Pantofi de schi Sns

Pantofi de schi Sns

Caracteristici și avantaje

Modelele moderne de boot SNS SNS pentru mersul pe jos clasic sau skim se distinge de dispozitivul său complex care poate oferi un confort uimitor cu orice vreme. Tehnologiile moderne fac posibilă realizarea și furnizarea clienților cu o protecție ridicată împotriva umidității și a frigului, precum și reducerea încărcăturii care afectează picioarele în timpul pregătirii sportive intensive, printr-o distribuție uniformă a gravitației.

Brandurile mari au garantat un grad ridicat de securitate. Astfel de cizme de schi sunt potrivite în principal pentru sportivii novici, deoarece este mai ușor și mai rapid, cu ajutorul lor și mai repede poate fi stăpânit schi.

„SNS” este un sistem de fixare pentru schiurile sportive, care a fost inventat de compania franceză „Salomon”. Diferența principală a designului poate fi considerată proeminența centrală, care restrânge pantoful atunci când șocul.

Sunt incluse și două paranteze destinate fixării pantofilor, iar unul dintre ele este plasat în fața degetelor de la picioare (care este o soluție mai practică care împiedică uzura). Acestea permit schiul cel mai convenabil de stăpânire datorită capacității de a reacționa la fel de precis pentru toate mișcările unui atlet.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: