Linguri pentru încălțăminte: soiuri și reguli de alegere

Linguri pentru încălțăminte: soiuri și reguli de alegere

Povestiri despre acest produs pentru mai mult de 100 de ani, dar o astfel de lucrare nu pierde un astfel de dispozitiv și în timpul nostru, deoarece vă permite să extindeți viața pantofilor. Cu ceva timp în urmă, cornul pentru pantofi a avut mai puține opțiuni de selecție a materialelor, dar fiecare produs a fost unic și unic.

Particularități

Cel mai adesea, produsul a fost metalic cu diferite elemente din fier forjat. Mulți dintre ei au participat la diferite decorațiuni, iar unele au fost atare. Un astfel de subiect a servit mult timp, deoarece a fost efectuată din materiale de înaltă calitate.

Lopata pentru pantofi a fost considerat subiectul luxului, pentru că numai oamenii bogați și bogați își puteau permite să poarte pantofi.

Acum, un astfel de lucru este mai degrabă necesar, și este ușor să o înlocuiți. Puteți cumpăra o lamă de lopată în orice magazin de pantofi sau într-un centru comercial.

Istoria apariției

Cornul pentru pantofi a apărut în secolul al XVI-lea din Anglia, în casele de oameni bogați, pentru că erau destul de greu de îndepărtat pantofi înguste de satin. Datorită faptului că au folosit-o numai în casele bogate, era posibil să se vadă o lingură de pantofi din fildeș cu un mâner lung sau argint. Obiectul a fost decorat cu diverse imagini de animale sau culori.

Răspândirea groazei de încălțăminte a fost deja în Europa după ce pantofii au încetat să fie considerați un element de lux, și ar putea permite oamenilor cu o medie. La modă a început să dea un astfel de cadou pentru orice sărbătorile.

Scopul subiectului este protecția sa împotriva deformării coloanei vertebrale și conservarea tipului inițial de încălțăminte.

De la începutul secolului al XIX-lea, un corn metalic pentru încălțăminte a început să producă pe factorii de încălțăminte. Materialele mai accesibile sunt de asemenea utilizate pentru a crea acest subiect. În prezent, puteți observa o lingură pentru încălțăminte cu elemente de decor – mai des preferate lucruri ieftine și convenabile.

Cum de a alege?

Primul lucru care merită acordat atenție este lungimea produsului. Este mai bine să alegeți o bucată de 50 până la 60 cm. În acest caz, o persoană nu trebuie să se așeze jos sau să se îndoaie pentru a proteja pantofi sau adidași. O astfel de lungime de corn, ca 80 cm, este extrem de rară. Lamele lungi de 30-40 cm sunt, de asemenea, destul de convenabile pentru utilizare. Lungii lungi de 18-20 cm au luat convenabil cu mine într-o excursie sau pe drum.

Cel de-al doilea factor important este forma produsului.

Pentru a înțelege că produsul este de înaltă calitate, trebuie să acordați atenție la sfârșitul lamei – în cele din urmă ar trebui să se extindă și să aibă forma călcâiului, iar marginile trebuie rotunjite.

Pentru utilizarea convenabilă a coarnei, are un mâner. Se întâmplă că, în loc de un mâner, o gaură în care se introduce dantela. Pe modele scumpe poate fi piele naturală, iar în versiunea bugetară sunt de obicei utilizate textile. Uneori mânerul poate fi făcut sub formă de cap de animale.

Vizualizări

Atunci când alegeți acest articol pentru utilizarea sa, trebuie să acordați atenție materialului din care se face. În prezent, o lingură pentru încălțăminte poate fi:

  • Metal+
  • Plastic+
  • De lemn.

Coarne din plastic

Poate cel mai frecvent tip de corn – plastic. Este o opțiune bugetară și este ușor de înlocuit. Un astfel de obiect arată destul de plictisitor și ieftin, dar funcțiile sale funcționează. Acest produs are o greutate ușoară și o flexibilitate.

Lama de pantofi din plastic poate sparge și sparge cu ușurință, după care utilizarea sa nu este recomandată deoarece este posibil să se rănească.

Cu toate acestea, avantajul fără îndoială al unei astfel de oroare este o selecție imensă de gamă de culori, care va surprinde chiar și cel mai pretențios cumpărător.

Lame metalice pentru încălțăminte

Selectarea lopata pentru un pantof metalic, o persoană face o alegere în favoarea unui produs durabil. Un astfel de element va costa mai mult, dar și servește mai mult. Spoia de fier pantof poate fi severă și are o flexibilitate insuficientă. Dacă produsul este realizat din metal de calitate slabă, apoi în timp poate fi deformat și maro. Cel mai adesea, lingura de pantofi de metal este cromată, care este în spiritul minimalismului și arată întotdeauna elegant și relevant, și cel mai important – se potrivește în orice interior.

Produsele metalice pot fi premium și costă destul de scumpe. Depinde de metoda de fabricare a subiectului și de materiile prime utilizate.

Adesea, o lamă fortă este mai scumpă decât metalul standard. Se datorează faptului că manualul este întotdeauna estimat mai bine. Adesea, astfel de coarne de pantofi sunt vândute pe un suport cu un suport, ceea ce îi permite să fie convenabil să îl așezi în cameră. În unele garderobe, puteți vedea accesorii sub formă de lamă pentru încălțăminte din alamă sau bronz. Un astfel de produs din alamă poate fi un cadou excelent memorabil pentru orice vacanță.

În prezent există o lopată pentru încălțăminte pe un magnet – Se face ușor de utilizat și de a stoca un produs. Astfel de lame sunt de obicei făcute din oțel cu elemente de plastic. Multe linguri metalice pot fi decorate cu diferite elemente. De exemplu, în magazine puteți găsi un produs cu sub acoperire, owl sau sub forma unei păsări.

Alegerea unui produs pentru pantofi ca cadou, ar trebui să acordați atenție cornului de aur.

Acest cadou nu va fi doar plăcut surprins de viitorul proprietar, ci va deveni un subiect excelent de decor în interior. Puteți preveni un astfel de cadou în cazul din piele, care întotdeauna arată elegant și cu gust.

Dacă o persoană călătorește adesea sau este forțată să călătorească în mod constant în călătorii de afaceri, o opțiune excelentă în acest caz va fi o lopată pliabilă pentru încălțăminte. În acest caz, nu va trebui să purtați un produs lung cu dvs. și acest tip de coarne va avea puțin spațiu într-o valiză sau într-o pungă.

O lingură de buzunar pentru încălțămintea epocii URSS are un personaj uimitor. Acesta vine cu un caz din piele și plasat convenabil în orice buzunar. Pentru cei care sunt interesați să colecteze diferite lucruri unice și neobișnuite, un astfel de produs va deveni o colecție „evidențiere”.

În plus față de scopul principal, cornul de încălțăminte este potrivit pentru îndepărtarea încălțămintei de la picior.

Linguri pentru încălțăminte din coarne naturale

Unele tipuri de lame de încălțăminte pot fi efectuate dintr-un coarne naturale. Un astfel de obiect va decora orice dressing. Coarnele de la coarne sunt unice – nici unul dintre ele nu arata ca un altul. Ele sunt foarte plăcute la atingere și destul de durabile. Cu toate acestea, prețul unui astfel de produs este un semnificativ mai mare decât plastic sau metal.

Producătorul principal al acestor produse este limba engleză ABBEYHORN. Istoria companiei a început în 1749, iar de atunci firma a trecut o lungă perioadă de timp de la un proprietar la altul. Datorită faptului că aproape toate produsele sunt fabricate manual, precum și din cauza materialelor utilizate, acestea pot fi atribuite unui segment de mare preț pe piață.

Coarnele de cerb, vaci din Nigeria, bivoli, precum și Cornul Barana din Anglia aplicate ca materii prime pentru produse.

Pentru a crea lame din coarne de animale naturale nu ucid. De exemplu, cerb se arunca coarnele lor.

lame de încălțăminte de piele

S-au găsit în timp și produse din piele noastre. Ele sunt plăcute la atingere, iar aspectul lor este destul de neobișnuit. Un astfel de produs o poate fi găsit la branduri J. Crew, Ludwig Reiter, pantofi de hering.

coarne de lemn

Uneori, în vânzare puteți întâlni lamele de lemn, cum ar fi cedru sau fag. După ce a făcut un corn este acoperit cu lac.

De ce trebuie să utilizați?

Folosind pantofi pentru încălțăminte Vă permite să împiedicați astfel de probleme:

  • ZADNIEK BEND+
  • Abraziunea suprafeței+
  • Apariția fisurilor.

Cu utilizarea continuă a unui astfel de element, este posibilă creșterea semnificativă a duratei de viață a încălțămintei și menținerea aspectului original. Mulți producători mondiali sunt recomandați pentru utilizarea unui astfel de produs.

Folosind o groază de pantofi, o persoană are ocazia să treacă în picioare. Acesta este un factor important în diferite boli ale sistemului musculoscheletal și a regiunii lombare-sacrale. Datorită unor astfel de produse, o persoană va exclude ocazia de a provoca o durere suplimentară la echiparea pantofilor, care este un plus important. De asemenea, acest produs va fi util pentru persoanele cu handicap și persoanele în vârstă.

Este foarte important să aveți un astfel de element în magazinele de încălțăminte specializate. Acesta este un indicator al unui serviciu bun și al îngrijirii clienților.

Produsul servește ca un cadou excelent din orice motiv. Se poate oferi atât unei rude, fie unui prieten, cât și șefului de la aniversare sau o altă dată comemorativă. Puteți alege întotdeauna o lamă potrivită pentru o gamă de prețuri și un material. Produsul poate fi comandat cu parametri individuali, face gravarea pe ea – va adăuga la darul unicității.

Dacă este necesar să surprindeți oaspeții, precum și să vă înfrumusețează dressingul, atunci un corn de oțel de design va fi un plus excelent, care se potrivește perfect în interiorul aeronavei de înaltă tehnologie. Și pentru stilul clasic, lopata de bronz pentru încălțăminte va fi perfect potrivită, ceea ce va accentua bogăția și luxul interiorului.

Un astfel de obiect poate fi ușor capabil să devină „evidențierea” oricărui apartament, dar nu uitați că costul acestor dispozitive este semnificativ mai mare decât cel obișnuit.

În următorul videoclip puteți viziona procesul de fabricare a unei linguri elegante pentru pantofi cu propriile mâini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: