Pantofi bej pe o pană

Pantofi bej pe o pană

Pantofi Bej Wedge – o soluție practică pentru fiecare zi și pentru un caz special. Ele sunt practic universale, deoarece sunt combinate cu haine de diferite stiluri și culori, permițându-vă să experimentați în fiecare zi cu imagini de modă.

Avantaje

Pantofii bej trageți vizual forma care vă face mai subțire, iar picioarele sunt lungi. Cu cât este mai mare platforma, efectul mai pronunțat va fi.

Este important să se acorde atenție modelului pantofilor – ciorapii la modă sau mic rotunjită va juca pe mâna modnice, dar modelele cu decupaje pe degete sau pe călcâi, dimpotrivă, vor face vizual piciorul Mai puțin.

Astfel de pantofi sunt universale, ele sunt combinate cu orice îmbrăcăminte și sunt excelente pentru imaginile de zi cu zi. Datorită unei pene stabile, mișcarea în ele este mult mai convenabilă decât tocurile.

Printre altele, pantofii de culoare bej nu ies niciodată din modă, ceea ce înseamnă că un cuplu va fi capabil să vă servească de mulți ani. Ea poate deveni tovarășul tău în orice moment, ieșind în situații când nu știi ce să poarte.

Modele

Închis

Pantofii clasici Bej pe un tanket poate fi numit unul dintre cele mai convenabile și universale. Ele sunt confortabile, practice și foarte atractive.

Puteți alege un model cu un deget ascuțit sau rotunjit, pe un rezervor de plută sau unic. Gărzile de modă îndrăzneață pot acorda atenție modelelor cu o pană transparentă, care arată foarte neobișnuită și atrage atenția asupra altora.

Citește mai mult  Adidași Patrol

Degetele de la picioare

Modelele cu toe deschise arată elegant și elegant. Ele sunt potrivite pentru vreme caldă, pot fi purtate în birou, chiar și cu un cod strict de îmbrăcăminte, spre deosebire de sandale. Ele sunt potrivite pentru orice tip de figură, deoarece fac piciorul vizual mai puțin și mai elegant, iar proprietarul său este mai sofisticat.

Cu un călcâi deschis

Modelele cu un călcâi deschis arată grozav pe fete cu picioare subțiri și ouă strânse, deoarece se concentrează pe partea din spate a piciorului.

În același timp, pot avea o șosete închise sau în aer liber, ambele opțiuni arată foarte elegant. Purtând-le cel mai bine cu rochii sau fuste, pantalonii scurți vor arăta bine.

Cu o curea de gleznă

Modelele cu o curea – este practică și la modă, acum sunt la vârf de popularitate. Ele sunt în mod fiabil stau pe picior, face femininul imagine și romantic, pun accentul pe harul glezna. Spre deosebire de modelele de alte culori, ele nu scurta piciorul, pentru că se contopeste cu curea de culoarea pielii. Purtarea ei cel mai bine cu hainele care cureaua nu se va ascunde, atunci imaginea va arata foarte impresionant.

Materialele

Piele

Piele naturala este materialul perfect pentru cusut pantofi, deoarece permite pielii să respire și nu interferează cu schimbul de căldură naturale. Pielea este bine umflat și în timp, ia forma piciorului. Acest lucru este un material foarte practic, care nu se teme de precipitații și de expunerea la un mediu extern.

Piele de căprioară

Acest material este foarte popular, se pare spectaculos și elegant. Acestea sunt potrivite pentru șosete de zi cu zi și cazuri speciale. Bej Suede nu este mai bine fuzionat cu pielea ta, atât de ideală pentru cei care doresc să prelungească vizual piciorul.

Citește mai mult  Pantofi de piersici

Vă rugăm să rețineți că un astfel de material luminos și delicat necesită o atenție deosebită, deci va fi necesar să se achiziționeze agenți speciali de curățare.

Lac

Pantofii lacurilor arată foarte impresionant, atragerea atenției la glitter lucios. Adevărat, ei nu li se recomandă să le poarte în căldură, pentru că nu lasă aerul și umiditatea, iar piciorul nu respiră în ele. În general, ele sunt mai potrivite pentru ieșirea de seară sau altă ocazie specială, deoarece pantofii de lacuri bej pot adăuga costumul oricărei culori.

Tendințe de modă

În 2017, sandalele de pe o fum este foarte populară. În modă, modelele în stil etnic cu o talpă, din lemn, plută sau cu un cuptor textil.

Separat, merită menționat textile care oferă un spațiu imens pentru designerii creativi. Acesta servește ca o tăiere excelentă pentru o cheie, în special cele decorate cu diferite amprente.

În acest an, pe un tanket, puteți întâlni cele mai diverse decore – pietre, fitinguri metalice și chiar modelare. Pantofii înșiși sunt decorați cu catarame, arcuri și textile.

Ce sa porti?

Cu pantaloni și blugi

Practic, orice pantofi bej pe o cheie, pentru excepția modelelor cu un călcâi deschis, va arăta bine cu pantaloni și blugi. Prietenul sfâșiat în combinație cu un tricou și un blazer potrivit pentru șosete de zi cu zi, în slab puteți merge la o petrecere, adăugând imaginea cu un top elegant. Pantalonii clasici sunt ideali pentru muncă în combinație cu cămașă și jachetă.

Cu rochii

Modele pe o cheie arată perfect cu rochii de orice stil și lungime. pantofi bej pot fi combinate cu orice imprimare și colorat, deoarece acestea sunt absolut universale. Totul depinde de situația, desigur, biroul nu ar trebui să poarte o rochie strălucitoare tipa, dar va fi adecvat pentru o plimbare sau la o petrecere.

Citește mai mult  Sandalele Rieker

Cu pantofi bej închis, acesta va fi mare să se uite o rochie clasic pic negru. Asigurați-vă că pentru a completa imaginea de accesorii rafinate în stilul de minimalismul.

Cu fuste

Fuste de orice stil sunt potrivite pentru pantofi bej pe o pană. Biroul este mai bine să poarte o fusta creion combinat cu un model închis de pantofi sau tăieturi pe degete. Nu se va rupe orice, chiar și un cod vestimentar strict, imaginea va arata limitată și relevantă în orice situație de lucru.

La data la care se poate pune o fusta magnifica, adăugându-l la orice model propus de pantofi. Interesant mai ales se va uita la pantofii cu o curea glezna, care se va concentra pe glezne elegante.

Imagini elegante

barci bej pe o pană cu ușurință se potrivește în imagine în stilul casual. chinosles lactate, cămașă albă, ocazional vizibile de sub jumper, hanorac gri, lumina pălărie largă cadru și eșarfă lenjerie. Imaginea completează geanta pe o curea lungă.

Bej pantofi de pană sunt potrivite pentru o dată. Prinde-le cu o rochie neagră mică și dresuri în ton, adăugând imaginea la un bej clasic triplu. Accidentul vascular cerebral final va fi un colier masiv pe gât.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: