Pantofi de călcâi albi

Pantofi de călcâi albi

Pantofi de călcâi albă – unele oportunități clasice – negru. Cu toate acestea, pantofii albi pot fi atribuite modelului clasic, deoarece au strălucit mult timp în rânduri de încălțăminte și au un număr mare de fani. Prima asociere cu încălțăminte albă este mireasă, prințese și dureri cu gust.

Particularități

 • Pantofi albi Imagine răcoritoare. Pe plan extern, astfel de pantofi arata foarte frumos și festiv. Chiar și un costum simplu pe care îl pot face destul de eleganți.
 • Culoarea albă lungește vizual piciorul proprietarului.

Dar există dezavantaje. Nu, nici paradoxal, dar aceasta este o culoare de culoare și, prin urmare, nu este foarte practică. Orice defect va fi imediat vizibil, fie că este vorba de o mică zgârietură sau o pată. Aceste pantofi nu sunt potrivite și suporturi cu un picior larg și mare, mărindu-le și mai mult. Da, și îngrijirea pentru astfel de pantofi este necesară atentă, altfel materialul poate și nava și se deformează și pe alb totul va fi alocat.

Cu toate acestea, nu este necesar să abandonați această opțiune, fiecare fashionista ar trebui să aibă o pereche de pantofi albi frumoși în stoc.

Modele

Diferitele modele pot accentua picioarele feminine în moduri diferite. Prin urmare, fetele dobândesc mai multe perechi de diferite tipuri:

 • Scăzut înmormântat. Șosete casual. Pe un călcâi mic se simt încrezător mult mai ușor. Ele sunt potrivite pentru mediul de birou și de afaceri.
 • Pe tocul de mijloc. Opțiunea atât în ​​fiecare zi, cât și „pe ieșire”. Heel confortabil, în orice caz, va accentua piciorul.
 • pe tocuri înalte. Încălțăminte pentru petreceri și date. Heelul înalt vă va ajuta să fiți la înălțime.
 • pe părul de păr. În astfel de pantofi, cifra trage și arată slăbire. Ac de păr este bun pentru serile și ieșirile seculare.
 • pe un călcâi gros. În astfel de pantofi, puteți merge în condiții de siguranță pentru o plimbare, și stabil toc va ajuta să se simtă confortabil și frumos.
 • Cu platformă. Aici platforma curge în tocuri. Pantofii sunt potriviți pentru fete de creștere scăzută, în detrimentul platformei, vor da stabilitate prin mers. Platforma poate fi diferită de culoare, pentru contrast – negru, pentru opțiuni jucaus – nuanțe luminoase. Aici puteți atribui și încălțămintea pe talpa tractorului.
 • Cu curea. Cureaua poate purta atât funcția de întărire, cât și componenta decorativă. Potrivit pentru proprietarii picioarelor subțiri și lungi.
 • decorat. Decorarea pantofilor albi cu straturi diferite, broderie, dantelă, la vârf de popularitate – spikes, modele decorative sculptate pe margine, arcuri și nituri, broșe. Principalul lucru este că toate acestea au fost potrivite și montate.

Tocurile pot fi atât sub culoarea pantofilor, cât sunt făcute într-o altă soluție și material de culoare – sub plastic, lemn, piele acoperită, decorată.

Material

Pentru încălțămintea albă există o selecție bogată de material:

 • Pantofi din piele – clasic. Ele sunt mai „hardy” și rezistente la uzură.

 • Obloane de la piele – opțiune mai ieftină, atât de predispusă la fisuri și îngălbenirea în alb.

 • Pantofi de la Suede – versiunea nobilă, arată scump și elegant.

 • Pantofi albi lăcrimați – un cuplu minunat pe ieșire, va lupta cu orice.

Când alegeți un material de care aveți nevoie pentru a combina armonios cu el și de sus. Deși există vreo opțiune și gamă de culori pentru pantofii albi.

Ce sa porti?

 • Contrast. Trend la modă – costumuri alb-negru în combinație cu pantofi albi. Este important să ne amintim că pantofii albi trebuie să fie separați de vârful alb, cu pantaloni negri sau fuste în alb și negru. Monocromicitatea trebuie evitată. Puteți dilua o gamă de culoare alb-negru cu pete strălucitoare – fie o eșarfă, o bluză sau o fustă. Nu ar trebui să purtați pantofi alb-negru complet negru – imaginea este greu și cu mult timp în urmă nu la modă.

Dacă ați decis încă să se potrivească într-un costum monocrom cu pantofi albi de echitatie și alb, este important ca tonurile albe să fie la fel, altfel o astfel de imagine vă poate arunca câțiva ani.

 • Nautic. Perfect combinate cu pantofi albi culoarea albastră. Ea devine bogată și strălucitoare. Aceasta include toate nuanțele sale de la albastru la turcoaz. Bijuterii de argint se potrivesc perfect într-un astfel de kit. Rochie albă și jacheta albastră sau blugi cu pantofi albi vor ajuta la crearea unei imagini atât a afacerii, cât și a romanticului, totul depinde de ceea ce rochia va fi ușoară sau strânsă.

 • Luminos. Pantofii albi sunt culori adecvate și luminoase ale curcubeului. Orange, salată, nuanțele Fuchsia sunt transformate și echilibrate din cauza niza albă. Luminozitatea culorii poate fi accentuată prin aruncarea unei jachete albe sau vesta de sus.

 • roșu. Culori albe și roșii, cum ar fi Yin-Yan, armonioase și frumoase în duet. Imagine pasională cu rochie roșie strălucitoare, jucăuș cu mazăre roșie, elegant cu dungi roșii și albe. Culoarea neagră este perfectă. Supliment Imaginea pasiunii poate fi ambreiajul luminos.

 • Calm. Tonurile pastelate de îmbrăcăminte și pantofi albi sunt perfect potrivite pentru stilul de afaceri și pentru mersul pe jos. Imaginea va fi delicată, moale. Roz roz, bej, piersic combinat cu pantofi albi și în imagini romantice.

 • În fiecare zi. Pantofii albi sunt capabili să creeze o versiune la modă. De asemenea, perfect cu aspectul pantofilor albi și blugi. Imaginea este obținută de jucăuș și interesant.

Pentru pantofi de culoare albă de culoare albă. Picioarele se remarcă imediat și atrage atenția. Deci piciorul ar trebui să arate perfect pentru a nu-ți strica tot arcul.

Pantofi albi – cei mai buni prieteni ai imaginilor de vară. Ei vă vor da ușurință și vă vor aloca, subliniind picioarele dvs. subțiri. Rochii monofonice – pantofi albastru, roz, menta și alb va face un duet frumos.

Imagini cu pantofi albi o sumă imensă. Puteți experimenta cu ei cât doriți, schimbând un element la altul, lăsând pantofi albi pentru bază.

Cum să vă îngrijiți?

 • Pantofii din piele albă trebuie să fie șterși cu o cârpă moale fără cleme agresive. După uscare, se aplică o cremă incoloră și se usucă cu atenție din nou. Apoi rotiți-vă pentru a străluci din nou. Deci, pantofii dvs. vă vor servi pentru un serviciu lung și potrivit.
 • Pantofi lăcuite cu creme nu se ocupă. Există o vaselină sau chiar lapte. Trebuie să luați astfel de pantofi de la temperaturi contrastante, altfel vor apărea fisuri.
 • Suede Shields perie cu părul solid sau radieră obișnuită. Apoi acoperit cu spray-uri incolore de apă-repellente.

Dacă observați toate regulile de îngrijire, pantofii dvs. nu își vor pierde aspectul festiv și vă vor oferi mult timp atenția celorlalți.

Pantofi de călcâi albi au intrat în mod piatră în modă. Ei au o mulțime de adorabili, deoarece aceste pantofi sunt potrivite pentru tot – atât în ​​schema de culori, cât și materialele. Pantofii albi au ieșit mult din poziția festivului și astăzi puteți străluci în ei în fiecare zi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: