Pantofi cu tălpi albe

Pantofi cu tălpi albe

Topsaders

Pantofii pentru femei și bărbați cu tălpi albe sunt la vârf de popularitate în ultimii ani. Dar cum este numit corect astfel de pantofi? Un alt nume al acestor modele – topsiders. Pantofi similari au o talpă de refinită groasă de alb, precum și un cordon special care se întinde de pe spate și se termină pe picioarele piciorului.

Pentru care au venit cu pantofi?

Topsiderii au fost inventați în 1935 de un iahtsman de Sperley de la Connecticut, care a fost înființată ulterior de marca Specry Top Sider. Pavel a acordat suficientă atenție tuturor detaliilor pantofilor inventate: tălpile nu au lăsat piese pe punte și au fost create cu bucle de fiabile și non-alunecare, de aluminiu, au fost anodizate, astfel încât metalul să nu rupă cu apă în contact cu apă , iar șireturile puternice au asigurat cititorul de fixare fiabil.

Topsider de calitate distinctiv

Pantofi, uneori inventați pentru yachtsmen, astăzi sunt disponibile tuturor la modă și se bucură în mare cerere.

Extract topsiders de la orice alt model de pantofi este destul de simplu: talpa de cauciuc din astfel de modele are o culoare albă și, de asemenea, are sloturi ondulate pentru o retenție mai fiabilă a unei persoane pe suprafețe alunecoase. Nu confunda astfel de pantofi cu mocasine convenționale vor permite dantelului de pe piele, trecând în jurul întregului perimetru al călcâiului, fixând perfect pantoful pe picior. Duritatea pantofilor este suplimentată cu cusături de alb.

Citește mai mult  albastru sandale

Cum să purtați topsiders?

Dacă garderoba dvs. are o pereche elegantă de pantofi cu o talpă ușoară, atunci trebuie să vă amintiți că astfel de pantofi nu pot fi puse pe șosete. Topsiders sunt fabricați din piele de înaltă calitate și moale, ceea ce vă permite să le purtați fără șosete.

Ce sa porti?

Topisidele elegante sunt perfect combinate cu cămăși, tricouri polo și, desigur, instantanee jachete pe butoane.

Pantalonii casual, pantaloni scurți și pantaloni combinați cu pantofi de diferite culori vor arăta foarte armonioase și elegante.

În unele cazuri cu topsiders, puteți purta costume de afaceri de la materiale dense sau mai ușoare, dar este necesar să selectați o astfel de costum foarte atent și cu atenție.

Branduri

Pantofii la modă și originală pentru yachtsmeni produc astfel de branduri bine-cunoscute ca:

 • Timberland+
 • Sebago+
 • Louis Vuitton+
 • Baldinini+
 • Lacoste+
 • FRED PERRY+
 • Boss negru.

Pantofi pentru femei pe un tractor ușor

Fiecare Fashionista dorește să arate la modă și sexy în pantofi elegant și modern. Cu această sarcină, pantofii originali cu tălpi agresive și înalte sunt perfecte. Astfel de modele nu sunt numai confortabile în timpul șosetelor, ci și subțire vizual și fac o fată de mai sus. Cea mai populară astăzi este pantofii cu tălpi de tractor de alb și de vârf de contrast.

Un pic de istorie

Începutul său Pantofii îndrăzneți pe tractorul unic iau în anii șaptezeci ai secolului trecut. A fost momentul să fim faimos datorită dezvoltării mișcărilor informale și a grupurilor de tineri. Noile tendințe și idei non-triviale de modă au condus la crearea multor modele neobișnuite de îmbrăcăminte și încălțăminte, care includ modele pe talpa tractorului.

Citește mai mult  Cizme de cauciuc Viking

Demnitate

Pantofii pe o tulpie cu tractor alb sunt foarte practice și confortabile în timpul șosetelor. Modelele închise sunt protejate perfect de ploaie și vânt. Pantofii înalți cu tălpi cu tractoare albă crește vizual creșterea și face silueta mai subțire și alungită.

dezavantaje

Modelează pantofii de pe talpa tractorului arata nepoliticos și neobișnuit, deci merită selectarea unor astfel de pantofi foarte atent și în mod corect bateți folosind elemente. Greutatea în greutate va fi o surpriză neplăcută pentru Fashionistas, care nu sunt gata pentru astfel de proprietăți. Pentru pantofi de pe talpa tractorului, trebuie să se obișnuiască și să se adapteze.

Ce sa porti?

pantofi la modă pe talpa de tractor agresiv de culoare alba sunt perfect armonizate cu:

 • rochii blând+
 • Haine in stil urban (blugi, salopete, pantaloni)+
 • Pantaloni și blugi, suplimentat cu jachete din piele sau rădăcini+
 • Pantaloni scurti+
 • Fuste de diferite stiluri+
 • Jegginsami+
 • Sundars+

Branduri

Original pantofi unic tractor produc branduri, cum ar fi: Zara, Miista, Alexander McQueen și Vagabond.

Cryper

Crypers sunt pantofi neobișnuite pe o talpă groasă sau solidă platformă care odată destinate exclusiv pentru echipamente militare. Pentru prima dată, astfel de pantofi a intrat în modă în 1950, odată cu apariția culturilor informale ale tinerilor.

Astăzi, țipete sunt populare, nu numai în rândul gata și rockeri, dar, de asemenea, printre oamenii obișnuiți.

Ce să poarte strigăte?

Crippers cu tălpi albe sunt cele mai strălucitoare și mai atractive detalii din rochia de sex feminin, așa că nu încărcați imaginea cu accesorii suplimentare. Astfel de pantofi se uită perfect cu fuste drepte, blugi înguste și pantaloni scurți.

Citește mai mult  Sandale sportive

Pantaloni scurți sexy și fuste de sifon în combinație cu criptorii vor crea o imagine foarte luminoasă și neobișnuită.

Astfel de pantofi cu tălpi albe foarte armonios în tandem cu rochii de fixare sau fără rochii libere, precum și fuste lungi și scurte de materiale curgătoare.

Branduri

Modelele elegante și criperile de tineret produc brand cum ar fi Calvin Klein, Fendi și Marc Jacobs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: