Pantofi pentru femei Timberland: Soiuri si tabel de dimensiuni

Pantofi pentru femei Timberland: Soiuri si tabel de dimensiuni

Timberland – pantofi de marcă cu o reputație excelentă și este destul de meritată. Modelele acestui pantof sunt puternice, durabile, non-pierzând tipul inițial pentru o lungă perioadă de timp. De aceea, toate femeile pentru care sunt importante pentru comoditate, alegeți Timberland. În pantofii acestui brand, piciorul se simte foarte confortabil și nu se obosește.

Modele

Principalul dezavantaj al modelelor de brand este prețul lor. Este foarte mare, dar este destul de justificată – la urma urmei, pantofii sunt foarte de înaltă calitate. Recenzile utilizatorilor sunt unanime – fiecare cuplu nu va servi nici una și nu două sezoane, iar unele în general categoric scriu că este „pantofi care nu pot fi aruncați, deoarece nu decolați”. În plus, pe site-ul oficial și în magazinele de marcă există o oportunitate de a cumpăra câteva cupluri cu o reducere.

Prin urmare, pentru cei care sunt importanți ai plăcuțelor, naturalitatea materialelor folosite, de înaltă calitate și durată lungă de viață, Timberland este cea mai corectă alegere.

Cizme

Pentru fabricarea fiecărei perechi (toamnă, iarnă sau demi-sezon) aplicată Întreaga gamă de tehnologii de marcă. Aceasta:

  • Pentru cuplul de iarnă Izolație prima loft, Încălzirea pufului de gâscă mai bine, în timp ce nu se deformează de la contactul cu apa sau apoi+

  • Insolele de spumă turnate – material unic, care asigură piciorul necesar nivelul de sprijin, din cauza pe care nu se simte oboseala+

  • tălpi interioare Ortholite au proprietăți excelente de absorbție a șocurilor, protejat de apariția mirosurilor neplăcute, ca prelucrate printr-o compoziție antimicrobiană specială, precum și de umiditate+

  • talpă cu trei straturi, asigurând astfel depreciere constantă, un sprijin activ și flexibilitate dinamică.

Cele mai multe dintre modelele de Hidroizoleaza datorită membranei speciale și tehnologia de marcă impermeabil.

Chelsea

Chelsea – Numele de cizme din piele. Cineva le numește pantofi, și cineva – cizme scurte. Înălțimea dintre ele – la nivelul gleznei, talpa este subțire, ciorap ușor ascuțit și rotunjite. pantofi Chelsea Nu sireturile, In schimb, ei au insertii de cauciuc pe toată înălțimea portbagajului. Datorită acestor inasses Pantofi ușor de purtat și nu au nevoie pentru a fixa.

Marca Timberland are modele de Chelsea cu inserții elastice cu două culori. Un desen Chevron este cauzat de inserție, ca rezultat al cărui efect optic este creat. Boots sunt foarte plămâni, țesătura este combinată cu succes cu pielea. În acest caz, talpa este puternică și stabilă. Au produs în cele mai multe culori de trend – roz pulbere, ocru, negru, maro.

Key

Brandul are mai multe colecții de KED pentru femei, cel mai interesant Sensorflex. Acestea sunt adidași Oxford, materialul pentru care a fost servit ca un bumbac organic. Ele sunt confortabile și, în același timp, arată inteligente. Purtați-le convenabil datorită talpă, care crește orice neregulă a drumului, astfel încât să nu se simtă pietricele. Colecția distinge designul luminos non-standard.

Sandals

Brand are mai multe modele diferite de sandwicheck – ca fiind complet fără tocuri, și pe călcâi, și chiar pe o pană. Tranque este, de obicei, tăiat cu o fibră de iută, iar pielea cu tehnologie de reglare specială este utilizată pentru carcasă. În curea fiecare dintre modele este introdusă o bandă elastică, datorită căruia sandalele sunt ușor de fixat.

Pentru oricare dintre modele, se utilizează un branț special dezvoltat de marcă, deci Piciorul nu se obosesc nici măcar cu uzura lungă a pantofilor pe călcâi. Călcâiul însuși este stabil și durabil.

Curea și țesătura folosite în sandale, larg, așa că nu curge în pielea piciorului.

Unul dintre cele mai interesante modele este Bailey Park Cross Vamp din piele moale premium. Singura durabilă și puternică, echipată cu un sistem de depreciere sporit, ceea ce face ca fiecare pas să fie confortabil. Nici o neregulă a drumului nu denaturează o femeie care poartă aceste sandale. Modelul este prezentat în două versiuni de culoare – ciocolată și val mare.

În toate modelele de vară ale mărcii utilizează Insolele speciale Ortholit. Proprietățile lor:

  • Impregnarea bactericidă, Datorită cărora bacteriile nu apar pe suprafață, respectiv, mirosul nu apare+
  • Fabricat din materiale speciale – Granule de poliuretan și cauciuc+
  • Tehnologie „deschisă” element, Datorită care umiditatea nu are acces la picior, iar acesta din urmă rămâne uscat+
  • Cupa călcâiului are un design special, Ce oferă o depreciere suplimentară. Deoarece forma ceasului anatomic, amortizarea naturală a călcâiului este, de asemenea, îmbunătățită.

Materialele

Din păcate, nu pentru toți oamenii este o prietenie ecologică importantă și calitatea materialelor utilizate pentru fabricarea de pantofi. Achizițiile sunt făcute fără griji, după care se dovedește că în modelul vă place, cu un deget constant transpirați piciorul, mirosul este format sau este imposibil să mergeți de mult timp, deoarece picioarele obosesc. Trebuie să cumpărați tot mai multe cupluri. in afara de asta, Incorect pantofi selectate pot crea o mulțime de probleme de sănătate – de la ciuperci la boli articulare.

Cu toate acestea, în cazul în care vă apropiați de alegerea de pantofi nu numai din considerente estetice, dar, de asemenea, din punctul de vedere al rezistenței și durabilitate, este „Timberlands“ este alegerea optimă. Combinația de preț / calitate la marca mai presus de toate tăcere, în plus, brandul are o mare atenție la componenta igienică a produselor sale.

Toate modelele de brand sunt fabricate din materiale premium. Dacă vorbim despre piele, atunci achiziția este realizată numai în acele ateliere de lucru, care sunt incluse în cele mai prestigioase rating (și acest lucru este „argint“ sau „de aur“).

Evaluarea este considerat nu există, ci doar cel care constituie asocierea Grupului de lucru pentru industriile din piele. O astfel de piele este durabil, moale și frumos.

Materialul din care sunt realizate tălpi interioare – dezvoltarea brandului in sine. Scopul său este de a reduce presiunea pe care piciorul îl întâmpină în procesul de mers pe jos. Datorită substanțelor de origine organică în compoziția lor, picioarele sunt mai puțin obosite, sarcina pe ele este redusă. Purtați încălțămintea Brand convenabil, chiar modelele pe tocuri.

Talpa pentru cizme și adidași ale mărcii sunt realizate din anvelope reciclate. Acest lucru, în primul rând, foarte ecologic, și în al doilea rând, funcțional. Talurile sunt extrem de durabile, fiabile și rezistente la uzură.

Tehnologia de producție a boot-ului de marcă se bazează pe protecția maximă a piciorului de la umiditate. Acest lucru se întâmplă, în primul rând, datorită rezistenței materialelor utilizate și, în al doilea rând, datorită atașării fiabile a carcasei la talpa fără cusături. Este posibil să se răcească, numai dacă talpa este spartă printr-un subiect foarte acut, dar este în proces de mers pe jos, face dificilă.

Cauciuc de înaltă calitate oferă Aderență excelentă cu orice suprafață și indiferent, uscați-o, umedă sau gheață. Chiar și produsele cu blana nu se spală. Și datorită formulei speciale de piele netoxică, din piele și textile, din care fac pantofii, respinge murdăria și uleiul, rămânând curată.

De la inițial, producția de pantofi de brand a fost produsă pentru persoanele care lucrează în pădure, atunci proprietățile cizmelor au corespunzător – Confort, uscăciune, forță. Fiecare element de la cele utilizate pentru fabricarea oricărui tip de pantofi nu este supus coroziunii. Și chiar și toamna sau izvorul cu ploile și vremea brută nu vor cauza picioarele umede dacă sunteți „Timberlands”.

Paleta de culori

Clasic „Timberlands” – galben, acesta este un fel de semn distinctiv al mărcii. Cu toate acestea, tendințele moderne nu sunt, de asemenea, străine la producător, iar în conducătorul modelelor de femei există atât pantofi și sandale clasice, alb, maro, gri, și originale – roșu, roz, albastru, burgundia, verde, valuri de mare și chiar purpuriu. În plus, unele reguli au adidași cu culori reperate.

Tabel cu marimi

De la marca americană, dimensiunile pantofilor din magazinul de marcă sunt americane.

Pantofii femeilor din Timberland sunt gradă de la 5 la 11, și nu numai numere întregi, ci și fracționate – 5.5, de exemplu. Dimensiunea 5 din tabel corespunde Rusiei 35, mărimea de 5,5 – Rusia 36 și dimensiunea de 11 – rusă 42.

Ce sa porti?

Pantofii de marcă arata frumos cu blugi, atât albastru clasic, cât și albastru, și negru. Sandalele de vară sunt bine combinate cu rochii, pantaloni scurți, pantaloni, sundrese – într-un singur cuvânt, cu orice îmbrăcăminte de vară. Chelsea este perfect potrivită pentru hainele de birou, în special cele care se confruntă cu culori clasice neutre. Luminos și neobișnuit pot fi purtate cu haine, jachete, rochii și fuste.

Adidași și adidași, în conformitate cu tendințele moderne, puteți purta nu numai cu blugi sau costum de sport, dar și cu rochii. Cizmele de iarnă cu blană naturală vor fi potrivite în principal de blugi și costume calde de „schi”. Purtând-le cu rochii rafinate și cu o haină de blană, cel mai probabil nu va funcționa, mai ales dacă preferați galbenul clasic „Timberlands”.

În videoclip veți vedea o revizuire a cizmelor de lemn din Timberland.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: