Pantofi pentru femei

Pantofi pentru femei

Dați o femeie câteva pantofi buni și ea va cuceri lumea!

Marilyn Monroe

Pantofii femeilor au încetat mult să fie doar pantofi. Acesta este un accesoriu de modă care este capabil să devină un element-cheie al întregii imagini. Pantofii dau rigoare și sofisticare, ușurință și har, tineret și extensibilitate. Articolul va deschide fapte interesante despre un astfel de fenomen la modă ca pantofii femeilor.

Vizualizări

Fashion World Pantofi Există un set imens. Designerii diversității acestui pantof sunt împărțite în mai multe tipuri de scopuri funcționale:

 • Pantofi de birou – O parte integrantă a imaginii de zi cu zi. Acestea ar trebui să fie de nezdruncinat, confortabil, realizat din materiale de înaltă calitate, pe un toc confortabil, nuanțe neutre.

 • Casa de pantofi. Da, nu toate casele merg la papuci. Mulți preferă pantofi. Acestea sunt pantofi elegante pe un toc mic sau pană, realizate din velur sau venvette, de multe ori decorate cu pompon.

 • pantofi medicale – încălțăminte pentru medici. Acest tip de pantof a început să iasă în evidență destul de recent, iar condiția pentru aceasta a fost specificitatea specială a activității medicilor și a altor personalului medical. Medicii petrec cea mai mare parte a timpului de lucru pe picioarele lor, astfel încât pantofii pentru a le face un convenabil altitudine, mici, din materiale naturale.

 • Pantofi mici. Nu toate reprezentantele sexului frumos da preferinta lor pentru toc înalt. Unele datorită opiniilor lor, starea de sănătate, caracteristicile fiziologice sau doar în ceea ce privește confortul, purtați pantofi cu run. Cursul scăzut nu este lipsa unui călcâi, este o înălțime minimă care permite ca piciorul să se simtă confortabil.

 • Încălțăminte încălzită – Opțiune excelentă pentru primăvara târzie și toamna anticipată. Acesta este momentul în care doriți să puneți ceva ușor, dar vremea nu permite. Designerii au inventat modele izolate – ei nu îngheață picioarele în ele, vor oferi odihnă de la cizme și gleznă atât de plictisit.

Apoi, să vorbim despre modele populare de pantofi și soiurile lor

Primul loc este ocupat de bărci. Mulți dintre noi nu bănuiesc nici măcar că au multe soiuri.

Clasic. Caracteristicile lor distinctive:

 • Lipsa de elemente de fixare+
 • Pantofi de capăt frontal+
 • Hairpin subțire de la 7 cm la 12+
 • Nu pentru șosetele zilnice sunt adecvate la evenimente solemne.

Cu tăieturi laterale. Ele se potrivesc perfect în arcuri de vară.

Cu nasul rotunjit și subtil toc jos. Creat pentru stilul de afaceri.

Cu călcâi, Late la baza si treptat îngustarea la stud în partea de jos. Sock poate fi atât ascuțit și rotund.

Cu o cape deschise – sub forma unui triunghi, picături, îngustează, larg. Ambarcațiuni purta vara sau primavara, principala cerință este pedichiura perfecta.

În al doilea rând este o platformă și un tanket. Imediat este necesar să se determine ce diferența de concepte. Wedge – talpa care se dilată sub formă de pană. Platforma are aceeași grosime peste talpa. Aceste două elemente sunt o alternativă convenabilă la tocuri.

Pantofi, fie pe o pană, stud, platforma, miscari mici pot avea detalii cum ar fi o curea. Acesta îndeplinește două funcții – decorative si mentinerea poalele piciorului. Cureaua poate fi amplasată în creștere, ușor deasupra gleznei, sub forma literei T.

Citește mai mult  Pantofi Orientul Mijlociu Heel

In vara, multe femei le place sa poarte pantofi în aer liber – sandale, în care cea mai mare parte a piciorului rămâne deschisă. Partea superioară poate avea decupaje sau constau din benzi interconectate unele cu altele. Talpa este permisă orice.

Acum, să mergem la pantofi fără toc

Balete seamănă cu bărci, dar cu o talpă plată sau toc jos. Ele sunt universale, combinate cu toate stilurile. Dar CONTRAINDICATĂ completă fashionmented – ei sunt capabili să facă o figură mai greoaie și îndesat.

Mocasinii au talpa moale, se completează perfect ținuta cu pantaloni de orice lungime, pantaloni scurți, rochii ușoare.

Losphere au cusături decorative pe partea din față a produsului. Modelele lor sunt diverse – pe platforma, tocuri pătrate, din piele, piele de căprioară, textile. Designeri decorat leafers cu franjuri, ciucuri, catarame, flori, arcuri.

Topsiders – amestec de două tipuri anterioare de pantofi cu toc. Diferența este singurul alb ondulat și dantelă albă, care trece de-a lungul conturului superior.

Versiunea de vară – Espadrili. Acestea sunt realizate din materiale textile cu tălpi din frânghie iută, paie sau iarbă. arata frumos ca orice arc.

Material

Designerii de noi se deda și reprezintă fiecare nou sezon de pantofi realizate din materiale diferite.

Piele – Popular Material. Producătorii folosesc două tipuri de piele: pielea de vite și vite mărunte.

pisică pielii are o serie de beneficii: durabil, rezistent la umiditate, rezistent la uzură. Dar astfel de pantofi de piele sunt destul de greu.

Piele de bovine mici (Capră, capră, oaie) moale, pe piciorul sta ca un bothele, de adaptare la curbe. Este elastic, cu desene interesant texturate, arată Elitar și costisitoare. Pentru a crea originale shuffles, pielea este vopsit în culori diferite.

piele de porc Cunoscut de textura sa grosieră, elevul ei, respirația bine, ideal pentru încălțăminte de vară.

Piele de reptile (iguana, anghilă, șopârlă, crocodil, șarpe) și pielea de struț sunt folosite pentru a produce pantofi scumpi. Astfel de pantofi sunt exclusivi și adesea coaseți în specimenele unice.

Suede – un alt material popular. Se obține din piele prin metoda de bronzare a corpului. De la Suede face întotdeauna pantofi scumpi și de înaltă calitate. Caracteristicile sale principale – permeabilitatea la aer și permeabilitatea apei. Pentru astfel de pantofi în magazine de vânzare Mijloace speciale – impregnare cu efect de respingere a apei. Ele protejează materialul de la umiditate și prelungesc durata de viață a produsului.

Catifea sau materialul este numit, de asemenea, catifea – țesătură cu o țesătură specială de fire, formează o suprafață ușoară la suprafața touch touch. Culoarea de catifea poate fi diversă. Pantofii velvetici arată frumos și nobil, dar mai potrivit pentru șosete în camere decât pe stradă.

Pantofi tricotați – a lovit sezonul de vară. Ele sunt originale și arată elegante. Ele pot fi făcute cu propriile mâini, primind pantofi exclusivi.

Soluții de culoare

Pantofii de gamă de culori nu pot decât să se bucure de modă. În colecțiile de modă, este prezentată întreaga paletă de nuanțe celebre. Dar, în special, florile preferate sunt următoarele:

 • negru – Clasic în formă pură. Strict, simplu, dar simultan chic. Pantofii negri sunt relevanți, ele sunt universale și completează orice arc+
 • roșu – Culoarea pasiunii, sexy și fierbinte. Nu fiecare va decide să poarte pantofi roșii. Dar dacă s-au găsit în continuare pe picioare, admirarea opiniilor bărbaților sunt garantate+
Citește mai mult  Adidari japonezi

 • bej se referă la nuanțe neutre, în special această culoare arată bine pe bărci. Potrivit atât pentru costumul oficial-de afaceri, cât și pentru stilurile cauzalului. Vizual își prelungește picioarele+

 • Pentru părțile o versiune excelentă va fi pantofii Flori de aur, argint și platină. Ele sunt luminoase și memorabile+

 • Nuanțe profunde de smarald, burgundă, albastru, turcoaz în acest sezon sunt în tendință+

 • Tonuri luminoase – Coral roz, galben, portocaliu, va ridica starea de spirit și va deveni un element central al imaginii.

Modele din colecții de designeri

Modelele de designer arată adesea excentrice și persecutate. Dar acesta este farmecul lor. Ele sunt ca și cum ar fi create sub influența unor forțe necunoscute, detaliile lor sunt nerealiste și misterioase. Prin urmare, ele atrag de modă și fac să caute aceste pantofi.

De exemplu, călcâiul. Toată lumea știe cum arată tocurile. Dar Dolce & Gabbana Desperații Buntari a prezentat-o ​​într-o nouă lectură – în colecțiile lor este transparentă cu introducerea rujului.

Salvatore Ferragamo Creează colecții uimitoare și tocurile sale sunt o altitudine constând din forme geometrice, pătrate, triunghiuri, cercuri.

Giorgio Armani și Miu Miu sunt izbitoare cu fanii lor extrem de ridicați, amețit.

Donna Karan a creat o colecție de pantofi pe tălpi groase și un călcâi masiv larg. Pantofi confortabili și sigure.

Gucci și Prada – creatori de pantofi elegante cu curele și cusii. Curelele pot fi două, și poate tot șase, cusând prin intermediul întregului caviar – nu este nimic elegant și original!

Branduri

Pantofii trebuie să fie în dulapul fiecărei femei și nu mai bine nu câteva perechi! Pantofi de pe toc, puteți simți regina și, prin simplitatea modelului fără călcâi, mișcați liber în jurul orașului. Aceasta este versatilitatea lor.

Designerii de branduri celebre au fost de mult timp înțelese – pantofii ar trebui să fie de înaltă calitate, frumos, spectaculos, confortabil.

De exemplu, Manolo Blahnik, Cunoscută de femeile rusești pe seria „Sex în orașul mare”. Inimitable Carrie Bradshaw, eroina principală a seriei de cult, a adorat pantofii, amintiți cum le purta cu grație! Și chiar a reușit să alerge în ele. Și Blahnik Design fascinat – bărci elegante, de lux de diferite modificări și culori. Clar de ce carrie nu a putut rezista următoarei achiziții a acestor pantofi strălucitori.

Dr. Martens – marca internațională care a devenit statut de cult. Istoria interesantă a mărcii. Inițial, marca a produs cizme confortabile, peste tot accesabile, impermeabile. În anii ’60 ai secolului trecut, ei erau în cerere pentru soldați, postmeni, muncitori. În acel moment, pantofii au avut un cost accesibil.

Următoarea rundă de istorie, iar Martins devin parte a imaginii reprezentanților multor subculturi. Cele mai populare – Skinhada, Fotbal Fani Ultras, Fashion, Hippie, Panca, Goths.

Astăzi dr. Martens – Pantofi confortabili, scumpi. Caracteristica lor distinctivă – orientarea ortopedică.

Gerzedo – marca internă care a câștigat faima în alte țări. Brandul este complet tânăr, prima colecție a fost lansată în 2011. Încălțămintea se concentrează pe femeile de succes, confidențiale, care văd individualitatea. Pantofii Gerzedo sunt o varietate de stiluri, materiale, culori. Ele sunt sexy și seducătoare, deoarece baza conceptului de concediu imaginea lui Carrie Bradschow, un mare fan al pantofilor. În gama de modele există pantofi pentru fiecare gust – pe călcâi, călcâi stabil, unic confortabil, deschis, închis.

Citește mai mult  Olandez rege cizme

Medea știind în întreaga lume. Calitate, sofisticare, feminitate și eleganță – este aceste calități care au adus marca la vârful lumii. Colecțiile includ o gamă largă de modele – de la pantofii clasici la tineret. Numai materialele naturale sunt folosite pentru producerea de pantofi, Trecerea controlului calității greu. Proiectarea produselor este ajustată cu precizia de bijuterii, deci este ușor să mergeți în pantofi toată ziua, picioarele din ele se simte bine.

Uimitor, în mod neașteptat, eficient. Doar astfel de cuvinte vin în minte în raport cu pantofii Moschino. Ele sunt luminoase, neobișnuite memorabile, izbitoare cu decorarea și decorul lor. Modesta Loved Moskovino cu mult timp în urmă și datorită calității pantofilor acestui brand, sunt în mare cerere și popularitate.

Pierre Cardin – Designerul francez, mare și talentat. Pantofii lui sunt considerați unul dintre cele mai scumpe. Pantheen Pantofi sunt întotdeauna lux, fără probleme, chic.

Antonio Biaggi – brand tineresc, dar deja popular datorită stilului său, sofisticare, efect. Designerii de marcă sunt în mod constant în căutarea creativă, prezentând toate modelele noi și unice. Forme, design, decor, decor sunt schimbate, dar confortul și calitatea rămân neschimbate.

Imagini

 • Pantofii nu se întâmplă prea mult – ei vor fi de acord cu aceasta, probabil toate femeile. Datorită varietății modelelor, ele sunt potrivite aproape tuturor echipamentelor (cu excepția sportului). Ușor de creat imagini la modă și elegante cu ele. Următoarea fotodefiere va arăta clar cum și care sunt pantofii diferiți.

 • Barci clasice în culoarea bej-cremoasă – opțiune perfectă pentru arcul romantic. Ei adaugă feminitate și har. Pantalonii pot fi înlocuiți cu o fustă de creion, iar costumul pentru birou este gata. Întregul farmec al pantofilor bej se află în versatilitatea lor, seamănă organic cu multe stiluri.

 • Pantofi minunați în care sunt combinate, platformă și nas în aer liber. Claritatea și pictarea sprâncenelor roșii. Desigur, aceste pantofi nu sunt pentru fiecare zi și nu purtați intensiv. Acestea sunt proiectate pentru ieșirea de seară – la o petrecere, un restaurant, o dată.

 • Accidentul final din rochia cauzală va fi frunza. Ele sunt confortabile, acestea sunt ușor să se deplaseze pe distanțe lungi. Lofer pare relevant, potrivit pentru pantaloni si jeans.

 • Astfel de pantofi, ca nimic, accentuează feminitatea și fragilitatea. Pantofii de pe tălpile tractorului sunt combinate cu haine în stilul „stradă”, prezentate cu rochii de culoarea culorilor oricărei lungimi.

Pantofii înseamnă o mulțime pentru femei. Pentru unele – aceasta este o modalitate de auto-exprimare, pentru alții – opțiunea, cum să arate mai sus, pentru a treia – un mijloc de mișcare confortabilă. În orice caz, pantofi frumoși pur și simplu ar trebui să fie în garderobă Fiecare reprezentant al frumoasa jumătate a umanității!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: