Pantofi pentru fete în vârstă de 12 ani

Pantofi pentru fete în vârstă de 12 ani

Industria modei a considerat mult timp pentru copii cumpărători cu drepturi depline. În ceea ce privește pantofii pentru fete adolescente, atunci astăzi este modelul nu mai elegant decât opțiunile pentru adulți. Alege pantofi pentru fete această vârstă ar trebui să fie deosebit de bine pentru a forma buna gustul ei, pentru a dezvolta un mers elegant și, nu în ultimul rând, nu dăunează sănătății ei.

Subtilități de alegere

Inainte de a cumpara pantofi pentru fetele adolescente trebuie să fie definite în prealabil cu modelul și cred că, ce fata ar purta haine noi, pentru că lucrurile trebuie să fie proiectate în același stil.

Pentru încălțămintea pentru copii de calitate este deosebit de important. La vârsta de 12 ani, formarea piciorului continuă, și astfel că nu există probleme cu picioarele în viitor, trebuie să purtați pantofi de piele bun, care, în procesul de șosete, va lua un contur de picior.

Fiți atenți la singurul: nu ar trebui să fie alunecat. În caz contrar, fata poate cădea, mai ales când va fi difuzată pe coridoare școlare (pentru că toți copiii fac).

Pantofii nu au nevoie de o mulțime de cântărire. Fata din tampoane prea masive va fi rapid obosită și va arăta suficientă atenție în lecție.

Dacă cumpărați fiice de pantofi pentru șosete de zi cu zi, creșterea și plinătatea lor. Un model ales competent va proteja de formarea de cocs și o hogopie, nu va strica starea de spirit a copilului.

Multe elevi au vârsta de 12 ani, imitând mama, doresc deja să poarte tocuri. Este necesar să se explice fata că călcâiul înalt la această vârstă este periculos: poate provoca probleme grave de sănătate, cum ar fi artroza articulației genunchiului, platfoot transversal. Cu o plimbare rapidă într-un astfel de pantof, mă voi face să dislocez și chiar o fractură a picioarelor – și acest lucru va exclude mult un adolescent din procesul educațional. Dar, în același timp, nu merită să cumpărați o pantofi de fiică pe o talpă foarte plată – și anvelope mușchii picioarelor.

Alegeți un model cu o înălțime de aproximativ 3-4 cm, și cel mai important, este stabil.

Cumpărați pantofi doar cu fata pentru a determina corect dimensiunea. Dacă pantofii sunt minunați, poate fi scânteia și deformarea piciorului. Dacă, dimpotrivă, pantofii presează, nu ar trebui să numărați că pantofii se vor întinde: la urma urmei, piciorul fiicei dvs. va crește în continuare cel puțin până în 16-17 ani. În general, majoritatea producătorilor de pantofi pentru copii aderă la parametrii standard. Dar unele branduri produc dimensiuni speciale, de exemplu, 35 și jumătate. Astfel de pantofi vor fi pe picior perfectă.

Citește mai mult  Bej Heel Sandals

În general, încercați să cumpărați pantofi pentru copii și adolescenți în magazine specializate, unde veți primi un certificat și o garanție obligatorie a produsului.

Dacă fondurile permit, acordați atenție bunurilor de branduri celebre. Aceste branduri produc produse de copii adaptate anatomic. Dar chiar dacă sunteți limitat în finanțe, nu fiți descurajați: și printre pantofii ieftini puteți găsi un model convenabil și frumos.

Piciorul fetei adolescentului crește mai repede decât pantofii se usucă, așa că nu cumpărați o fiică prea multe perechi de pantofi. Suficient pentru fiecare caz stocând o pereche.

Modele

Până în prezent, pantofii adolescenți nu sunt inferiori designului elegant al femeilor adulte. Luați în considerare pantofii de model pentru fete casual șosete pe care le pot purta școala.

Cel mai popular model – bărci clasice fără curele și elemente de fixare inutile. Variantele adolescente din piele lăcuită sunt în special în cerere.

Pantofi pe un călcâi mic, cu o curea să arate și să fixeze perfect piciorul.

Pantofi de școală ortopedică, care este dobândită la recomandarea medicului, are o talpă îngroșată și un fundal înalt, dar, în același timp, astfel de pantofi se deosebesc de modă și elegantă.

Mai puțin populare produse adolescente pe platformă, dar multe elevi sunt foarte asemănătoare.

În ceea ce privește modelele pentru evenimente solemne, De exemplu, vacanța de Anul Nou sau absolvire în clasa a patra, aici puteți face o mică excepție și Cumpărați fiica dvs. o pereche pantofi pe un călcâi hortal – Să se prezinte pe scurt pentru adulți. Astfel de produse au de obicei un decor frumos, adesea realizate în culoarea roz sau argint.

Interesant, experții cred că, pe măsură ce creste fata, dimensiunea tocului trebuie să se schimbe. TAK Școală 3-4 clase (10-11 ani) nu ar trebui să poarte un călcâi mai mult de 2 centimetri.

La această vârstă este mai bine să purtați pantofi ortopedic echipați cu un dispozitiv de fixare fiabil. Depinde de confortul pentru fortăreață cu șosete, circumferința incompletă a picioarelor o poate răni.

Pantofi fete ale vârstei specificate ar trebui să fie respirabile – aspectul inacceptabil al cornilor, edem. Preferă pantofii din piele naturală.

La mijlocul școlii (după 12 ani), înălțimea călcâiului este permisă de 4 centimetri. Cu toate acestea, părinții trebuie să ia în considerare caracteristicile fiziologice ale fiicei lor, de exemplu, dacă fata este supraponderală, atunci un astfel de călcâi nu este recomandat pentru el.

Citește mai mult  Pantofi italieni

Alegerea pantofilor pentru o fată adolescentă, explicați-i că ar trebui să existe o prioritate și nu doar frumusețea exterioară. Cumpărați produse culorile restrânse și decor minim (Acestea sunt cerințele școlare general acceptate).

Adolescenții categoric nu se potrivesc pantofii cu un nas ascuțit: va stoarce un pic de umflături mici și, ca rezultat, deformați degetele.

Nu luați fiica dvs. la pantofi masivi de adolescenți de material greu – Ei vor oferi porumb și umflături de la prima zi.

Când cumpărați nu insistă asupra dvs., dacă pantoful fiicei nu le place. O fată adolescentă are o percepție specială asupra lui și a lumii, deci nu este nevoie să vă rănească psihicul. Va fi mai corect să selectați câteva modele potrivite și să dați copilului să aleagă una dintre ele.

Materialele

În ceea ce privește materialul de pantofi pentru copii și adolescenți, desigur, cea mai bună opțiune este pielea. Astfel de produse sunt practice, respiră, nu ud, sunt de o rutină mult mai lungă decât analogii lor artificiale.

În plus, pantofii din piele sunt sigure pentru sănătate: mai puține șanse ca nodura să provoace umflarea picioarelor. Pantofi ieftini din materiale artificiale (în special închise și dense) creează un efect de seră pe picioare. Dacă nu aveți mijloace pentru a cumpăra un model din piele, atunci cel puțin lăsați branțul să fie natural – piciorul copiilor va respira din cauza absorbției umidității.

Trebuie remarcat faptul că opțiunile de căprioară care arată mai nobilă.

Culori populare

Pantofi pentru școală Trebuie să alegi culori neutre calme: negru, gri, burgundy, bej. Ele sunt universale în ceea ce privește selecția costumelor și a accesoriilor acestora. În instituția de învățământ, fata nu are nimic de distras de încălțăminte strălucitoare: este necesar să ieșiți fără pantofi roșii, ci cu cunoștințele dvs. Și dacă fiica a fost ridicată în mod corespunzător din copilărie, ea o înțelege imediat.

Citește mai mult  Cizme realizate manual

În ceea ce privește opțiunile festive, atunci vă puteți permite fata toată varietatea de nuanțe.

Principalul lucru este că culoarea pantofilor combinată cu o rochie elegantă. Mai ales căutări fermecătoare de bărci de culoare aurie – ele creează doar o imagine fabuloasă, în special în combinație cu un costum delicat luxuriante. De asemenea, o opțiune frumoasă – pantofi de argint. Persoanele roșii arată extravagante, dar trebuie să le combine cu o rochie monofonică alb sau negru, sau un costum trebuie să includă articole roșii sau accesorii.

Imagini elegante

  • Pantofi drăguți pentru învățământul primar, care, puteți purta, de exemplu, pe un conducător solemn sau o lecție deschisă. Culoarea neagră universală, un călcâi mic (aproximativ 2 cm), un arc de flatriță cu elemente metalice. Pantofii fetelor sunt ideali pentru hainele ei – o bluză albă, cu garnituri care au o margine subțire neagră și o fustă cu același decor. Observăm în mod competent ales la un ansamblu de colorate de culoare corporală.

  • Pantofi de balet pentru copii cu o imprimare la modă în punctul alb negru și alb. Această opțiune este potrivită pentru o excursie în teatru împreună cu clasa, ele pot fi puse în ziua de naștere a unui prieten sau pentru a vizita împreună cu părinții. Pentru pantofi selectat competent rochie – negru cu butoane mari de metal ușor. Imaginea măștii cochetă cu un arc și Capul alb șosete de aceeași culoare este finalizată.

  • Charming opțiune festive – saturate pantofi umbra de aur (mai aproape de galben) cu o porțiune de mijloc deschisă. Cureaua fixează în mod fiabil pantofii pe picior, iar florile îngrijite de pe laturi sunt decorate. Fata speră într-o rochie roșie elegantă, decorată cu dantelă neagră, care combină culoarea pantofi. Buchetul cu florile de culoare galbenă și roșie, chiar mai combină hainele și încălțămintea, astfel încât imaginea să se dovedească și mai armonioasă. RIM Red este remarcabil de potrivit pentru fete blonde lăsând.

  • O altă opțiune electorală – de data aceasta pantofii de balet al culorii Universal Bej, care face o curea de aur elegantă și o margine. Pe copil, rochia adorabilă a unei umbre roz roz cu o imprimare florală neagră. Ansamblul complet Ansambl de păr întunecat, în vrac.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: