Pantofi Valentino

Pantofi Valentino

Despre marca

Marca comercială Valentino – un brand de renume mondial, fondat în 1960 Valentino Garavani si Dzhankarlo Jummeti. Brandul a fost larg faima datorita atentiei aproape de femei celebre din lume, printre care au fost Jacqueline Kennedy, Elizabeth Taylor si Printesa Diana.

Astăzi, designerii de moda ale Casei High Fashion sunt Maria Grace Cury și Pierre Paolo Pimcholi. Ei continuă cazul Marii Couture, reprezentând noutăți elegante pentru reprezentanții elegante ale sexului frumos. Una dintre direcțiile companiei a fost colectarea de pantofi pentru femei.

Caracteristici pantofi Valentino

pantofi pentru femei faimosul brand bun venit în fiecare dulap de fashionistelor moderne. Este elegant, frumos și umplut cu feminitatea. Astfel de pantofi recunoscute și au un tip de clasă premium. Heel slab convenabil le face selecția practică și prioritară a opțiunii de zi cu zi.

Spikes situate pe curele nu transmit pozițiile mai multor sezoane. Această primire de designer curajoasă a atras atenția modului creativ și a câștigat o privire nouă la pantofii clasici. Versatilitatea modelului vă permite să o purtați cu orice obiect de garderobă, indiferent de locul și timpul.

Fie că este vorba de o cafenea sau o seară solemnă, un astfel de capăt al arcului va fi de pretutindeni adecvat.

Fashion Pair Rockstud Rocler a devenit accesoriu dorit al frumoasa jumătății umanității. Publicul casei de modă devine mai tânăr datorită unei privințe creative la fragilitatea unei femei prin prisma ritmului rapid al zilei. Charisma și simțul conducerii fascinante și de a aduce la stilul de încredere și note excentrice.

Pantofii Rockstud sunt efectuate pe un nivel inteligent ridicat în stilul aristocratic. Un indiciu subtil de agresiune sub formă de vârfuri pătrate este doar înfricoșat de un stil de rebar. Linia luxoasă nu lasă niciun indiferent: de la bloggerii creativi la stelele globale.

Un contrast al culorilor aruncate într-o combinație de formă laconică și elemente scandaloase permite Rockstud de la Valentino să ocupe locuri de vârf în loviturile de lovire ale industriei de modă. Versatilitatea lor face ușor să se potrivească în orice stil de imagine. Ei completează armonios atât ceapă romantică cât și imagine de lux.

Citește mai mult  Pantofi de călcâi albi

Inspirarea ideii, designerii de modă cu pantofi pe călcâi au trecut la versiuni mai ușoare, adăugând la un conducător cu vârfuri de nave de balet și sandale. Această colecție a fost excavată timp de câteva ore.

Ruinele actuale Garavani

Colecțiile mărcii eminente sunt reprezentate de diferite modele. Versiunile din piele sau lacuri pe tocuri înalte nu numai că subliniază frumusețea piciorului feminin, dar adăugați vizual lungimi și eleganță. Opțiunile pentru tocuri scăzute sunt foarte convenabile și stabile. Ele sunt extraordinare și foarte accentuează excentricitatea imaginii.

Mattelele sau papuci de platformă sunt caracterizate de mai puține curele. Ele sunt constante și perfect potrivite mai creative la modă. Încadrarea spikelor de pe marginea părții superioare dă modelul luciului și aventurismului.

Sandalele de gladiatori sunt efectuate în spiritul tradițiilor romane. Baletele au devenit singurele opțiuni pentru colecția italiană în care nu există curele. Spikele sunt agitate pe marginea barcii.

Plat un talpă perfect potrivit pentru cei care nu-i plac tocurile.

Nu mai puțin popular Tango de domnule de Valentino. Pantof convenabil cu un arc rotund și un călcâi mic – acesta este un design clasic care a evaluat deja multe femei. Folosind pielea scumpă, face produsele elegante elegant, cu chic.

Ce să acordați atenție la cumpărare?

Pantofii împușcați are propriile caracteristici. Astfel încât ansamblul cu obiectele de îmbrăcăminte a fost armonios, este necesar să selectați pantofii modelului. Stylistii recomandă acordarea atenției la câteva momente, astfel încât perechea de Rockstud la modă a fost o combinație de succes în imaginea dorită.

Regula principală este achiziționarea de bunuri originale de la producător. Alegerea produsului este mai bine să se implementeze într-un boutique dovedit sau de la furnizori oficiali. Orice replică, deși calitate bună, nu va înlocui bunurile reale. Acest lucru poate afecta durata de viață a serviciului.

Când cumpărați, trebuie acordată atenție calității perechii. Adunarea trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Cusăturile netede ale mărcii originale nu sunt defecte acceptabile sub formă de pauze sau linii de linii una la alta. Elementele decorative sunt efectuate perfect fără un adeziv excesiv vizibil.

Marca de tranzacționare are grijă de reputația sa, oferind bunuri de calitate adecvată și prezentabil, până la ambalaje.

Citește mai mult  Suede Heel cizme

Montarea înainte de achiziție este necesară. Designul pantofilor este de așa natură încât spikele sunt situate pe curele, un picior repetat ușor. O cunoaștere a mărimii nu este suficientă, deoarece creșterea fiecărui picior este individual. Alegerea ar trebui să aibă loc după-amiaza. Acest lucru se datorează faptului că piciorul în timpul încărcării zilei poate fi obosit și ușor crescut în cantitate.

Orice măsurătoare pe greutate nu va da rezultatul exact, deoarece oferă doar o vedere aproximativă a dimensiunii. Pentru a evita schimbul modelului care vă place, pentru a măsura perechea ar trebui să fie în picioare pe o suprafață solidă. Trebuie să încercați un cuplu și să mergeți pentru a determina dacă pantofii sunt potriviți în dimensiune.

Colecția Rockstud este proiectată astfel încât mărimea să fie selectată exact pe picior. Dimensiunea mică nu corespunde lungimii piciorului și nu vă va permite să purtați un cuplu. Opțiunea mare va duce la faptul că pantofii vor aluneca. Curea ar trebui să repete cu siguranță contururile piciorului.

Cum să distingeți o replică din original?

Moda înaltă atrage întotdeauna atenția, deci are remake-uri frecvente. Există replici foarte de înaltă calitate care sunt dificil de distins de produsul original. La acest lucru nu se întâmplă, experții sfătuiesc să achiziționeze pantofi în boutique de marcă. Această regulă vă va permite să cumpărați un model de 100% de la producătorul original.

În cazul în care achiziționarea este planificată în modul online, este în valoare de pre-bristle comentarii despre acest magazin și starea site-ului. Nu este un factor important este un logo corporativ situat pe fiecare produs. Orice schimbare a schimbării sale (culori, element) va spune elocvent despre replica produselor.

Pentru a efectua o linie reală, producătorul utilizează materiale de înaltă calitate și piele naturală. În cazul în care produsul se distinge printr-un miros ascuțit suflet, va pune la îndoială autenticitatea. Calitatea ambalajelor nu este inferior la sine pantofi. Compania ii pasa de produs a ajuns la cumpărător la cele mai bune. Prin urmare, ambalajul polietilena nu este o persoană firmă.

Recenzii

Indicatorul principal al fiecărui brand este răspunsurile. Fiecare ratele de feedback pozitiv de evaluare a producătorului.

Citește mai mult  Pantofi gri

Știind acest lucru, compania se ocupă de producția de produse de înaltă calitate. Popularitatea brandului italian este explicată nu numai la vizualizarea de prestigiu și recunoașterea accesoriului, dar, de asemenea, confortul de pad.

pantofi frumoase și de înaltă calitate de brand sunt universale. Acest lucru este atras atenția frumoasei jumătăți a omenirii. Aceste lucrări ale legiuitorului modei italiene sunt un ordin de mărime diferită de alte pantofi de alte firme.

Cum să creați o imagine elegantă?

Încălțămintea din Valentino însăși atrage atenția asupra caristrului său. Prin urmare, atunci când creați un stil cu astfel de pantofi, este în valoare de preferat de chestiuni de tip laconic. Un model rafinat de tonuri neutre va fi opțiunea perfectă de a crea o imagine elegantă și unică.

Mărimea vârfurilor în sine contează în locul și timpul. Pantofi negri stâncați vor face un ansamblu armonios cu o rochie de cocktail alb, decorată cu etanșare în culori negre și bej. Pantofii de seară cu vârfuri de supraîncărcare pot sparge un stil de lux de seară și îl fac fără gust. Pentru un astfel de caz, opțiunile sunt perfect potrivite cu un vârf rar de însămânțare ușor convex. Culoarea de argint va adăuga note chic și nobilime.

Articole de garderobă luminoase Mai bine pentru a evita, cum ar fi produsele prea simple. Nu se va uita armonios la dumul de pantofi de designer cu costume clasice și elemente de stil sportiv. Pantofii de lux nu sunt combinați cu ciorapi, șosete sau heter, poate distruge în cele din urmă aspectul.

Pantofii frumoși și deosebit de împinși vor arăta cu jachete din piele montate, pe piele îngustă cu pantaloni. Varianta ideală a combinației modelului va fi o rochie sau o fustă sau o carte plisată.

Decor tematic, ecou cu spikes de modele, va completa armonios imaginea. Se poate întâlni în saci de design sau cadru de ochelari. Modelele culorilor întunecate cu vârfuri mici de-a lungul întregii lungimi ale curelelor vor fi completate de un set de jachetă montată, bluză neagră și blugi înguste de albastru.

Aspectul roșu senzual poate face o fustă roșie de umbra, fusta midi si pantofi rosii cu linia Valentino Spikes.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: