mocasini de vară

mocasini de vară

Mocasini numesc pantofi moi, cu talpă flexibilă sau solidă, fără toc. De regulă, astfel de pantofi sunt decorate în plus, cu mărgele sau ornamente. Inițial, mocasini erau pantofi de zi cu zi ale indienilor din America de Nord și au fost realizate din materii prime. SEWS Modern opțiunea de pantofi din piele de căprioară, artificială și piele naturală, precum și textile.

Există mai multe varietăți de mocasini, inclusiv bărbați, femei, copii, unisex. Mocasini – o opțiune bună pentru garderoba de vară – acestea sunt confortabile și ușor, cum ar fi papuci, și nu dau piciorul să stea.

Avantajele mocasini

Astăzi, mocasini sunt pantofi foarte populare în întreaga lume.

Nu este surprinzător, deoarece astfel de pantofi sunt foarte practice și convenabil în toate aspectele.

 • Integritatea de cusut – mocasini sunt realizate dintr-o bucată solidă de material, făcând astfel pe deplin un picior și se repetă toate mișcările sale.
 • ventilație Picior – încălțăminte se face cu mai multe garnituri suplimentare, care prevede permeabilitate la aer.
 • unic flexibil, care se repetă în fiecare mișcare a piciorului, ajustat în întregime sub picior. Este talpa moale, care oferă confort de purtare.

 • Greutatea mai mică și greutatea mică a pantofi nu iau mersul pe jos și face sa se simta cat mai confortabil.
 • O varietate de gamă cromatică și pantofi de decorare. Fiecare pereche de mocasini este diferit de celelalte, designerii fiecare sezon face lansarea de noi modele și combinații îndrăznețe.

soiuri de mocasini

mocasini de vara au multe soiuri. Bărbați, femei, mocasine pentru copii, precum și modele casual, sportive, de seară și de birou sunt împărțite în.

Un detaliu important în fabricarea mocasinei este talpa, astfel încât pantofii sunt împărțiți în două tipuri: cu o talpă moale și solidă. Mocasinele cu tălpi solide protejează piciorul de pietre ascuțite și umiditate și au un fel de model cu degetele de la picioare ridicate. Moccasinele cu tălpi moi sunt de obicei făcute dintr-o bucată solidă din piele sau alt material.

Talpa dublă este făcută pentru o rezistență și rezistență și mai mare și este destinată în cea mai mare parte pentru șoferii și lucrătorii de birou.

În plus, există așa-numitele Lofer – acestea sunt mocasine cu un călcâi mic și o talpă mai groasă. De regulă, o astfel de talpă a fost ondulată și pictată în alb.

Ce să poarte mocasine?

Moccasinele sunt un tip destul de democratic de pantofi de vară, astfel încât să le puteți purta cu aproape orice haine, dar totuși există anumite reguli de combinație.

Moccasinii nu sunt recomandate categoric pentru a se combina cu costum de afaceri, pantaloni cu săgeți, fuste de creioane, rochii de seară și cocktail, jachete stricte. Dar, în unele cazuri, mocasinele de culori neutre și fără decorațiuni inutile pot veni sub codul de îmbrăcăminte de afaceri.

Moccasinele sunt combinate cu lucruri precum:

 • Shorts, pantaloni, pantaloni de vară ușoară+
 • Sunete și rochii (mai ales că mocasinele se uită cu fuste și rochii de vară în podea)+
 • Au subliniat fuste de orice lungime și culori, fuste sub formă de lalea+
 • Capri, pantaloni largi, Bermuda+

 • Denim blugi și pantaloni scurți+
 • Tricouri, cămăși și cămăși, cu imprimare strălucitoare+

 • Pantaloni înguste al căror lungime este 7/8 raportul+
 • Jachete sportive și vânt de vânt+
 • Vestele stoarse.

Există un fel de pantofi cum ar fi mocasinele sportive. Dar pantofii sunt numiți astfel încât să poată fi combinați cu îmbrăcămintea sporturilor, dar deoarece mocasinele de acest tip sunt cele mai adaptate la mersul lung.

Moccasinii sunt cel mai bine combinând cu îmbrăcăminte de orientare casual. Puteți crea imagini foarte interesante cu mocasine culori luminoase – de exemplu, pentru a combina blugi cu un tricou cu un model luminos și mocasine albastre.

În ceea ce privește culoarea, este mai bine să combinați umbra moccasinei cu o nuanță de orice accesoriu. Bărbații sunt mai bine să combine culoarea pantofilor cu o centură sau o cămașă / tricou culoare și femei cu pungi de culoare, curea sau brățară / cercei.

Sunt mocasinii cu șosete?

Aceasta este o întrebare foarte populară care necesită clarificări. Inițial, mocasinii au fost concepuți să se grăbească pe un picior gol, dar acum există șosete scurte care sunt invizibile atunci când purtați mocasin.

Adesea, transpirația de oprire de la temperaturi ridicate și pantofi se freacă pielea blândă a piciorului, astfel încât alegerea șosetelor are un scop practic. Astfel încât să le alegeți sau să le refuzați – aceasta este o chestiune personală a tuturor.

De asemenea, este necesar să ne amintim că mocasinele (în special cele din materiale naturale) au nevoie de îngrijire adecvată. Pentru a face acest lucru, este necesar să curățați bine suprafața pantofilor de la praf și murdărie și să restabiliți deteriorarea și dezavantajele cu crema specială (culoare sau incolor).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: