Pantofi de sandară

Pantofi de sandară

Care este pantofii și sandalele distinse de sandalele obișnuite? Aceste modele ocupă un loc intermediar între pantofi deschisi și sandale închise. Această opțiune este unică cu ceea ce este potrivit nu numai sub haine de vară de zi cu zi, ci și sub un costum de afaceri sau o rochie strictă. Codul de îmbrăcăminte de birou, de regulă, nu permite utilizarea de sandale. În astfel de cazuri, sandalele pot fi o opțiune excelentă pentru sezonul fierbinte.

Astfel de pantofi sunt potrivite pentru sezonul de primăvară / vară și începutul toamnei. Pantofii de șlefuire sunt foarte confortabili, practici, universale. Ei feminin și elegant. Cu privire la cele mai recente tendințe de modă referitoare la aceste modele, acesta va fi discutat în articolul nostru.

Modele

Probabil cele mai populare modele de pantofi și sandwichheels pentru femei sunt modele pe un călcâi. Heelul înalt atrage în mod magic atenția asupra unei figuri feminine. Silueta devine mai elegantă, femeia se simte mai încrezătoare. Astfel de pantofi sunt perfecte pentru o seară solemnă, o excursie în teatru, partid corporativ și alte evenimente festive.

Pentru fiecare zi este mai bine să obțineți pantofi pe un călcâi sau o platformă mică. Pantofii durabili nu arată mai puțin seducător, dar este mult mai confortabil! În plus, în noul sezon, decorarea călcâiului și a combustibililor este acordată o atenție deosebită. Pantofii de șlefuire pe o platformă transparentă va fi foarte populară. Datorită acestui element, pantofii par foarte ușor, aproape fără greutate.

O altă opțiune la modă – pantofi pe o talpă groasă. Astfel de modele se disting prin rezistență excelentă, sunt perfect combinate cu blugi, pantaloni, rochii, fuste și alte haine.

Citește mai mult  Snickere de iarnă

Modelele care preferă mai multe pantofi eleganți își pot acorda atenția asupra pantofilor pe o pană subțire, elegantă. confort suplimentar și airiness astfel de modele da curele înguste, care se umfla picioarele.

Fetele care caută să țină pasul cu tendințele obișnuite de modă, apreciază cu siguranță pantofii cu un călcâi de o formă neobișnuită. Poate avea înălțimi diferite, să fie transparente, îndoind în cele mai bizare forme sau au un design clasic, dar cu un decor neobișnuit și t. D.

Pantofi de sandplash pe o singură talpă – una dintre cele mai convenabile și practice opțiuni pentru fiecare zi. Ușor, confortabil – arata grozav și cu blugi, și cu rochie, și cu soare de vară.

În ceea ce privește înălțimea și stilul călcâiului, atunci disponibilitatea decorului depinde direct de tipul său. Decât un călcâi masiv și original, cu atât mai calm și laconic ar trebui să fie partea de sus a pantofilor. Și invers – pantofii cu un călcâi mic sunt adesea neglijați.

Tendințe de modă

Una dintre tendințele noului sezon este prietenia mediului înconjurător a materialelor folosite. Aceasta înseamnă că există pantofi, din materiale naturale: piele, piele de piele, dopuri și tone. D. În modă, culori naturale și naturale, stiluri clasice și decor original.

Un alt detaliu la modă – design elegant. Relevante vor fi încălțăminte de design strict, restrâns, răsturnat în linii clare. Astfel de modele arată grozav și cu un costum de afaceri, și cu o rochie frivolă și cu blugi preferați.

În ceea ce privește designul de modă, unul dintre „chips-uri” din noul sezon este o plasă. Cu câțiva ani în urmă, sandalele cu o rețea au experimentat deja vârful popularității lor, dar, după cum știți, unul nou este bine uitat vechi. Și astfel de pantofi cu o plasă din nou pe partea superioară a Olympusului la modă.

Citește mai mult  Adidari de vară

Printre culorile și nuanțele cele mai populare și cele mai moderne ar trebui să fie sărbătorit Freesia, bej, nisip, albastru, portocaliu, liliac și roșu.

Branduri

Cele mai moderne designeri oferă pantofii de colectare a sezonului, realizate în design feminin, elegant. Astfel de modele vor fi deosebit de relevante în noul sezon.

De exemplu, mărcile MIU MIU și Chloe oferă o colecție de pantofi clasici decorați cu curele elegante. Pantofii sunt susținuți în culori pastelate. Decor laconic și un toc înalt subțire – aceste pantofi fac orice imagine de rafinat și nobil.

Designerul său luminos și extravagant Designer Jimmy Choo oferă pantofi cu toc înalt și o mică platformă în șosete. Modelele sunt decorate cu decor bogat, diverse, dar nu sunt proiectate pentru o ieșire solemnă. Astfel de pantofi de designer propune utilizarea în dulapul de zi cu zi. Pentru a schimba culorile luminoase, suculente, în care colecțiile acestui brand sunt foarte des efectuate, gama de culori clasică a venit – culori negre, albe și bej.

Imagini amator non-standard încă o dată mulțumită Christian Louboutin. Sandale elegante de la acest brand, ca întotdeauna, arată ușor sfidător și incredibil de atractiv. Aceasta este o mulțime de favoruri din acest sezon – culoarea smarald și argint în care sunt reprezentate multe modele.

Ce sa porti?

Pantofii de santal sunt buni cu versatilitatea lor. Ele sunt potrivite pentru primăvara caldă și pentru vara fierbinte, și pentru primele zile de toamnă. Ele pot fi puse atât pe un costum de afaceri, cât și o rochie romantică și blugi de zi cu zi.

Modelele de pe un călcâi larg sunt perfecte pentru a crea o imagine elegantă de zi cu zi. Astfel de pantofi sunt bine combinate cu rochii si skifurile din sifon, cămăși și Tunica tăieturi drepte din bumbac lumina, îmbrăcăminte din denim. Aceleași pantofi completează în mod eficient imaginea unei femei de afaceri. Spre bluza alba-alb a tăiat clasic și negru fusta caz este remarcabil potrivit pentru pantofi groase cu toc înalt, realizate în culori clasice sau luminoase, saturate, de exemplu, roșu sau albastru.

Citește mai mult  Linguri pentru încălțăminte: soiuri și reguli de alegere

Pentru a crea o imagine mai sofisticat și elegant, pantofi de pe mare, tocuri subtiri sau ace de păr sunt perfect adecvate. Acestea sunt bine armonizate cu un top, bluza sau camasa cu o fusta arcuit, rochie luxuriantă, sundress lumina. pantofi stiletto elegant completează perfect toaletă seara.

Pentru un stil mai democratic de îmbrăcăminte, pantofi de pe talpa tractorului sunt perfect adecvate. Astfel de modele grosiere sunt combinate perfect cu blugi, pantaloni scurți și fuste din denim.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: