Pantofi mario ponti

Pantofi mario ponti

Împreună cu brandurile de încălțăminte foarte cunoscute pe piața noastră există un număr mare de mai puțin cunoscuți, dintre care unul este Mario Ponti.

Despre caracteristicile mărcii și ale rasei

Mario Ponti – Pantofi de marcă rusă cu producție în China și Turcia. Este specializată în pantofi feminini și masculi. Pantofii de sex feminin produce pantofi, sandale, bărci, pantofi de balet, sandale și sabo, cizme și cizme glezne.

Categoria de preț a acestui brand este considerată accesibilă sau moderată. În producția sa, această marcă utilizează cele mai recente tehnologii moderne, materii prime chinezești și turcești.

Pantofii Mario Ponti sunt caracterizați de o calitate decentă, practică.

Pantofii de palete de culoare facilitează combinarea pantofilor cu orice dulap. În colecțiile Mario Ponti, preferința este dată tonurilor clasice restrânse – negru, maro, gri, albastru. Precum și nuanțe moderate și blânde – albastru, ocru, nisip, bej, cupru, mentă, roz.

Pantofi de model clasic oferă rigoare și laconicitate, accentul se pune pe confort.

Pantofi moderni de model au decor original, culoare, finisare.

În plus față de modelele de zi cu zi, Mario Ponti are o linie de vară și de seară.

Fiecare colecție ia în considerare tendințele de fasion moderne, accente de culoare la modă și elemente de decor.

Toate modelele MARIO PONTI Pantofii sunt proiectate de designerii ruși, iar gama de pantofi este proiectată pentru femeile rusești, luând în considerare caracterul complet al piciorului, rezistența la uzură a materialelor, compatibilitatea cu orice lucru, sezonalitatea.

Părțile metalizate, pietrele, fibra de sticlă, finisarea contrastului cusăturilor sau selecția acestora, curelele originale, cataramele sunt folosite ca decor.

Există modele originale pe o platformă cu un călcâi, bărci cu toc înalt, pantofi clasici de călcâi, Savo cu imagini originale și tampoane, sandale pe tălpi de plută, pantofi de călcâi plate, sandale elegante, pantofi practici de balet.

Recenzii

Pantofii Mario Ponti oferă un stil discret, confort și o gamă plăcută de culori. Modele de vară de sandale și sandale vă rog culorile suculente, moaleitatea pielii și a tălpilor.

Modelele populare cu toc înalt au un bloc confortabil și sunt îndeplinite practice în șosete.

Astfel de pantofi nu necesită multă grijă și rămân lungi în forma sa originală. Principalul avantaj al încălțămintei lui Mario Ponti este recunoscut de practicitatea și accesibilitatea sa.

Orice femeie poate ridica cea mai potrivită pereche de pantofi lui Mario Ponti, primind confortul și caracterul practic al pantofilor cu acest lucru.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: