Pantofi de înaltă platformă

Pantofi de înaltă platformă

Nu este un secret că toate femeile sunt nebune despre pantofi de înaltă călire. Astfel de pantofi ajută la a face postura de netedă, picioarele sunt mai subțiri, iar mersul este grațios. Tocurile ajută fetele un pic „să crească”, se simt mai încrezător.

Dar pantofii cu toc înalt au propria lor direcție opusă. Cu o constantă purtând astfel de amestecuri, sarcina de pe picior este distribuită inegal și contează degetele picioarelor, motiv pentru care circulația sângelui este spartă, picioarele obosesc și se umflă. Nu există o astfel de femeie care să nu viseze să elimine pantofii cu toc înalt la sfârșitul zilei de lucru. Prin urmare, multe fete refuză călcâiul de zi cu zi, preferând modele mai convenabile.

Dar ce să faci, dacă vrei în mod constant să surprindeți cavalierii cu grație și vă rog, cu pantofi de înaltă grație. Încălțăminte de pe platformă vine la salvarea modernă la modă.

Platforma a fost intentată de mult timp să crească creșterea. A fost inițial folosit de artiștii din Grecia antică, astfel încât performanța să poată vedea toate audiența din hol, inclusiv pe cei care au ocupat ultimele rânduri. Astfel de pantofi au fost numiți pisici și aveau o platformă de plută, care atașează pantofii.

Japonezii, de asemenea, de-a lungul istoriei lor lungi purtau pantofi pe o platformă de lemn de înaltă. Astfel de pantofi erau grele, așa că mersul nu a devenit liber, ci sămânță. Astfel de pantofi erau populare printre bărbați și în rândul femeilor.

În Europa, încălțămintea de pe platformă purtau venelsby, pentru a se ridica deasupra subiecților. În dorința de a contesta platforma a făcut o înălțime de 40-50 de centimetri, care a fost practic lipsită de oportunitatea de a se deplasa fără asistență.

În secolul al XX-lea, platforma a fost reînviată în epoca Hippie, ca un simbol al revoltei și al libertății. Ei bine, aspectul modern al acestei forme a tălpilor pantofilor a dobândit, datorită eforturilor designerilor de modă celebre care au creat o alternativă excelentă la tocuri.

Există pantofi pe un călcâi înalt, ceea ce obligă să reziste severității imaginii feminine. De exemplu, știfturile în combinație cu o fustă scurtă dau fata o vedere liberă. Platforma nu se limitează practic la alegerea unui dulap. Poate fi o tinuta de seara si cea casuala si un ansamblu de sport.

Soiuri de încălțăminte pentru femei pe platformă

În prezent, există mai multe soiuri de pantofi de platformă. Ele diferă în funcție de înălțimea platformei, precum și prezența sau absența unui călcâi.

  • Pantofi de pantofi

Acesta este liderul printre pantofii de pe platformă. Tanțul diferă de platformă cu o picătură mare între șosete și călcâi, formând ca un diapozitiv. Tanantul se îngustează din partea călcâială a cărții platformei și poate avea o tăietură din spate. Pantofi pe o pană de mai grațioase și mai elegante decât pe o platformă solidă. Astfel de pantofi pot avea o curea suplimentară în jurul gleznei pentru o fixare mai bună pe picior.

Pantofii lui Mattles sunt ideali pentru seară, arată bine într-un costum casual, de exemplu, cu pantaloni înguste sau soare.

  • Pantofi de platformă solidă

Cel mai adesea, platforma solidă este utilizată în modele sportive, dar și modelele clasice sunt adesea însoțite de o platformă de grosime diferită. Alegerea vârfului pantofilor depinde de ideea designerului.

O platformă solidă poate fi combinată cu un bloc de o barcă clasică, poate completa partea superioară efectuată în stilul Oxfords sau a lui Derby Libils. Lofer, de asemenea, arata grozav pe platforma de grosime medie. Partea de sus a pantofului poate fi atât de piele, cât și de textile.

Pentru a oferi astfel de pantofi feminitatea, designerii de modă decorează pantofi cu diferite elemente decorative: butoane, amprente, catarame sau margele.

În plus față de o platformă solidă, există soiuri de pantofi, unde platforma din șosete și tocuri este adjudecată. Aceste modele sunt foarte populare cu iubitor de înaltă călire, deoarece prezența unei talpă îngroșată netezește diferența dintre călcâi și deget, ceea ce face ca pantofii să fie mult mai convenabili.

  • Labutena

Aceste pantofi sunt un vis de multe fete moderne. Pantofii au venit în lume nu cu mult timp în urmă, cu mâna ușoară a lui Christian Labuthen, acest model a câștigat rapid popularitatea la nivel mondial. Classic Laboutnes sunt încălțăminte negre închise pe un călcâi subțire cu o platformă ascunsă în șosete. Elementul obligatoriu a fost talpa de roșu strălucitor, care era bine vizibilă când fata stătea.

Acum labiutena a început să cheme orice pantofi similari similar cu culoarea, indiferent de culoare.

  • Mary Jane

Acest model este numit după eroină din limba engleză de benzi desenate. Este diferit de alte modele de pantofi. Prezența obligatorie a unei curețe pe creșterea piciorului pentru o fixare mai bună și un deget rotunjit.

Aceste pantofi nu sunt întotdeauna produse pe platformă, există opțiuni pe o talpă subțire. Dar modelele ridicate cu un călcâi îngroșat și o platformă mică în partea de uzură sunt mai populare în rândul femeilor. De obicei, sunt purtate în combinație cu un costum de afaceri în birouri.

  • Curea de gleznă

Aceste pantofi sunt întotdeauna foarte grațioase și elegante datorită tocurilor și platformei înalte. Dar un farmec special face o curea subțire în jurul gleznei. Călcâiul în acest model poate fi subțire sau gros. Pantofii sunt minunați pentru toaleta de seară.

  • Tractor talpă

Acesta este un model foarte convenabil demn de o alternativă la stud. Modelele arată grațios și puțin agresiv, dar fragilitatea piciorului feminin este accentuată.

Pantofii de pe platforma tractorului sunt cel mai bine să poarte cu pantaloni înguste, blugi, precum și cu o haină scurtă sau jachetă.

Opțiunile pentru imagini cu încălțăminte de platformă sunt aproape nelimitate, totuși, unele nuanțe încă mai au.

Pentru proprietarii de picioare subțiri și mușchi subțiri de vițel, este mai bine să alegeți modelele cu o pană mai subțire, o platformă, restricționată înapoi, un model mic pe platformă sau curele de decor suplimentare și panglici. Aceste trucuri mici vor ajuta la evitarea greutății ușoare vizuale.

Pentru doamnele luxuriante cu picioarele complete, este necesar să se selecteze modele care prelungesc vizual picioarele și să facă o figură mai ușoară. O pană adecvată cu tălpi subțiri, pantofi pe o talpă ascunsă cu toc subțire.

Designerii moderni reprezintă în principal pantofi clasici de colectare pe platformă și soluții originale non-triviale.

Opțiunile clasice sunt prezentate într-o gamă variată de nuanțe la modă, culori pastelate delicate și arata foarte rafinat și elegant.

Pantofii de platformă clasică sunt practic în orice situație. Ele sunt adecvate în afaceri și în ansamblurile de zi cu zi.

Modelele avangardiste sunt imposibil de descris în două cuvinte, astfel încât autorii fantezii autorii de colecții. Ultima tendință a devenit o platformă din plastic transparent, datorită iluziei imaginii imaginii care durează deasupra pământului.

Pe podiumurile în acest sezon puteți vedea platforma de muncă sculpturală exclusivă. Tot felul de aplicații și decor oferă pantofi ca un aspect feminin de masterat și fără cusur.

Soluția originală a început să decoreze pantofii cu arcuri în vrac în zona gleznă. Subliniază forme frumoase de picioare de picioare feminine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: