Sandale negre

Sandale negre

Pantofii negri sunt considerați clasici nu numai din cauza tradiției, ci și datorită versatilității. Astfel de pantofi sunt ușor combinate cu aproape orice dulapuri de dulap. Culoarea pantofului negru este adecvată în stilul de afaceri, seara, în fiecare zi și oricare alta.

Deosebit de grațios, arată întotdeauna sandale negre, care sunt din nou la vârf de modă. Sandalele neagră de stiletto vor da un grație specială și rafinament a oricărei femei, indiferent de vârsta și statutul social.

Sandalele au venit la noi din Grecia antică. La început a fost sandale constând din curele. Apoi, acest tip de pantof este transformat, modificat în diferite civilizații și țări, ajungând la noi în formă de astăzi – pantofi cu un deget de la picior deschis și toc, cu curele sau jumperii de pe un toc sau o pană, talpă plată.

Modele

Designerii moderni si stilisti oferă o selecție mare de sandale negre în orice versiune: pe un toc-stud, pe platforma, o pană, pe un toc jos și lat, pe un suport stabil larg, din diferite materiale, cu diferite versiuni de curele, fulgere, elemente de fixare, cu decor original și Printuri.

Poate cel mai popular model de sandale de oțel stiletto cu o curea sau bluză pe glezna. opțiunile make-up poate fi pătrată, rotundă, ovală.

Cele mai recente tendințe de modă sugerează că sandalele negre sunt potrivite nu numai pentru cazuri speciale, ci în orice situație – pe o plimbare, la cumpărături, în birou și petrecere.

Prin adăugarea de înălțime și adăugarea unei platforme pentru stabilitate, obținem modelul original de sandale negre, care au iubit multe femei active. Aceste sandale sunt trase vizual în creștere, subțire și atașați încrederea.

Sandalele negre de pe platformă pot fi găsite pe un călcâi larg stabil formă pătrată, cilindrică sau sub formă de con. Moneda platformei în diferite înălțimi, de la mic la Ultravysok.

Versiunea bareborn pe o fuzzare devine, de asemenea, relevantă, în special în vremea sultry. Astfel de pantofi nu glisați, piciorul se simte confortabil cu mersul lung. Curea subțire pe anklet sau un fund elegant, cu o curea – astfel de sandale sunt foarte confortabile.

Citește mai mult  Cum de a alege cizme de schi?

De asemenea sandale negre relevante în formă de sandale constând dintr-o varietate de fâșii, pe un toc de diferite forme.

Una dintre cele mai recente tendințe de sandale negre a devenit cele mai bune curele sub formă de legături sau șireturile întrețesute pe glezna si gamba. Înălțimea din cordonul ombilical poate fi diferit, de până la genunchi.

Modele alcoolice laconic sub formă de jumperi simple, pe ciorap și cureaua sunt întotdeauna relevante și populare de-a lungul anilor.

Detalii ATENȚIA decorului pe tocuri, curele și pulovere. Acesta poate fi pietre, pietre, dantelă, flori decorative, lanțuri, pene, franjuri, perii, margele.

Designeri oferă, de asemenea, idei originale pentru decorarea tocuri cu pietre, pietre, margele, piroane, inserții metalice, de culoare contrastantă. TANQUE sau platforma poate fi, de asemenea, decorat cu țesut, inserții, printuri monocrome sau modele.

oțel Fashioned sandale negre pe o platformă transparentă sau toc din material transparent. Un astfel de model pare să aibă o incertitudine.

Ce să poarte sandale negre

Culoarea neagră este considerată universală nu doar. Acesta combină și combină aproape cu orice altă culoare. Prin urmare, pentru a alege lucruri cu care le puteți purta sandale negre nu va fi mult mai greu de lucru.

sandale negre sunt combinate perfect cu orice pantaloni, fuste si rochii. Fără excepție și pantaloni scurți, capri și pantaloni.

O opțiune cu adevărat de vară va fi pantaloni scurți scurt, o fusta mini cu sandale negre pe o talpă plată, o pană și Stud.

Fuste și rochii poate fi scurtă, deasupra genunchilor, la glezna, maxim maximă și dreaptă, soare și an.

Amestec de modă sandwichees cu pantaloni o astfel de lungime, astfel încât glezna. combinație relevant în special cu pantaloni alternative o astfel de lungime, pantaloni de țigară, Jeggins.

Sandale negre se potrivesc și îmbrăcăminte de negru – pantaloni, fustă sau rochie. Se diluează o astfel de combinație va ajuta la selecția competentă de accesorii luminoase de culoare, nuanțe metalice, adăugând elemente strălucitoare pentru ieșirea de seară.

Citește mai mult  Cizme de cowboy

Întotdeauna în moda negru și alb clasic. Prin urmare, puteți combina în siguranță rochia albă și sandalele negre. O altă versiune interesantă a acestei combinații este sandalele alb-negru. Ele pot fi pantofi foarte versatili de vară.

Sandalele negre și roșii, negru și bej pot fi numite în același rând. Sandalele negre și roșii se vor potrivi cu femei încrezătoare și active. O combinație neagră și bej este potrivită pentru purtarea de zi cu zi pentru orice ocazie.

Combinațiile de culori ideale cu sandale negre alcătuiesc hainele de umbre roșie, albă, roz, coral, piersic, albastru, smarald. Este demn de doar adăugarea de un negru-in-one la unele singură bucată de dulap, în imagine, accesoriile si imaginea va fi completă.

De asemenea, sandale negre sunt armonios combinate cu elemente lucioase. Fie că Mike, model, Borduri, accesorii.

Sandale sunt în mare parte purtate în timpul verii, acestea permit piciorul „respire“ și se lasă piciorul drept deschis cât mai mult posibil, în vreme caldă. Oficiul cod vestimentar nu permite întotdeauna să poarte pantofi deschise, maxim își poate permite un toc deschis. De asemenea, trebuie luate în considerare la elaborarea unei imagini de afaceri.

Material

sandale negre pot fi realizate din diverse materiale:

  • piele netedă natural+
  • Piele artificiala+
  • Ecocient+
  • piele intoarsa+
  • textile+
  • piele naturala lăcuit+

Sandale din piele folosesc popularitate neschimbate datorită practic, comoditate și hygienicness. Un substitut demn pentru o piele naturală devine tipuri moderne de piele artificială pe bază de poliamidă și textile, inclusiv populare eco-concediu. Piele naturala si artificiala sunt usor texturate sub piele reptila – șarpe, crocodil și t.D.

sandale negre din piele intoarsa sau textile imitând piele de căprioară, uita-te întotdeauna elegant și sofisticat. Această opțiune este mai potrivită pentru a ieși seara.

Lăcuit pantofi la vârf de popularitate în ultimele sezoane de moda, și, prin urmare, sandale lac negru va arata foarte relevant și la modă. Condiția numai în selectarea de dulap și accesorii – lac nu tolerează rivalitatea în strălucire. T.E. Pentru sandale lăcuite în mod armonios uitat, nu este nevoie să supraîncărcați imaginea cu elemente strălucitoare.

Citește mai mult  Cizme pe cusut

sandale de vară pentru relaxare și mersul pe jos oferă confort și de aterizare confortabil pe picior, deschidere maximă. Astfel de modele sunt în principal tocuri sau platforme mici, pană. Talpa de sandvișuri deschise de vară poate fi de la ștecher, sau ornamente sub paie, burlap în combinație cu partea superioară a celor mai bune curele sau jumperi largi solizi.

Recomandări pentru alegerea

  1. Corectitudinea dimensiunii este corectă – deoarece acest tip de pantof este măturat cât mai mult posibil, atunci ar trebui să selectați cu atenție dimensiunea de care aveți nevoie. Pentru a face acest lucru, este necesar să încercați pe sandale, să vă place ceva timp în ele. Sandalele nu ar trebui să alunece, curelele nu ar trebui să fie comprimate prea strâns sau să stea pe picior. Pootpipes Când mersul pe jos nu ar trebui să alunece din schița șosetei, deci este mai bine să selectați pantofii, astfel încât să existe un spațiu mic la marginea sandwichheelului din față.
  2. Calitatea cusăturilor, a elementelor de decor – este necesară inspectarea sandalelor pentru părțile de calitate ale pieselor și tălpilor, precizia cusăturilor. Calitatea pantofilor este de valoare inițială și apoi decor.
  3. Material – Determinați de la ce sandale sunt făcute, cum să le îngrijești.
  4. Preț – ar trebui să se țină cont de faptul că sandalele naturale din piele sunt mai scumpe decât artificiale.

Sandalele negre sunt oferite într-o mare varietate de modele și direcții de stil. Și ridicați un model potrivit pentru dvs. nu veți fi dificil. Pentru a selecta modelul ideal și universal, ar trebui, de asemenea, luate în considerare unde veți purta sandale negre și comparați cu restul dulapului dvs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: