Pantofi pulverulentă

Pantofi pulverulentă

Pantofi pulverulenți sunt tendința de timp. Ele sunt universale și se potrivesc cu oricine, fie că este vorba de o seară casuală, sportivă, romantică sau luxoasă. Succesul de succes al acestei culori sunt explicate prin avantajul datorită cărora le-au prelungit vizual picioarele. Ei vor decora arcul, oferindu-i rafinament și eleganță, indiferent de gama de culori a ansamblului.

Beneficiile Nyud

Textura diferită de materiale vă permite să creați nuanțe unice ale imaginii. Lac, piele de piele, piele, perechi de textile sunt decorate cu unicitate și aristocratitate în ea. O paletă de culoare largă include diferite tone de pulbere: perle roz, cremă, piersic, nisip-bej, precum și rezervoare.

În mod ideal, strălucirea pantofilor de satin din textile pe un picior tăiat. Ei vor fi decorarea perfectă a oricărei petreceri de vară, adăugând o rochie de contrast de cocktail sau stil de seară.

Versatilitatea perechii vă permite să faceți ceva nou și special: costum de birou de afaceri va fi elegant, rochie – grațios, stil romantic – fragil și fără greutate, costum de lux expresiv cu note de clasă premium.

Particularități

Numele pantofilor vorbește despre apartenența la culoarea pielii. Principalele alegeri ale alegerii implică calea cât mai aproape posibilă a culorii pielii. Acest lucru vă va permite să trageți vizual lungimea piciorului. Opțiunea perfectă va fi pantofi pe piele sau un pic mai întunecat. Versiunea luminoasă nu va face față efectului dorit.

Pentru ca aburul să-și îndeplinească funcția, ar trebui să fie pe călcâi. Alegerea pantofilor de balet nu va da efectul potrivit la care caută fiecare femeie. Piciorul elegant subțire are nevoie cel puțin într-un călcâi mic.

Proprietarii de stilisti masivi de cifre recomandă acordarea atenției la călcâiul stabil și perechea pe o pană.

fete in miniatura mai bine exclud pantofi masive pe o pană de mare, astfel încât piciorul nu-și pierde slightness lor.

Astfel de pantofi sunt purtate în principal, pe un desculț.

colanți mată subțire sunt permise (10 den) la piele. opțiuni întunecate sunt excluse. Lycra și dresuri lucioase nu sunt la moda si face picioarele mai groase.

Combinații de culori

Nud sunt perfect combinate cu nuanțe pastelate blânde, imperii ale grupului Red, sunt foarte iubit de culorile fuchsia și electricianul albastru.

tonuri de cafea și ciocolată de lux sunt gen clasic, în combinație de culori. Alb, azuriu, verde inchis si culori de corali, în contrast cu astfel de pantofi va fi mai expresiv.

Nu este necesar să overstat imaginea unei gamut de pulbere, selectați tonul mai bine cu un anumit contrast. Blugi sau pantaloni în tonul pielii poate perturba integritatea compoziției.

În selectarea elementelor ansamblului, nu trebuie să plângeți cu negru, deoarece poate împărți vizual figura în bucăți. Ansamblul armonios poate consta din pantaloni întunecați și vârfuri luminoase în pantofii de tonuri.

Ce sa porti?

În mod ideal, există o pereche de padure cu rochii de cocktail de dantelă, strict, elegant solemn, monocromatic, cu o imprimare, o varietate de culori florale.

Pantofii închisi sunt potriviți pentru un ansamblu de materiale dense, iar plămânii cu sol deschis și călcâi vor face un duet de lucruri din țesături de aer și curgătoare.

Cu pantofi praf puteți purta orice pantaloni, blugi, pantaloni scurți, fuste, jachete Oversis, jachete scurte, jachete, cardigane, tunici, bluze.

Ele sunt potrivite nu numai pentru nici un stil, ci și armonioase cu orice stil. Rochii tăiate și fuste, stil casual, militari, tăietură liberă, modele drepte, montare – pentru acest pantof este posibil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: