Sandale cu tocuri scăzute

Conținutul articolului
  1. Modele
  2. Ce sa porti
  3. Decor

Sandale cu tocuri scăzute

Modele

Una dintre ultimele tendințe este o sandale mici de călcâi, cu un nas închis. Ele sunt ideale pentru viața de zi cu zi urbană și se potrivesc în stil de birou.

Împreună cu acest model, podiumurile au acoperit sandalele în stil etnic. Comoditatea și stilul acestui pantof asemănător cu mai mulți bărbați, au atras atenția numeroaselor fashioniste. Sandalele aproape închise, cu referire la pantofii vechilor romani păreau aproape în toate colecțiile de branduri la modă. Catarame largi si nituri metalice – aceasta este ceea ce designerii vor fi oferite in noul sezon.

Nu mai puțin relevant în noul sezon va fi sandale cu toc înalt miniatură. Astfel de modele se vor potrivi picioarelor complete și vor putea ascunde dezavantajele unui picior larg.

Sandalele elegante confortabile vor face note spectaculoase în imaginea dvs. Nu uitați și feminitatea. Creați arcuri romantice și feminine în această vară va ajuta la sandale și sandale decorate cu margele, flori, strasuri. Lipsa de toc înalt nu feminitatea nu ar lipsi în astfel de pantofi.

Ei bine, desigur, sandale de pe talpa tractorului nu va trece pozițiile lor, care nu sunt relevante pentru primul sezon. exclusiv alb si contrastante de top în stil sport. În ciuda trimiterea acestui model la stilul de Militari, cel mai bine este de a combina aceste sandale cu rochii simple și Sarafane.

Ce sa porti

Pick up pantofi la punga sunt încă considerate a fi movieton. Prin urmare, atunci când alegeți o imagine, ar trebui să nu ridica un sac pentru sandale. Lăsați barelogs să fie în măsură să se apropie întreaga imagine, în general.

Citește mai mult  Papuci tricotate

Contrar tuturor hotărârilor care prezoane înalte sunt potrivite pentru fuste scurte si rochii, stilistii recomanda ca toc jos.

Sandale pe un toc in miniatura va scapa de o imagine de la vulgaritate și să-l în fiecare zi.

Regula se referă, de asemenea, la pantaloni scurți și salopete scurte.

Deoarece călcâiul scăzut nu va adăuga o creștere și efectul unei figuri alungite, atunci astfel de pantofi sunt mai bine să se combine cu rochii din podea sau la fuste-maxi. Care ei înșiși se extind silueta.

Bine, bineînțeles, blugi. Probabil că nu există un singur pantof care nu se potrivește cu blugi selectați corespunzător. Având în vedere varietatea de modele și stilistica sandalelor, ele pot fi combinate cu orice fel cu blugi.

De exemplu, toți cei care au iubit deja „iubiți” și sandale cu un accent de sex masculin.

Sau blugi albastru clasic tăiat cu sandale închise zi și răchită sau decorată în seara.

În orice caz, orice stil și imagine pe care ați ales-o, trebuie să vă amintiți întotdeauna că totul ar trebui să fie moderat. Cel mai important lucru este că sandalele merg la tine și erau confortabil.

Decor

A studiat ca mai multe pantofi practici, sandale cu toc înalt sunt realizate în principal în culori de bază. Dar designerii oferă culori strălucitoare pentru ocazii speciale și zile de vară obișnuite.

Puteți alege modele multicolore, acestea vor fi combinate cu un număr mare de lucruri în dulapul dvs. și nu vor lăsa neobservate.

Principiile decorului cu nisip cu toc înalt nu sunt mult diferite de decorul restului pantofilor de vară. Ca elemente decorative, margini, ciucuri, panglici, pietre, pietre și tot ceea ce este suficient pentru designeri fantezi sunt.

Citește mai mult  Pantofii lui Nubuk

Pentru a ieși din mulțime, este suficient să se oprească cu alegerea modelelor cu nasul metalic, perforație sau călcâi transparent. Pentru persoanele romantice, cel mai probabil, sandalele decorate cu flori din țesături, margele sau țesături.

O atenție deosebită ar trebui acordată tocurilor. Este vorba de faptul că designerii fac din ce în ce mai mult accentul. Cel mai simplu model va fi capabil să transforme călcâiul transparent sau călcâiul cu o inserție metalică.

În ciuda varietății decoratiunilor, stilistii sfătuiesc încă să dea preferință stilului retro. Nasul acut, curea subțire și călcâiul mic „Ryumka”. Astfel de minimalism va combina cu succes atât blugi și rochii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: