Pantofi la un călcâi scăzut

Pantofi la un călcâi scăzut

În ciuda faptului că pantofii de pe călcâi au fost întotdeauna considerați un lider necondiționat printre varietatea de pantofi pentru femei, nu puteți merge la ei în fiecare zi. Aceasta este oboseală și umflături, iar probabilitatea de rănire este în cele din urmă. Să se simtă mai confortabil și mai încrezător, pentru viața de zi cu zi a unei femei, de obicei, alege pantofi pe un călcâi scăzut. Poate că arată puțin mai puțin eficient decât modelul de pe părul de păr, dar nu mai puțin elegant și feminin.

Modele

La avantajele și avantajele fără îndoite ale pantofilor pe un călcâi scăzut, desigur, merită atribute. Piciorul se ridică mult mai mic, chiar dacă pantofii sunt lungi. Astfel de pantofi sunt foarte practice, nu ies din modă și sunt perfect combinate cu haine de zi cu zi, festive și de afaceri sau de școală.

Lățimea gamei de modele de încălțăminte pentru femei nu depinde de prezența sau absența călcâiului, lățimii și înălțimii acestuia. Împreună cu modelele clasice, care de mai multe decenii au fost bine meritate și populare cu Fashionistanul din întreaga lume, designerii oferă opțiuni noi și noi în fiecare an.

De exemplu, de la inovații la modă din ultimii ani – călcâi transparent. Poate avea o înălțime și o formă diferită, să fie incoloră sau pictată în ton. Vârful de modă – călcâi sub formă de ruj, figurine miniaturale sau unele decor.

Barci – un model clasic care se poate întâlni, probabil, în fiecare garderobă de sex feminin. Modelul se distinge prin design simplu, clar, practic și versatilitate. Barcile sunt perfect potrivite pentru ansambluri de îmbrăcăminte, răsturnate într-o varietate de soluții stilistice. Acesta este un model de bază care vă permite să creați multe imagini diferite.

Citește mai mult  Adidasii negri adidas

Una dintre cele mai căutate modele ale noului sezon – pantofi deschisi. Acesta este un model de vară excelent pentru viața de zi cu zi și perfect combinată cu rochii, fuste, pantaloni, blugi și alte haine.

Pentru mai mult sezon rece, modelele închise de amestecuri la un călcâi scăzut vor fi perfect potrivite. Ele pot fi pe șnur, clapetă, jumper. Pantofii pot fi pe o pătrat fină sau groasă pătrată sau o formă rotundă. Astfel de pantofi se uită perfect cu mantaua, haine, înfășurări.

O nișă separată într-o gamă largă de pantofi de femei ocupă modelele făcute în stilul bărbaților. Acestea sunt, de obicei, distinse prin design simplu, forme grosiere, culori discrete și lipsă totală de decorare. Astfel de pantofi sunt potrivite pentru haine casual. Cu toate acestea, ei pot să arate armonios nu numai cu blugi sau pantaloni. Designerii moderni sfătuiesc să combine aceste pantofi și cu rochii romantice sau fuste și cu Denim Sundreses.

Materialele

Pentru coasere, pantofii folosesc astăzi o mulțime de materiale care diferă una de cealaltă ca intenție, densitate și alți parametri.

Suede – foarte frumos, material delicat, care este minunat pentru a crea pantofi casual sau elegant. Suede este plăcut la atingere și are proprietăți estetice ridicate, dar nu foarte practice. Astfel de pantofi purtând cel mai bine vreme uscată și caldă, altfel își vor pierde rapid aspectul original.

Pielea este unul dintre liderii printre materialele pentru pantofii de cusut. Este foarte practic, impermeabil, permite pielea să respire, are proprietăți estetice și practice ridicate. Pielea poate fi lăcuită și mată. Prima opțiune este folosită cel mai adesea pentru a crea modele frumoase și elegante pentru un caz special.

Citește mai mult  Sticle pe un călcâi gros și platformă

Alte materiale includ textile, denim, velvesteen, țesături artificiale și alte materiale.

Culori și amprente la modă

Paleta culorilor și nuanțelor moderne din sezonul viitor promite să fie bogați și diverși. Rămâne încă populară și la modă linia de culoare clasică: negru, alb, gri și bej. Astfel de pantofi sunt perfect potrivite pentru birou și pentru viața de zi cu zi și pentru tinuta de seară.

Printre nuanțe mai luminoase și bogate, puteți observa curentul în noul sezon: albastru, verde, violet, galben, roșu, liliac și t. D.

Pantofii elegant pentru femei diferă de modelele convenționale cu un decor mai abundente și mai diverse, design frumos, colorare neobișnuită. De exemplu, argintul și pantofii de aur pot fi folosiți cu greu în viața de zi cu zi, dar cu o rochie de lux negru sau albastră, ei vor arăta ca este imposibil de modul.

Printre amprentele populare din noul sezon, puteți aloca imitații sub pielea reptilelor, precum și un ornament de flori neobișnuit. Foarte ușoară, elegantă, făcută în culori reținute și blânde.

Cum de a alege?

  • Dacă pantofii clasici sunt aleși pentru fiecare zi, este mai bine să vă opriți alegerea pe ambarcațiunile actuale. Designul elegant, călcâiul curat, colorarea discretă – o soluție universală pentru femeile de orice vârstă și un set.

  • Dacă este selectat un model mai extravagant, sub o imagine particulară a ansamblului de haine, este mai bine să vă atrageți privirea spre pantofii confortabili de colorare luminată sau o opțiune decorată cu o imprimare neobișnuită, decor.

Alegerea pantofilor pe un călcâi scăzut, nu uitați că sunt folosite cel mai adesea în viața de zi cu zi, adică aproape în fiecare zi. Deci, în primul rând, ar trebui să meargă bine. Fiți confortabil, fără a freca piciorul și nu provoca disconfort. Este recomandabil să achiziționați pantofi din piele sau piele de piele. Ele sunt respirabile, durabile, arata bine.

Alegerea pantofilor pentru adulți sau pentru fete-adolescenți este, în general, diferită. Principiu – Confort. Dacă există probleme ortopedice, atunci trebuie să alegeți pantofi cu supinator sau să utilizați un branț ortopedic.

Citește mai mult  Sandale sandale

Pantofii ar trebui să se potrivească cu precizie cu dimensiunea picioarelor, altfel vor zbura fie atunci când merg rapid, fie că frecați piciorul. Pantofii trebuie să se potrivească cu sezonul. Deschis, pantofi de lumină – opțiunea de vară, piele închisă sunt potrivite pentru primăvară și toamnă.

Ce sa porti?

Dacă pantofii de pe un călcâi jos sunt planificați să fie purtați cu haine casual, ele pot fi folosite cu cele mai diferite opțiuni. Pantofii arată întotdeauna grozav cu rochii, fuste și sundrese. Pantofi alb sau negru combinați perfect cu îmbrăcăminte de orice culoare. Pantofi de culoare nud uite minunat și combinat cu un costum de afaceri, și cu o rochie elegantă de corali sau nisip de culoare nisipoasă.

Pantofi deschisi sau închise Păstrați armonios cu blugi drepte, bobine sau mici. Clasic și ultramodern, lung și scurtat. Puteți alege tricou, tricou, tortleneck, jumper și orice alt top adecvat.

Pantofi închise Uită-te în mod corespunzător cu haine de top (Trenchkot, Windbreaker, Park). Pantofii trecuți sau perforați sunt ideali pentru sezonul cald.

Dacă pantofii sunt aleși ca o adăugare la seară, apoi setul de haine trebuie să fie adecvat (rochie de seară, costum elegant de pantaloni). De obicei, modelele în sine arată mai elegante decât în ​​fiecare zi (strălucitoare, decorate cu decor elegant având un design neobișnuit și T. D.).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: