Papuci Nike

Papuci Nike

Ce moda de moda nu vrea să se plimbe într-o zi fierbinte de vară în pantofi ușori și confortabili? Pentru a rezolva această sarcină, marca Nike produce SLA de sex feminin de înaltă calitate.

Astfel de modele nu numai că vor da o doamnă o mulțime de senzații plăcute și confort în timpul șosetelor, dar, de asemenea, a subliniat perfect imaginea elegantă.

Calități pozitive de pantofi

 • Modelele de vară de la marca Nike celebre mondiale se disting prin design elegant și practic+
 • Astfel de pantofi se vor potrivi nu numai pentru plimbările și călătoriile orașului obișnuite, ci și pentru drumeții pe plajă și în piscină+

 • Papuci sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii+
 • Toate produsele sunt fabricate din materiale naturale și ecologice+

 • Controlul cel mai înalt al calității este furnizat în toate etapele de producție de încălțăminte de marcă+
 • Slagurile de vară se disting prin rezistența la uzură crescută+
 • În spatele pantofilor ușor de îngrijit+
 • Modelele de vară se disting prin ușurință și compactare incomparabilă.

Modele

Slabarsoft glisați

Solarsoft Slide este unul dintre cele mai renumite modele ferme. Acest pantof au o talpă foarte moale care oferă o depreciere excelentă la mers.

Materiale și tehnologii

În astfel de produse există un strat intermediar special, iar cel mai mic strat este fabricat din spumă de înaltă calitate. Într-o astfel de tehnologie, materialul foarte ușor este utilizat, datorită căruia sclavi sunt obținuți confortabili și fiabili. Baza de producție este tehnologia specială EVA, care este utilizarea populară poliuretanică și acetat de vinil.

Citește mai mult  Sandale cu tocuri scăzute

Benassi

Modelul Benassi de la Nike este în mare cerere printre fashionarea tuturor vârstelor.

Într-o astfel de zgură frumos și confortabil, picioarele nu obosesc, chiar și după o lungă plimbare într-o zi fierbinte.

Tehnologie

În producția de modele Benassi de înaltă calitate, se aplică o tehnologie specială de hiperfuse și un material special format din trei straturi. Oferă rezistență, rezistență la uzură și permeabilitate la aer.

Sandalele se transformă în SLA

Brand Nike a fost prezentat cumpărătorilor săi foarte originale și sandale de transformare funcționale. Astfel de modele sunt ușor convertite în PAQ convenționale, datorită agrafa excavarea în zona din spate.

Materiale și tehnologii

Astfel de modele interesante și practice sunt fabricate din piele naturală. Singurul este alcătuit din cauciuc de înaltă calitate și poliuretan. Sandalele uimitoare și originale Nike se disting prin moale și durabilitate unică.

Imprimare

 • Sclavii de lumină, decorați cu amprente luminoase, sunt la vârf de popularitate în acest sezon+
 • Mai ales modele spectaculoase și atractive, cu tălpi interioare rafinate acoperite cu animale sau prin imprimare de flori+

 • Partea superioară a încălțămintei poate fi completată cu modele colorate curly și printuri tropicale saturate.

Culori

Produsele Brandului Nike oferă cea mai largă posibilitate de produse de culoare diferită. Pantofii de marcă de vară sunt reprezentați de modelele în culori calme sau țipătoare.

Multe produse sunt decorate cu desene elegante și dungi sportive.

Soluții de culoare la modă

Brendes albastru, violet, alb, roz și marca de culori de culori sunt recunoscute. Modelele cu tălpi multi-colorate sau printiri originale din partea de sus sunt în mare cerere.

Citește mai mult  Adidași Bona

Cum să ridici?

Proiectarea produsului Există două tipuri: cu separarea între degete sau cu un suport standard.

Când alegeți o pereche de marcă, acordați o atenție deosebită calității materialului: ar trebui să fie durabilă și să nu deterioreze. O opțiune de succes va fi lovită cu o talpă de relief, care nu va da picioarele să alunece pe suprafețe umede.

Marimea

SLAPS trebuie să fie perfect în dimensiune. Un model îngust va ieși cu siguranță din porumb, iar larg va cădea de la picior, ceea ce poate duce la vătămări grave și picături.

Ce face pantofii de vară?

De regulă, glocurile ușoare sunt fabricate din cauciuc, o varietate de țesături, materiale plastice sau piele. Produsele sunt produse în China sau Indonezia.

Ce sa porti?

Elegant splină respirabilă Nike recunoscută în mod legal de universal. Le puteți purta cu:

 • Shorts tricotate sau denim+
 • Fuste scurte și fuste de midi+

 • 7/8 blugi și modele rupte+
 • Jeans Tyens+
 • cămăși și tricouri (pentru o imagine spectaculoasă puteți umple astfel de haine în blugi)+
 • Topuri și tunici+
 • Tricouri clasice și modele cu amprente luminoase+
 • costume de baie sportive pentru piscină.

Papuci și rochii

Destul de ciudat, rochii arata foarte armonioase si tineri in combinatie cu pantofii de sport.

Este mai bine să alegeți un produs ușor de material. CRA poate fi gratuit sau direct. Într-o astfel de rochie aeriană, moda va arăta foarte romantică și flirtară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: