Pantofi pentru latina

Pantofi pentru latina

Pregătirea pentru clase salsa

Dacă sunteți un novice, atunci pe primele clase de salsa, latina sau bachat, este foarte posibil să veniți liberi, fără a constrânge mișcarea de haine și orice pantof confortabil. Cu toate acestea, așa cum au învățat și stăpânește toate recepțiile de dans, orice student poate necesita pantofi special confortabili. Pantofii grijulii și confortabili afectează în mod semnificativ succesul în dezvoltarea mișcărilor de dans.

Formați pantofi salse

Pantofii femeilor pentru salsa trebuie să fixeze în mod fiabil piciorul și să nu-i dau să izbucnească sau să se miște pentru a preveni rănirea și cade. Pentru un picior larg, este mai bine să alegeți un model deschis cu mai multe curele, dar merită să ne amintim că nimic nu ar trebui să fie timid în astfel de modele. Titularii de îngrijire și blocajele merită să oprească alegerea lor pe încălțăminte închisă sau semi-deschisă.

Demnitatea pantofilor închise

Modelele închise de pantofi pentru dans sunt o mai mare popularitate datorită protecției piciorului. În timpul dansului, partenerul poate fi confundat și vine la picior, iar partea superioară închisă a încălțămintei va proteja împotriva rănirii și a senzațiilor dureroase.

Clapetă

Maximul confortabil și fiabil sunt pantofi de dans pe curele și curelele pe MISK. Este foarte important să blocați corect piciorul cu ajutorul unei clapete confortabile în formă de T, care este perfectă pentru începători.

Toc

Heel este un detaliu foarte important și indispensabil al pantofilor de dans. Fără ea să nu elimine tensiunile din călcâie. Heelul afectează viteza mișcărilor și distribuția optimă a greutății.

Fetele obișnuite cu mișcările active pe astfel de pantofi sunt mai bine să dobândească pantofi cu un călcâi la 8,5-9 cm., În timp ce noii veniți ar trebui să aleagă modele cu o astfel de parte cu o înălțime de 1-7 cm.

Materiale de fabricație

Cele mai frecvente și mai populare materiale de pantofi de dans sunt: ​​piele de căprioară, piele și satin. Satin în funcție de asigurările producătorilor practic nu frecați piciorul și poate fi decorat după cum vă place. Materialele din piele frumoase și de înaltă calitate, cum ar fi suede și nubucă să pară luxos, dar nu se potrivesc pentru începători, deoarece este destul de ușor să se murdărească și dificil pentru ei să-i pasă de ei.

Proprietățile tălpilor

Talpa de înaltă calitate a lui Suede este perfectă pentru clasele din sala de dans și pe podea. Părțile de dans și competițiile sunt adesea în curs de desfășurare în afara studioului, iar pentru astfel de evenimente merită să alegeți pantofi cu tălpi de piele rezistente la uzură.

Pantofi de dans pentru bărbați

Jazzov-Hanzyapki sunt alegerea perfectă pentru bărbați. Astfel de pantofi flexibili și confortabili arată destul de estetic. Respectul rezistent la uzură sunt fabricate din cauciuc de înaltă calitate, care oferă o depreciere înaltă în timpul săriturilor. Hanzyapki produs din piele, piele de căprioară sau durabilă.

Cum să vă îngrijiți și să depozitați?

Pantofi de dans adesea rapid și ușor de găzduit. Este necesar să se îngrijească de acest lucru cu ajutorul mijloacelor speciale, cum ar fi perii și ceară. Pantofii nu pot fi păstrați în pachetul de polietilenă. Pantofii merită depozitați într-o pungă textilă sau din piele respirabilă.

Pantofi de dans Eckse

Faimoasa marcă ECKSE este una dintre cele mai mari și mai vechi companii interne pentru fabricarea de pantofi de dans de înaltă calitate. Pantofii de sex masculin și feminin sunt realizați din materiale naturale și ecologice, luând în considerare structura piciorului și un anumit tip de dans.

Pantofi pentru latina

Marca ECKSE oferă următoarele modele populare de încălțăminte pentru femei, care vor fi cele mai convenabile pentru a dansa latin:

 • Modelul Adeline de la un nubuck cu week-uri deschise și pietre+

 • Modelul pasionat pe curele – Wanda din țesătura numită „Black Quick”+

 • Modelul elegant Monica de la Satina și Pielea+

 • Black Atlas Bolt Model pe curea de aur+

 • Tender Model Textile Barbara+

 • Modelul saturat de itera din vopsea purpurie.

Când alegeți orice cuplu, un nou venit sau un profesionist va fi capabil să aleagă un călcâi, material și culoare în mod specific pentru forma și structura piciorului.

Pantofi pentru salsa

Pantofii de dans Eckse pentru Salsa sunt reprezentați de următoarele modele originale masculine și feminine:

 • Modelul de satin pentru femei Alexandru cu decor metalic pe max deschis+

 • Model flexibil și ușor pentru bărbați Amadeo pe dantelă+

 • Modelul femeilor pe heelul mic Amalia+

 • Modelul bărbaților cu supinator scurt și greu Bruno+

 • Satin Femeie Model Aurelia+

 • Modelul bărbaților de piele și nubucă Denis.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: