turnate si printuri originale. dar Marca Keddo oferte simțit cizme în stilul clasic de culoare calm.

cizme stilat și elegant produce Cooper (Slovenia). Multe modele sunt decorate cu perforație elegante, broderii. Multe opțiuni cu partea superioară a materialelor textile matlasate.

Producătorul intern de cizme simțit este reprezentat de un număr mare de fabrici. Unul dintre liderii este Yaroslavl Factory pentru producția de pantofi felted. Compania oferă atât produse tradiționale și cizme simțit pe tălpi de cauciuc si poliuretan, cu diferite tipuri de finisaje. În plus, există papuci de casă de casă în sortiment. Produsele de suveniruri sunt fabricate, inclusiv la comandă, cu logo-ul organizației clienți.

Fabrica „Kalyaev” Coaseți cizme cu lungimea diferită a vârfului superior și pe călcâi. Sortimentul de modele, decor și culori sunt uimite de diversitatea lor.

Printre alți producători ruși, să numim compania „TOFA”, „Kotofey”, Zebra.

Cum de a alege corect?

Ridicând cizmele, ia în considerare metoda de fabricație. Produsele manuale sunt strict în dimensiune. Modelele de producție a mașinii, de regulă, oferă o contracție, astfel încât mărimea lor ar trebui să fie mai mult pe două unități (cumpărați opțiunile pe talpa cauciucului numai pentru o singură dimensiune).

Pantofii nu ar trebui să fie abia greu – În caz contrar, veți fi incomod să mergeți. Dar cizme foarte moale – un semn de materii prime nerezolvate, el nu va ține forma. Încercați să suprapuneți produsul – vată bună ușor izvoare.

De asemenea, acordați atenție mirosului: Dacă este neplăcut – lână este rău. Un miros asemănător în timp nu va dispărea. Cantitatea de înaltă calitate a pânzei omogene, fără buclă și îngroșare. Vă rugăm să rețineți că în interiorul cizmelor ar trebui să fie, de asemenea, netede, o gaură poate apărea treptat în locuri subțiri.

Cum să vă îngrijiți?

Cu grijă adecvată, acest pantof este capabil să asculte cel puțin 7 ani.

 1. Veniți de pe stradă, agitați imediat cu zăpadă, astfel încât să nu se topească pe ele. Și în vreme umedă, este mai bine să preferați cizme de cauciuc sau să puneți pe cizme specializate (acum există opțiuni transparente care nu afectează aspectul atractiv).
 2. Amintiți-vă că cizmele nu trebuie niciodată să se spele. La urma urmei, panza brută se deformează în mod necesar și își vor pierde punctul de vedere prezentabil. Când aveți nevoie pentru a curăța mizeria – folosiți peria cu păr natural, ca ultimă soluție – o ușor cârpă umedă.
 3. De asemenea, se usucă în mod inacceptabil cizme striate simțit pe baterie sau de încălzire. După o astfel de procedură, o lana se intareste. Wovenka uscat perfect și la temperatura camerei.
 4. Acest pantofi trebuie să fie depozitate cu grijă, ca lana naturala este un amestec de molie. Se pun cizme într-o pungă de plastic, fără a uita pentru a pune o tabletă împotriva insectelor acolo. Periodic verificați în ce stare a produsului.

Cat costa?

Prețul pentru cizme obișnuite simțit de producție mașini cu finisaj din fabrică este destul de democratică, dacă o comparăm cu costul de produse din piele de iarnă. Ca o regulă, nu depășește două mii de ruble, lungimea xaole și materialul tălpii este determinată. produse autor manual vă va costa cu siguranta mai mult – prețul poate fi de mai multe zeci de mii. Același lucru este valabil pentru modele din lână de cămilă de elită.

Ce sa porti?

Pîslari – un element minunat de garderoba de iarnă a fashionista moderne. Acestea sunt perfect combinate cu serfts și capace scurtat (mai ales în cazul în care pantofii au un toc sau o pană). Cu toate acestea, cu straturi în podea și strat de stil clasic, ei purta inadecvat. Opțiuni în mișcare plat lăsând în mare măsură, jachete scurte.

Restul de haine, ca regulă, poate fi orice. Evitați fuste lungi, numai ca tinutele prea stricte.

excelent plus față de cizme simțit – blugi skinny si un pulover cald voluminos. De asemenea, acest pantofi arata bine cu jambiere și tunica tricotate, pulover, guler, vesta de blană elegant. Rețineți că pantalonii sunt, de obicei reumplute în cizme.

Este destul de acceptabil pentru a combina aceste pantofi cu o fusta mini (sau midi) și o bluză flirtal. Mai mult decât atât, produsele cu un high-ton va fi potrivit pentru o fustă scurtă, și la lungimea de îmbrăcăminte mediu – cizme prescurtate.

Rochia de tricotaj preferată va apărea în noua lumină în combinație cu acest pantof original.

Wovenka completează cu succes un alt accesoriu în stilul popular rusesc, de exemplu, o eșarfă de flip ca eșarfă.

Imagini elegante

 • Imagine de toamnă plină de farmec.

 • Cizme elegante cu chilot blond – arată elegant, și vă simțiți într-o astfel de îmbrăcăminte caldă și confortabilă.

 • Modelul de cizme foarte originale. Denim va completa imaginea și va face un accent luminos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: