Mocasine pe platformă

Mocasine pe platformă

Care sunt mocasinii pe o platformă înaltă pentru a spune fără echivoc, va fi dificil. La urma urmei, astfel de pantofi sunt produse într-o gamă largă, care are suficiente modificări diferite. Să le sunați corect de către utilitățile care pot fi traduse ca „pantofi pentru idlers”. Nu ne vom îndepărta de reguli și nu ne vom deplasa pentru Moccasin pe alte nume de tălpi înalte.

Popularitatea Moccasin pe platformă este meritul casei de modă din Gucci, pentru că a ales aceste pantofi pentru cartea sa de vizită. Este clar că toate celelalte branduri au luat această idee și au început să lucreze activ la crearea de modele unice.

Conținutul articolului

Modele

Soiuri și chiar mai multe modele, moccasin pe platformă există o mulțime. Dar din această diversitate am alocat cele mai populare modele care ar trebui mai întâi să fie considerate o achiziție.

  • Moccasinele cu o fulgere sunt elegante și pot servi ca înlocuitor al pantofilor clasici. Astfel de modele pot fi prezente în imagini de afaceri sau pot combina cu costume de cocktail.

  • Moccasinele pe o platformă cu tălpi masive sunt potrivite pentru apartamentele sportive, chiar și pentru frică și nu sunt recomandate să poarte îmbrăcăminte similară, dar astfel de modele sunt o excepție plăcută. De asemenea, în stilul casual sunt mocasine acceptabile pe o platformă masivă.

  • Mocasinele grele, grele sunt surprinzător de bine subliniate de fragilitatea și subtilitatea gleznei feminine, făcându-l și mai feminin. Astfel de pantofi trebuie să poarte cu pantaloni scurți sau pantaloni scurți.

  • Lapaage este un element distinctiv al Moccasin, pe care acest sezon este foarte popular. Cu astfel de modele trebuie să purtați fuste scurte sau blugi.
Citește mai mult  Sandale de pantă: Ce să poarte

  • Mocasini-Papuci provenit de la papuci care au purtat nobil britanic Velm. Pentru a le crea, cel mai bun catifea a fost ales și heraldica genul a fost aplicat la care aparține proprietarului. Designerii combinate astfel papuci cu o platformă înaltă, rezultând într-o variantă interesantă de mocasin.

  • Mocasini cu tocuri – o nouă direcție, care este stăpânit în mod activ și în curs de dezvoltare. Stilul lor este în scădere, și eleganță cucerește inimile feminine. Forma, grosimea și înălțimea tocului poate fi diferită, ceea ce determină natura pantofi.

  • unic tractor folosit acum în producția de pantofi diferite. Deci mocasinului a ajuns la coada de așteptare. Inițial, mocasini femei poate părea nepoliticos, inconfortabil. Dar, de fapt, astfel de pantofi sunt capabili de a transforma imaginea cea mai plictisitoare. Mai mult, ele pot fi prezente în imaginile create cu ocazia evenimentelor solemne sau folosite ca pantof zilnic.

Ce sa porti?

Moccasinele de pe platformă sunt în mare parte pantofi pentru fiecare zi. Este clar că astfel de pantofi vor fi o companie demnă de imagine în stil casual. Elementul principal care este cel mai potrivit pentru mocasine este blugi, pantaloni și diverse pantaloni. Aici puteți atribui pantaloni scurți. Alegerea rochiei este, de asemenea, admisă.

Când creați o imagine luminoasă și elegantă, puteți folosi stilul Michael Jackson, care purta mocasine negre cu șosete albe. Moda modernă primește astfel de opțiuni.

Dar acestea sunt momente comune, dar aș dori să iau în considerare opțiunile de combinare a diferitelor modele de Moccasin și să aflu ce să poarte fiecare dintre ele.

Mocasinii populari cu ciucuri în sine sunt haine expresive, atât de strălucitoare, cu ei vor fi inadecvate, iar imaginea poate fi prea curățată. Imagine excelentă pentru fiecare zi puteți crea cu blugi, tricouri sau cămăși.

Citește mai mult  Sandale crocs

Pentru o seară rece, puteți purta o rochie caldă și o coloană de culoare liniștită.

Dacă aveți nevoie să creați o imagine de toamnă / primăvară, un strat sau o jachetă și o pălărie preferată, de exemplu, o eșarfă de capac adaugă la arcurile principale.

LEOPARD MOCCASINS iese din modă, apoi din nou este returnat la ea. Astfel de pantofi au întotdeauna o mulțime de fani. Pantofi similari cu o imprimare de leopard trebuie să fie combinați cu hainele cele mai calme, monofonice. Același lucru se poate spune despre mocasinele luminoase.

Mocasinii de pe talpa tractorului sunt cel mai bine cautati la fete miniaturale, in timp ce o figura completa poate pata mai greu.

Imagini

Ceea ce nu este bun? Pulover caldă pulover, jachetă din piele Koshuhi și mocasine pe o combinație superioară – perfectă. Aici totul este selectat fin: și lungimea rochiei și combinațiile de culori și accesoriile sub formă de ochelari și pungi. Această imagine poate fi numită universală, deoarece nu are nevoie să aleagă un motiv special.

Imaginea non-ideală bazată pe platformă redusă în platforma redusă. Faptul că aceste pantofi sunt bine combinate cu pantaloni scurți, am fost cunoscuți și acum vă puteți asigura că. Este pe pantaloni scurți că accentul principal se face, pentru că ele se remarcă nu numai de culoare, ci și margini luminoase. În această imagine există caracteristici clasice care sunt încorporate într-un impermeabil scurtat, stil sportiv și semne de arcuri urbane.

Odată, două imagini cu mocasine pe platformă pot servi ca bază pentru crearea arcurilor de zi cu zi. Acest model care este situat în partea stângă, demonstrează o imagine mai strictă în care elementele clasice sunt urmărite. Deci, puteți merge chiar la lucru și lăsați colegii să vă alăture care va trebui să treacă prin tocuri toată ziua. Și picioarele voastre se vor odihni și seara nu veți dori să aruncați pantofii incomode.

Citește mai mult  Șasul copiilor

Al doilea model demonstrează o imagine mai liberă, eliberată în stilul unui oraș mare. Pentru o plimbare mai reușită, cea confortabilă și elegantă, va veni chiar cu dificilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: