Galoshii din cauciuc: Soiuri și sfaturi pentru alegerea

Galoshii din cauciuc: Soiuri și sfaturi pentru alegerea

Există o convingere comună că Galoshi (sunt Kaloshi) – acest atribut al vieții rustice. Când acest cuvânt este pronunțat, se pare că este lipsită de harul pantofilor, în care nu este înfricoșător să intrăm în băltoacă sau să mergeți la Khlev. De fapt, datorită designului modern, Mocusele din ultimii ani a devenit la modă, inclusiv printre cetățeni, mulțumiți nu numai de caracterul practic, ci și aspectul original.

Un pic de istorie

Aspectul Giosh este asociat cu o istorie foarte lungă în bazinul Amazonului în 1735, când francezul pe nume Charles Marie de la Kondamin a mers în aceste locuri, care au aflat despre copacul Laptee Jewex, pe baza căruia a fost apoi cauciucul creată. Numele „cauciuc” cu latin se traduce ca „rășină”. Cauciuc ca atare a apărut numai după secol – în 1839, când metoda de vulcanizare a fost deschisă.

Furnizorul principal inițial incredibil de popular pantofi de cauciuc au fost dinții din SUA. De aici este faptul că inovațiile la modă au intrat în Rusia. Și în primii ani de la apariția privind vânzarea acestor lucruri progresive, numai oamenii bogați i-ar putea permite.

Au tăiat că galile de cauciuc protejează perfect pantofii obișnuiți de la umiditate și murdărie, care nu va strica covorul persan în propria cameră de zi.

Deoarece eliberarea mocosputurilor a fost efectuată la scară industrială, piața a fost raportată în curând cu noi pantofi impermeabili și a devenit disponibil pentru oamenii obișnuiți, care a apreciat nu numai apa de apă, ci și durabilitatea – Kalosh a servit zeci de ani. Simpatidge, spre deosebire de cei bogați, apărați de pantofi de piele scump, pantofi adaptați pentru cizme. Printre muncitorii, comercianții și corziile din oțel la modă simțit cizme cu calicii negri, care au servit ca un weekend demi-sezon pantofi.

Soiurile Galosh

Galoshii din cauciuc se distinge printr-o mare varietate de specii, în funcție de scopul și condițiile de utilizare. Unele dintre ele sunt folosite independent, în timp ce altele sunt căptușeli. Acest lucru vă permite să spălați încălțămintea obișnuită sau cizmele atunci când mergeți în vremea brută. În funcție de forma Halohes acolo:

 • ordinar (altfel sunt numite și mici)+
 • Poligubochi (Bots)+
 • Adâncime+
 • cizme Sukonny.

În același timp, modelele emise sunt destinate pentru diferite condiții meteorologice. Puteți găsi:

 • Iarnă (Izolat), cu o căptușeală de biciclete, pe blana, cu un teanc+
 • Vară (plămâni) cu o căptușeală subțire fără un teanc+
 • subţire (Extra-plamani), destinate protecției călcâi și ciorap de pantof principale.

Printre mocuses sunt evidențiate de produse speciale, care pun pe pantofi (inclusiv toc înalt). Astfel de galoși arata ca acoperă bine adiacente, pantofi fiabil protejat de pătrunderea umezelii și a poluării. Ei nu au nici un toc. Aceste modele arata foarte elegant. Ele pot fi alese pentru pantofi tonuri de orice culoare.

De asemenea, printre Kalosa pot fi alocate Noroi Conceput pentru vânătoare și pescuit, motociclete plimbare. În producție, utilizează dispozitive acide bine degradate și non-transmitere a energiei electrice. Grădini de grădină cu tălpi groase și un protector clar care sunt puse pe picioare în șosete. În astfel de noroi, nu veți simți fiecare pietricon sub picioarele voastre.

La fel ca în zorii de a folosi un galosh, poți alege între ei destinate protecției țesutelor din umiditate. Pe pantofii tradiționali de iarnă ruși, astfel de „izolatori” trebuie să se poarte strâns, pentru a nu zbura în timpul ciorapii chiar și după ce sunt diverse. În același timp, există Galoși pentru baie. Astfel de pantofi sunt de dorit să poarte dacă mergeți de-a lungul fundului, pe care există și pietre ascuțite și corali și sunt protejate de maritimă dăunătoare. Variații astfel de pantofi la vânzare.

Ratele de producție

În anii sovietici, GOST a fost adoptat la producerea de cauciuc Galosh. Standardul prevăzut pentru seria de dimensiuni, în funcție de scopul unor astfel de produse, precum și de cel care trebuia să le poarte. De exemplu, au fost avute în vedere astfel de produse destinate protejării încălțămintei din piele. Printre acestea sunt alocate:

 • Malodetsky+
 • Copiii+
 • Şcoală+
 • femei+
 • Băieți+
 • a bărbaților.

În producția de calocări, se utilizează anumite substanțe, dintre care ele fac ca cauciucul însuși (amestec de cauciuc), precum și textile speciale. Conform standardului pentru crearea bazei viitoare a încălțămintei rezistente la umiditate, utilizează:

 • Cauciuc brut+
 • Regenera (adică materialul obținut de la vechiul Galosh)+
 • cretă+
 • Orb+
 • sulf+
 • Coab sau rășină de gaz+
 • colofoniu+
 • funingine+
 • Uleiuri minerale+
 • Ulei de lenjerie (pentru lac pe Galoshi).

Astăzi, când vine vorba de astfel de obiecte practice, ca kalos, puteți auzi în continuare numele EVA. Aceasta este cea mai modernă versiune a materialului pentru încălțăminte impermeabilă. În esență, este, de asemenea, cauciuc. Este spumat.

Se distinge prin flexibilitate pronunțată, capacitatea de a păstra căldura este bine rezistentă la îngheț și greutate redusă în comparație cu baza tradițională pentru fabricarea mocoms.

Cum de a alege, uzură și îngrijire?

Astfel încât galo-urile să servească mult timp, astfel încât nu există nici un disconfort atunci când sunt șosete, Trebuie să alegeți un model în funcție de scopul perechii, să îl utilizați corect și să vă îngrijiți. Pantofii ar trebui să fie în dimensiune, deci nu are sens să comandați prin Internet. Este mai bine să contactați o priză specializată, încercați și dacă pantofii sunt utilizați direct ca un caz de protecție pentru încălțăminte sau încălțăminte obișnuiți, asigurați-vă că este așezat pe ele.

În cazul în care galoși sunt destinate numai pentru utilizare în vreme caldă, nu le purtați la temperaturi sub zero. Versiunile „rezistente la îngheț sunt de obicei potrivite, în timp ce pe stradă temperatura nu scade sub -10 grade.

Dacă mocomvertele acționează ca auto-încălțăminte, în care stocarea nu este furnizată înainte de a merge la el, este mai bine să purtați șosete de lână, acestea nu vor permite picioarele să stea repede.

În orice caz, trebuie să vă amintiți asta Pantofii de cauciuc nu ratați aerul. Astfel încât să meargă în ea în mod constant nu ar trebui. După utilizare, rămâne să-l spălați și să vă frecați de picături și apoi să fie uscate pe suport. Temperatura este considerată optimă pentru uscarea a 35 de grade, dar la temperatura camerei Kalosh se usucă perfect.

În următorul videoclip veți găsi mai multe informații despre Galoshele de cauciuc.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: