Pantofii cu un toc deschis

Pantofii cu un toc deschis

pantofi cu design elegant, cu un toc deschis se potrivesc perfect proprietarii fericit de caviar îngrijite și glezna. Fetele care au un picior plin mai bine să nu contacteze un astfel de model de pantofi. Pantofii cu un toc deschis face vizual picioare mai lungi și mai subțiri, mai ales dacă aveți un elegant toc-pini.

Cine nu se potrivesc pantofii cu un toc deschis?

pantofi pentru femei, fără un fundal nu costum nu numai proprietarii de picioare pline, dar, de asemenea, de fete mici. pantofi de model similar ia vizual mai mult un cuplu de centimetri de creștere.

Modele elegante

Mai ales armonios se uită la pantofi, fără o copie de rezervă cu un Weeke ascuțit închis și toc mic. Nasul unor astfel de modele este adesea completat de o mică gât (picătură) pentru degete. Imaginea sexy și feminină poate fi creată folosind pantofi fermecători pe călcâi subțire. La vârf de popularitate astăzi există pantofi strălucitori, cu un călcâi deschis pe platformă și talpa tractorului. Cu ajutorul unor specii non-triviale de pantofi, puteți crea imagini elegante și de tineret.

Branduri

În prezent, pantofi de model de înaltă calitate, cu un călcâi deschis produc mărci cum ar fi: Calipso, Belwest, Vitacci, Dino Ricci, Betsey și Hustler.

Calipso

Brandul Calipso oferă pantofi la modă cu toc de piele naturală din piele. Modele elegante cu Myx rotunjite (deschise și închise) arată foarte feminin și elegant.

Pantofi de calipso cu un călcâi deschis pe vârful de înaltă călire și platformă se bucură foarte popular. Un toc subțire de astfel de modele este vopsit într-o culoare contrastantă și arată foarte eficient.

Belwest

De înaltă calitate și pantofi elegante de la producătorul Belarus-rus Belwest este foarte confortabil în timpul șosete și rezistența la uzură neîndoielnică. arata foarte original și proaspăt la pantofi cu toc weekee deschis și pe o platformă înaltă și talpă gofrat. cataramă subțire cu o incuietoare va oferi retenție de încredere de pantofi pe picior.

Acest brand ofera pantofi monofonice la modă și destul de laconic, fără o piele sală de sport cu o incuietoare de supapă pe partea de sus.

Vitacci

Marca Vitacci are cea mai mare varietate de pantofi cu toc deschis. fashionista moderne adora bărci grațios pe toc, pantofi deschise pe un toc și platformă sau de tineret produse pe o densa relief unic, cu un toc patrat. Produsele Vitacci sunt fabricate din piele naturală de înaltă calitate. Pantofi strălucitori și feminini de la acest brand se potrivesc perfect într-un costum casual sau un kit de partid.

Dino Ricci

Marca rusă cu titlul italian – Dino Ricci oferă o selecție chică la modă de pantofi moi uimitoare și sandale cu un călcâi deschis. Bărci populare sunt foarte populare cu un știft îngrijit cu elemente decorative pe o mină îngustată. Modelele pentru femei din piele naturală sau din piele mată se potrivesc perfect atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în afacerea și luxul de seară.

Betsey

Pantofii și sandalele Betsey sunt dezvoltate de designeri talentați din Anglia și Italia. Încălțămintea din acest brand este cunoscută datorită aspectului său grijuliu și culorilor luminoase care se completează reciproc. În special pantofi spectaculos, cu un călcâi deschis pe tocuri înalte, o platformă de relief sau o talpă tractor la modă.

Foarte feminin și arătați ușor pantofi de betse de lumină fără fundal, decorat cu amprente florale și modele. Într-un astfel de pantof de înaltă calitate și strălucitor, fata nu va fi ignorată!

Hustomer

Cullest și sexy pantofi hustler brand alege doar moda foarte îndrăzneață! Modelele de tineret cu un călcâi deschis pe un călcâi la 15-21 cm și o platformă înaltă arată foarte neobișnuită. Cele mai originale pantofi Hustler sunt recunoscute pe bună dreptate de modelele fantomă cu curele și un polivinil semi-colorat și o talpă de poliuretan transparent. Un astfel de pantofi non-triviali și înalți, cu un călcâi deschis, ar trebui să fie aleși numai la acelei modă care sunt capabili să mențină echilibrul la astfel de platforme și tocuri înalte.

Ce fel de haine nu poartă pantofi?

Modele pantofi cu un călcâi deschis mai bine să nu se combine cu:

 • blugi lungi și sfâșiați, deoarece vor cădea sub călcâiul deschis, în timp ce mersul pe jos, ceea ce nu va arăta estetic și nu vor duce la o blugi de uzură rapidă+
 • Pantaloni largi (extinsă, rece)+
 • Prea scurte fuste și pantaloni scurți, ca și în tandem cu pantofi deschisi, astfel de haine vor arăta prea sincer și ieftin+
 • Sweatshirturi largi, tricouri și tricouri volumetrice+
 • Orice îmbrăcăminte sport în stilul sportiv+
 • Fuste lungi pe podea+
 • Colanți în rețea, ca atare, un costum va arăta foarte ieftin și vulgar+
 • Orice îmbrăcăminte cu o lungime mini, mai ales dacă vorbim despre încălțăminte și platformă de deschidere cu călcâi.

Imagine de afaceri

La selectarea unui costum de afaceri cu pantofi fără un fundal în culise care merită tratat foarte atent. Pentru birou, nu trebuie să alegeți detaliile modelului de pantofi cu o poartă deschisă sau de gât (degetele în aer liber în mediul de lucru sunt tonuri proaste).

Va fi foarte elegant pentru a arăta pantofi cu culori închise, neutre în combinație cu pantaloni scurți înguste, bluze și jachete deteriorate. Ideal este un pantof tandem fără o coloană vertebrală cu fuste creion sau fuste clasice drepte.

Outfit de seară

Pantofi fermecători de călcâi deschisi vor crea imagini unice de seară, de exemplu:

 • Pantofi roșii fără un fundal pe tocuri înalte și o rochie neagră clasică în podea+
 • Pantofi bej și smântână pe tocuri și platformă în combinație cu rochii de cocktail de culori neutre și lungime medie+
 • Bărci colorate saturate pe un știft subțire, în combinație cu potrivirea contrastantă și rochii drepte de culori armonioase+
 • Rochii drepte cu o curea de talie și cu mâneci lungi într-o tandem cu pantofi fără o coloană vertebrală cu week rotunjit sau îndreptat+
 • Rochii romantice în stil retro.

Outfit casual

În imaginea de zi cu zi, pantofi de modă, cu un toc deschis sunt armonizate cu:

 • blugi și pantaloni scurți Snain+
 • Legături și Losynov+
 • fuste drepte și fuste creion stricte+
 • bluze sifon+
 • tricouri clasice+
 • rochii ușoare de lungime medie+
 • Tunici, completate de o curea subțire talie+
 • cămăși extinse cămăși+
 • Sarafane și salopete denim (mai ales daca este vorba despre bărci denim)+
 • jachete clasice si jachete+
 • Jachete cu maneca 3/4.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: