Pantofi de tineret

Pantofi de tineret

Pantofii sunt întotdeauna un detaliu decisiv al imaginii dvs. Diferitele stiluri, stiluri și forme sunt în așteptare pentru fashionul lor. Vom fi familiarizați cu cele mai moderne modele de pantofi de tineret din acest sezon.

Pantofi Barci

Eternal Classic – Barci. Datorită versatilității și practicului că au câștigat acest statut. Birou, teatru, eveniment oficial sau doar o plimbare – bărcile vor completa întotdeauna imaginea ta. Preferința în acest sezon este mai bine să dea culori clasice: alb, bej și negru.

Vă puteți manifesta individualitatea datorită varietății materialelor și a elementelor decorative. Bine ați venit atât modele clasice din piele, cât și capete, lăcuite și catifea și chiar modele textile.

Asemenea detalii precum legăturile, curelele și arcurile vor da redarea imaginii.

Barcile sunt perfect combinate cu blugi sau pantaloni supleanți scurți.

Pantofi cu șosete ascuțite

Toate New – forțate vechi. Modele puternice din nou în tendință! Acum, pantofii amenințători nu sunt numai pe un ac de păr subțire. Designerii creează modele pe un călcâi masiv gros și o pană. Pantofii de focalizare pe tălpi plat sunt relevante.

Astfel de pantofi vor fi indispensabile la locul de muncă în birou sau vor merge în parc. Dați farmecul imaginii și faceți focalizarea pe încălțămintea va ajuta detaliile decorative: Appliqués, arcuri, pietre și multe altele.

Pantofi Mary Jane

Modelul cu nume spectaculos cucerește cu încredere moda inimii. Pentru fetele care iubesc stilul și confortul se potrivește perfect acestui model cu o șosetă rotunjită și o curea, percepută prin picior. Mai ales câștigând ei privesc cu rochii de seară și clasice.

Pantaloni pentru pantofii lui Mary Jane ar trebui să fie selectați cu prudență.

Popularitatea câștigă o combinație între pantofii lui Mary Jane cu ciorapi, șosete și jucători de țesături strânse. Asigurați-vă că nu veți fi neobservată cu un astfel de detaliu Piquant al imaginii dvs.

Deschideți pantofii de la picioare

Selecție excelentă pentru sezonul de primăvară-vară este pantofii de la picioare. Ele sunt potrivite aproape de oricine. Mai ales interesante sunt modelele din materialele combinate sau de căprioară.

Experții susțin că, cu pantofi de uzură deschisă, puteți purta ciorapi, ciorapi și șosete, lucrul principal – Evitați dantela sau ciorapi cu un model.

Heel original

Împreună cu Studul Etern, Fashionista își oprește din ce în ce mai mult alegerea pe călcâiul original. Modelele de designer fanteziste afectează uneori imaginația. Tocurile sculptate și cu mai multe niveluri nu vor fi ignorate. Tocurile curbate și contrastante răspund la moda de astăzi pentru futurism.

Culori și decor

Astăzi, designerii oferă cele mai neobișnuite și luminoase soluții de culoare ale pantofilor modelului. Nu pierdeți popularitatea pantofilor de tineret cu o amplificare a fiarei și reptile din piele.

Detaliile imaginilor de zi cu zi sunt pantofi metalici Hue: culori de argint și aur lucios.

Fetele iubitoare la Shuffle pot acorda atenție pantofilor cu inserții de blană sau pantofi de plastic transparent.

Indiferent de ceea ce alegeți, amintiți-vă că pantofii, în primul rând, ar trebui să fie confortabil!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: