Roșcată Boots

Conținutul articolului
 1. Modele
 2. O schemă de culori
 3. Branduri

Roșcată Boots

Pentru a crea glezna mlaștină, sunt selectate culorile cele mai diferite, începând cu clasic și terminând cu cele mai luminoase și neobișnuite. Este pentru ultima opțiune pe care Botine-roșu fierbinte poate fi atribuită. Alegerea unor astfel de pantofi, trebuie să știți ce să-l poarte, cum să se combine cu îmbrăcăminte și accesorii.

Modele

Sortimentul de bootilions roșii include mai multe modele diferite. Acest lucru vă permite să alegeți pantofi nu din ceea ce este, ci pentru a fi ghidat de preferințele, caracteristici ale figurii și aspectul.

Există mai multe reguli a căror respectare va ajuta in alegerea Boots ideale:

 1. fete de mare ca pantofi casual în valoare de alegerea de modele cu un toc jos stabil sau pe o talpă plată. Stud poate salva pentru ocazii speciale.
 2. În cazul în care modelele sunt mici pentru că nu sunt o opțiune, atunci este în valoare de căutarea pentru ghete roșcată pe o formă largă sau cu o pană. Cu toate acestea, într-un astfel de pantofi o va fi mai confortabil să se deplaseze în jurul orașului.
 3. Cel mai de succes sunt de toamnă cizme roșcată glezna. Deși opțiunile de iarnă impodobite cu blana proaspete aspect și luminos pe fundal alb zăpadă.
 4. După cum știți, puteți glezna purta fotografii nu numai în sezonul rece, dar chiar și în timpul verii. În acest caz, este necesar să se aleagă modele cu deget de la picior deschis și perforație.

O schemă de culori

Bocanci de gleznă roșcată, desigur, nu pot fi numite pantofi universali, dar crearea de imagini pe baza lor este foarte ușoară. Există multe culori diferite care, împreună cu cizme roșii glezne, creează combinații uimitoare.

Citește mai mult  Pantofi Lloyd

Maro și roșii sunt similare unul cu celălalt, astfel încât astfel de combinații ar trebui considerate în primul rând. Puteți folosi orice nuanță de maro. Imaginile bune sunt obținute cu linii de boot roșu și cardiganuri maro. Astfel de haine pot fi un foton, dar avantajul trebuie administrat unei cuști mari. Culoarea brună poate fi, de asemenea, încorporată în accesorii.

Orange este o petrecere decentă pentru bootiliile roșii. Cu o astfel de combinație, luminozitatea încălțămintei este înfundată prin utilizarea unor elemente mai expresive. Puteți alege lucruri cu o imprimare portocalie mare, ridicați o pungă sau eșarfă. Opțiunile pot fi multe și nimeni nu interzice experimentarea.

  Roșu este cald, precum și roșu, înseamnă că pot fi prezenți în aceeași imagine. Puteți alege o rochie roșie, mantaua sau sacou, sac, eșarfă sau decor.

   Elementele verzi în combinație cu șocurile roșii îndeplinesc rolul de contrast. Lucrul verde ar trebui să fie doar unul, excesiv în acest caz.

    Culoarea albastră arată foarte avantajoasă cu liniile de boot roșu. În primul rând, merită să acordați atenție blugiului albastru îngust. Puteți alege blugi pentru a schimba fusta, bolero, jacheta sau bluza.

     Îmbrăcămintea neagră împreună cu botioane roșii creează o imagine elegantă, moderată, dar expresivă, interesantă. Dacă alegeți o fustă, pantaloni sau blugi în culoarea neagră, atunci obținem o imagine de afaceri.

     Pentru a crea un arc jucăuș și relaxat, puteți ridica o broască țestoasă neagră, pantaloni scurți sau fusta scurtă și ciorapi dens negru.

     Hainele cu amprente cu îndrăzneală pot face un grup de broziri roșii. Rochii cu amprente În acest caz sunt cea mai de succes opțiune, lungimea lor trebuie să fie deasupra genunchiului.

     În ceea ce privește imprimarea în sine, atunci opțiunile pot fi greutatea: flori, forme geometrice, motive animale sau abstractizare.

     Branduri

     Ideea cu pantofi roșii Mulți designeri au căzut la gust, astfel încât modelele din astfel de pantofi apar pe podiumurile la modă. Ce numai desigrațiile nu urmează designerii de modă pentru a crea o capodoperă:

     • Fendis Featured Models cu părul roșu cu tocuri de plastic transparente.
     Citește mai mult  Cizme de luneter

     • Versace creează cizme glezne cu o pană, pe care sunt plasate tăieturi de mandrol. Arată astfel de pantofi originali și extrem de neobișnuite.

     • Cizmele de gleznă Saint Lauren sunt decorate cu marginile sau cureaua.

     • Bocancii gleznei de la Suede au adesea inserții din piele sau tricotaje. Modele similare sunt prezente în colecțiile Vera Wang și Boss.

     • Pe cizmele de căprioară roșie de la Burberry Prorum există o margine.

     • Cele mai originale cizme glezne sunt reprezentate de Dolce & Gabbana. Ele sunt decorate abundent cu flori artificiale luminoase, multicolore, pietre și paiete.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: