Pantofi pentru femei pe tălpi groase

Pantofi pentru femei pe tălpi groase

Cizme sofisticate ale gleznei, cizme de ciorapi sexy și doar cizme de sex feminin blând, în ciuda relevanței lor constante și necondiționate, continuă să-și transmită pozițiile. Analizarea pantofilor grei ajunge la schimbarea luminii și a clasicilor. Apropo, nu pare atât de greoaie pe picioarele fragile feminine, așa cum ar părea.

Deci, să mergem la o analiză mai detaliată a unor curenți la modă la modă nou (și, uneori și vechi, cum ar fi pantofii femeilor pe tălpi groase.

Care este numele?

Pantofii masivi s-au mutat la garderoba de sex feminin de la arsenalul militar masculin. Berbs sunt un prototip clasic de aproape toate încălțămintea pentru femei pe Tolstoy (uneori mai mult tractor).

Printre altele, aceste nume sunt alocate:

  1. Crypers, Crypers sau zbor. Cizme pe platformă plată și ușor îngroșată. Fletformele au primit numele lor prin conectarea a două cuvinte: „plat” (tradus de la engleză – plat) și „platformă” (în care sa întâmplat prima jumătate a cuvântului). Crypers sunt pantofii armatei britanice pe o platformă plată, care le-a permis să se deplaseze în tăcere.
  2. Oxfords pe platformă. Oxfords sunt pantofi clasici de cusos închis, care „au rămas” un talpă de tractor de informat, transformându-le într-o tendință de modă modernă.
  3. Chelsea Creepers. Cu prima parte a termenului a avut loc deja cunoștință. Dar cuvântul lui Chelsea este inițial pantofi pentru bărbați înainte de gleznă cu benzi de cauciuc pe laturi.
  4. Snickers. Adidasi clasici sau adidași pe talpa cauciucului, dar și cu îngroșarea.

Talul de tractor este unic cu proprietățile sale anti-alunecare, care este foarte convenabil pentru ierni rusești și gheață.

Modele

Numai la armata a adoptat cizme uniforme uniforme (beente) la fel pentru toți. Pentru modelele moderne, există o mare varietate de modele de boot pe o talpă groasă. Și sunt împărțite în grupuri cu privire la următoarele caracteristici.

Platformă

Poate fi aproape orice înălțime, forme și chiar materialul din care este fabricat. Cea mai păsărică de astăzi este considerată cizme lacuite pe platformă.

Practic, acestea sunt Anklenes, Oxfords, lins în execuția lor clasică pe talpa masivă a tractorului. Snickerele cu o platformă ascunsă au fost folosite de mult de Suites Avid Fashion ca un plus elegant la dulapurile lor.

Citește mai mult  Femeile de șist pentru plajă

O platformă transparentă care creează impresia unei femei în continuă creștere în aer ca o balerină pe pointes, concepută, de asemenea, pentru a atrage atenția și a excita șopte de admirare.

Una dintre cele mai elegante și clasice opțiuni pentru o platformă brută este un rezervor. Compromis perfect pentru amator purtând un călcâi înalt și are o stabilitate constantă, deoarece tanonul din spate arată la fel ca un călcâi.

Sezon

Da, această caracteristică are, de asemenea, impactul asupra aspectului, cât și asupra componentei interioare a acestui tip de pantofi. Masivitatea și agresivitatea particulară a tălpii tractorului este un aspect destul de armonios și combinat cu hainele de iarnă, fără a depăși înțelegerea și atenția celorlalți.

În același timp, pantofii femeilor de acest tip pot fi atât pe deplin iarna, cu un finisaj intern sau chiar de blănuri și pur și simplu izolați. În același timp, chiar și în cel de-al doilea caz, ei vor fi destul de confortabili în orice vreme, deoarece platforma groasă împiedică contactul cu terenul răcit.

Având în vedere izvorul rus, aș fi foarte mult ca pantofii femeilor pe tălpile groase și impermeabil. Și astfel de modele există într-adevăr, echipate cu tot felul de șlechete, tocuri groase, o platformă incredibil de înaltă.

Înălțimea vârfului

Pantofi tăiate pe tractor – opțiunea perfectă în dulapul de modă modernă, pentru că toată lumea știe că astăzi pantalonii / blugi mai scurți, cu atât mai bine. Și când există o bandă subțire de șosete mici, dar luminoase, (selectate, în conformitate cu imaginea) între pantofi și pantaloni, este considerat un vârf de perfecțiune.

Desigur, pe lângă aceste momente de bază, merită acordată atenție materialului din care se fac în principal pantofii femeilor pe tălpi groase.

Material

Totul depinde de ce fel de pantofi doriți să vă vedeți pe dvs. Dacă vine vorba de pantofi, cel mai apropiat de clasic, de exemplu, Oxfords, apoi să fie relevant aici va fi lăcuit și cizme din piele. Dar imaginea trebuie să fie suplimentată cu diferite încuietori, laces, eventual de stripare metalică.

Citește mai mult  Uggs cu blana

Întorcându-se la semi-Chelsea semi-pantofi, puteți da preferință pentru încălțămintea din piele de căprioară. Ei bine, și – benzi de cauciuc de pe laturi, sub glezne – aceasta este legea.

Pentru snickers, totul este destul de trifier și simplu: piele, textile, plasă. Este puțin probabil ca undeva, este posibil să se întâlnească cu adidași pe platformă și, de asemenea, lăcinat… Deși designerii moderni nu încetează să-i uimească fantezia de zbor.

Bineînțeles, cu eliberarea de pantofi pe talpa tractorului pe podiumul mondial de modă, o varietate de materiale și texturi pentru ele devine extinsă. Deci, în magazine, puteți întâlni în continuare pantofi pentru femei de un astfel de format, realizat în ecookes, nubuc și din piele texturată. Dar nu va fi niciodată pantofi simpli: ar trebui să fie întotdeauna decorați cu desene, tot felul de găuri, perforări și vârfuri, luptate cu lanțuri și catarame.

Culoare

Deoarece nimeni nu a plătit mult timp o atenție deosebită combinației de flori în haine, încălțăminte și accesorii, atunci specificul nu joacă un rol special. Cu toate acestea, nu ar trebui să exagerați. Acum există o mare varietate de palete de culori printre modelele de încălțăminte pentru femei pe o talpă de tractor: de la alb-negru la imposibilă roz și chiar ultra-portocaliu.

Bineînțeles, este mai bine să luați o gamă de pantofi sub stilul și culoarea hainelor sau a accesoriilor, dar nimeni nu vă va interzice să purtați snickeri verzi cu un mini alb, dacă ciorapii, golful sau șosetele au același expresiv și Bright Shade.

Ce sa porti?

Având în vedere faptul că pantofii de pe talpa groasă sunt combinate în ele însele, cel puțin două stiluri (casual și romantic), nu este greu să alegi anumite haine pentru ei.

Pantaloni

Sub aceste pantofi pantaloni potriviți absolut orice tăietură. Chiar și bile orientale largi. Perfect considerate jeans scurte înguste sau dense.

Pantaloni scurti

Există, de asemenea, multe opțiuni minunate aici, chiar și primăvara de toamnă și iarna. În același timp, este foarte important să luați în considerare culoarea și textura chilotului, puneți pe pantaloni scurți.

Citește mai mult  Cizme fără călcâi

Fuste

Atunci când combină pantofii femeilor pe o talpă groasă cu fuste, nu numai preferințele lor în lungime, material și model ar trebui să fie ținute. O atenție deosebită trebuie acordată proporțiilor și rapoartelor de lungime a fustiilor, înălțimii portbagajului și „calității” picioarelor. Aici, ca în situația cu pantaloni scurți, o varietate de ciorapi, golf și jambiere sunt foarte cool.

Rochii

Aproape clasicul americanilor 90. Decât o rochie romantică, subteranul cizme subterane. Bineînțeles, acum toate acestea sunt deja considerate nu mai mult decât istoria, dar pantofii „bursty” pentru un pansament romantic de fată puteți rămâne întotdeauna în tendință.

Ca și în toate, cea mai importantă poruncă atunci când alegeți și șosetați pantofii femeilor pe o talpă groasă, sunete ca: Nu exagerați-l. La urma urmei, uneori, în căutarea unor imagini la modă și strălucitoare, Fashionista uită de individualitate, stil etc.

Imagini elegante

Restrâns, echilibrat, se poate spune chiar, cu o nuanță de clasici, o imagine care nu va lăsa natură romantică indiferentă. În ciuda pastelului luminos, saminarea imaginii în sine a fost creată pe contraste: pantaloni înguste și tractor masivil + cămașă lungă + jachetă și pulover scurtat. Un astfel de animat arată foarte demn și poate fi un prim pas excelent la tendințele globale de modă.

Heel înalt, platformă înaltă, șosete în aer liber, dansuri și catarame – aproape toate elementele cele mai la modă ale sezonului curent într-o pereche de pantofi. Astfel de pantofi (cu un picior ușor suprapus, o gleznă mică suprapusă) sunt perfecte pentru o zi de vară non-sinucidere cu blugi subțiri scurți și creuzete din piele. Imagine elegantă a chestii urbane.

Chanel este întotdeauna luxos, elegant și rafinat. Chiar și Oxfords pe tălpile groase sunt create astfel încât să poată fi capabile pentru prințesă, în combinație cu o rochie de lungime medie drăguță.

Luminos, elegant, în tendință. Cele trei cuvinte cele mai importante despre această imagine care exprimă întreaga gamă de sentimente și emoții. Jacheta roșie alungită și cizme de căprioară roșie pe o pană – arata original, dar nu șoc. Golful negru fixat adăugați o formă de romanticitate și viața de zi cu zi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Sorina

    Care sunt cele mai bune opțiuni de pantofi pentru femei cu tălpi groase? Am nevoie de recomandări sau sugestii în această privință. Mulțumesc!

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: