Moccasurile negre

Moccasurile negre

Moccasine – pantofi confortabili, practici, fără de care este dificil să ne imaginăm viața activă și agitată de astăzi. Moccasinele negre sunt, în general, o opțiune universală care poate fi purtată cu o mulțime de haine diferite și arata elegante, moderne și la modă.

Modele

Mocasinii negri de sex feminin astăzi sunt prezentați într-un sortiment larg larg și diversificat, astfel încât modelul pe care doriți să-l alegeți cu ușurință chiar și cea mai sofisticată de modă.

Mocasinele clasice sunt obloane de închidere moi, foarte confortabile, nas rotunjit și limbă alungită, decorate cu șnur sau fringe. De regulă, mocasinele sunt purtate în timpul verii sau în toamna caldă și primăvara. Aceste pantofi sunt universal potrivite pentru bărbați și femei.

Cel mai adesea, Suede este folosit pentru coasere, dar unele modele pot fi cusute, textile, denim și alte materiale.

De obicei, mocasinele clasice sunt luate ca bază a diferitelor modele, iar apoi fantezia designerului intră. Pentru decor, laces, marcaj, catarame metalice, nituri, inserții din alte materiale, pietre, pietre și t.D. Moccasinele negre pot fi părți monocrome sau completate ale culorilor contrastante, cum ar fi linii de lumină, cabluri, tălpi, logo-ul producătorului. Modelele elegante pot fi ridicate cu strasuri, broderie, aplica frumoasa.

Mocasinele de piele ușoare pot înlocui complet pantofii clasici de demi-sezon. Ele sunt mult mai ușoare și mai confortabile, se așează perfect pe jos și nu dau disconfort atunci când șosete.

Mocasinele elegante de căprioară vor face o concurență vrednică a baleților de vară.

Ce să poarte mocasine negre?

Designul clasic și culorile universale vă permit să combinați perfect mocasinii cu cele mai diferite haine. De exemplu, mocasinele negre de vară fierbinte pot fi combinate cu pantaloni monofonici sau multi-colorați de diferite lungimi, poduri, pantaloni scurți.

De obicei, moccasinele au pus pe un desculț, cu toate acestea, opțiuni cu o șosetă scurtă, care coincide cu culoarea pantalonului.

Primavara / toamna sau rece de vară zi de mocasini poate fi pus pe blugi de orice culori si croieli. Aceasta este una dintre cele mai multe opțiuni de combinare de succes. Top, T-shirt, guler, Slide lung poate fi folosit ca top. De sus poti arunca o jacheta din denim sau windbreaker.

În ciuda faptului că seamănă cu mocasini din exterior pantofi de sport, acestea sunt perfect combinate cu fante de fuste si rochii. Mai ales în cazul în care acestea din urmă sunt suprimate, de exemplu, în stil etnic sau folclor, completate cu franjuri, au o tăietură asimetric, sewls din piele de căprioară sau piele.

Mocasini poate fi pus pe o fusta larga pestriță la podea adaptate în stilul Gypsy sau pur și simplu rupt. mocasini laconic va face o companie excelenta cu un set de bluze albe și pantaloni negri înguste. plus frumos la imaginea va fi o pălărie ton de la pantofi.

Dacă mocasinii sunt utilizați ca pantofi de sezon demi-sezon, ele pot fi puse în siguranță pe șanțurile luminoase, impermeabile, răcitoarele, straturile scurte și t.D.

Moccasinele sunt puțin probabil să se uite armonios cu un costum strict de afaceri, dar dacă codul de îmbrăcăminte de birou presupune un stil mai democratic și liber în haine, ele pot fi combinate cu o cămașă albă și o fustă neagră sau pantaloni negri.

Într-o zi rece de toamnă, mocasinele negre, deoarece este imposibil să se potrivească puloverului tricotat cald și blugi clasic sau broaștei.

În ceea ce privește combinația de culoare, atunci negru – culoarea este universală. Este perfect combinat cu tot felul de nuanțe și flori. Unul dintre cele mai frumoase și mai frumoase exemple este o combinație de mocasină neagră și haine de culoare roz, de exemplu, rochii de culoare roz moale sau un costum de bombardament roz aprins sau fuste de umbra de trandafir de praf.

Machiajul și manichiura realizate în culori roz, accesoriile negre și roz vor fi ca o adăugare logică la o astfel de formă.

Imagini frumoase

Black Moccasins de piele lacuită – reîncărcare excelentă la setul casual de blugi negri, tricou dungat și scutec. O astfel de imagine arată întotdeauna foarte interesantă, elegantă și la modă.

Mocasinele din piele pe un călcâi larg seamănă cu pantofii elegant, astfel încât să poată fi puse în siguranță pe o cămașă albă și o fuste magnifică-mini-mini. Legat ocazional cu o cămașă de nod și manșete laminate fac o imagine a unui mai frivol și mai romantic. Realizați un astfel de efect ajută și geanta colorată de peste umăr. Mocasinele sunt completate cu decor metalic de nituire.

Mocasinii din piele neagră din piele neagră se potrivesc perfect în imaginea unei doamne de afaceri de succes. Ele completează în mod eficient setul de jumper de lumină strictă și fustă directă de lungime medie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: