Pantofi pentru femei Ecco

Pantofi pentru femei Ecco

Despre marca

ECCO a fost formată în Danemarca și este implicată în lansarea pantofilor de sex masculin, feminin și copii, precum și produselor de îngrijire. Pentru producția de pantofi, marca utilizează numai materiale naturale pentru topuri și sintetice pentru tălpii, prin urmare prețul bunurilor.

Este prețul când cumpărăm mai întâi chestiuni. Pentru segmentul ECCO, este considerat supraestimat, chiar, în ciuda calității ridicate a încălțămintei.

Prioritatea pentru companie este de a crea pantofi confortabili folosind tehnologii inovatoare în producție. Cu toate acestea, unii consideră că designul nu este minimalist, deoarece el a fost conceput inițial, dar plictisitor.

Înflorirea și popularitatea mărcii din Europa a căzut în anii 80 ai secolului trecut. Atunci ECCO a venit la un nou nivel și a început să fie vândut pentru toată Europa. În Rusia, aceste pantofi au venit la începutul anilor ’90. În aceeași perioadă în care marca a devenit furnizorul oficial pentru Curtea Regală din Danemarca.

La mijlocul anilor ’90, începe producția de încălțăminte pentru copii.

Acum, compania a trebuit să închidă un număr mare de fabrici în țările în care forța de muncă scumpă și lăsând doar câteva întreprinderi.

2009 marcat ca prezentare a noii linii – adidași. ECCO Dezvoltatorii cred că acestea sunt modelele cele mai confortabile din tot ceea ce se află pe piață.

Gamă

Gama de modele de brand ECCO este foarte diversă, dar în același timp decor foarte concis și deșurubat. Compania prezintă atât încălțăminte clasică, cât și zilnic, iar ECCO are o mulțime de modele sportive de pantofi și adidași.

Numai aici cu schema de culori toate monotonate. Practic, numai culoarea negru și maro sunt folosite în producție. Uneori vă puteți întâlni gri, dar acest fenomen este rar. Cu toate acestea, ca nuanțe de purpuriu, verde și albastru.

Pentru fabricarea pantofilor sale, ECCO utilizează numai materiale naturale de înaltă calitate – nubuc, piele de căprioară, piele naturală. Talpa este fabricată din poliuretan și ton. Acest lucru distinge modelele clasice ECCO de la clasicele reale, unde talpa este din piele și nu din cauciuc.

Dar designerii și dezvoltatorii se concentrează asupra confortului, confortului și rezistenței pantofilor, din acest punct de vedere, talpa sintetică este o piele mult mai potrivită.

Pantofii ECCO sunt proiectați foarte durabili și concepuți pentru cumpărătorii care conduc un stil de viață activ și de valoare practică și confort. Trebuie remarcat faptul că în producția de pantofi, sunt folosite tehnologii care vă permit să purtați pantofi ECCO în fiecare zi, uitați de sentimente neplăcute.

Pantofi pentru femei

Pantofii sunt o parte integrantă a imaginii feminine și oferă exact jumătate din succes. Indiferent de noile tendințe și tendințe de prioritate, există întotdeauna pantofi care diferă în eleganță și comoditate. Sănătatea femeilor depinde adesea de aceasta din urmă.
Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: