Sist

Sist

Hot, vara însorită, deloc nu poate face fără o pereche de pantofi ușor, confortabili pentru fiecare zi. Și nu contează dacă în această vară va trece la stațiune, pe plajă sau într-un oraș înfundat. Șisturul fără greutate a devenit mult timp o parte obligatorie a dulapului de vară aproape fiecare femeie. Pentru că sunt ideale pentru vreme foarte caldă, nu argumentați mișcări, uitați-vă perfect la Sundress Beach, un costum de perie ușoară, o fustă scurtă și orice alt costum.

Ce?

Slavi – Elementul general acceptat al pantofilor de plajă. Ei au primit numele lor datorită orașului în care au fost produse. În oraș, șistul regiunii Leningrad a fost planta „polimer”, unde s-au produs pantofi de cauciuc ușor. Datorită ștampilei de pe talpa cu o indicație a orașului, unde s-au făcut plăci, acest cuvânt a intrat repede în discursul zilnic și a devenit nominal.

Avantaje

Avantajul principal și indiscutabil al acestui pantof este confortul său în șosete. Un astfel de efect este posibil să se realizeze, datorită producției de diverse de materiale grele, antibacteriene și ușoare în producția de șisturi.

Și amprentele interesante, culorile luminoase și decorul frumos al modelelor moderne nu vor lăsa indiferenți nici măcar cel mai bun cunoscător de pantofi.

Fără șist nu se poate face pe plajă, vor fi utile în saună sau în piscină, ele pot fi găsite adesea în viața de zi cu zi.

Modelul clasic de șist arată perfect pe plajă, iar modelele mai moderne și interesante se vor potrivi pentru viața urbană, de exemplu, pe platformă. Astfel de plăci se vor potrivi armonios nu numai într-o imagine zilnică sau sportivă, se vor potrivi perfect la rochia făcută în stilul romantic. Mai ales dacă șistul va fi decorat cu flori sau pietre.

Ce este un șist atât de bun? Practicitatea și versatilitatea sa. Ele pot intra cu ușurință în piscină, râu sau la mare, la fel de calm și continuați calea în nisip sau mergeți la o plimbare în jurul orașului. Aproape și alte pantofi se laudă cu o astfel de confort și funcționalitate.

Vizualizări

Șisturile tradiționale sunt efectuate din materiale polimerice și mai potrivite pentru mersul pe plajă sau în afara orașului decât pentru viața de zi cu zi. Un astfel de model este foarte simplu – talpă plat și jumper pentru degete, permițând să păstreze încălțămintea pe picior. Acest model este numit și „vietnamez”.

Modelul universal este potrivit pentru plajă și pentru un picnic în natură și pentru o plimbare în jurul orașului. Aceste „flip flops” sunt fabricate din polimeri cu lac și decorate cu pietre, margele, paiete, piese de dantelă și alte decorațiuni.

Modelele sportive cu tălpi ventilate pot fi atribuite aceleiași categorii, sandale cu o platformă mică sau călcâi și clase cu un deget închis.

Șisturile orașului sunt proiectate special pentru șosetele de zi cu zi. Pentru fabricarea lor, se utilizează piele artificială sau naturală, iar talpa este realizată dintr-un material mai dens adecvat pentru mersul pe asfalt și alte acoperiri. Astfel de plăci se disting prin ușurință de neegalat, dar arată mult mai frumos decât papuci obișnuiți.

Tendințele de modă vara

Este considerat șisturi – un preț foarte ieftin și un tip de pantofi extern care se potrivește exclusiv pentru plajă – o mare concepție greșită. Sortimentul de astăzi al acestor flippers de lumină include modele concepute pentru o varietate de dependențe de aromatizare.

Designer

Shale poate fi văzută chiar și în colecțiile de designeri globali, de exemplu, Giorgio Armani. Acest lucru sugerează că șistul a fost de mult aceeași ca o parte indispensabilă a dulapului de zi cu zi, ca orice alte pantofi de vară. Desigur, șisturile de designer diferă de producția în masă a calității superioare, design original, colorat, decor elegant și t.D.

Șist pe o pană și o platformă

Ridicarea poate fi cea mai diferită – de la aproape plat la mare. Un astfel de șist pare să semene cu sandale de platformă SABO sau Open. Bineînțeles, ele sunt ideale pentru crearea unei imagini de vară casual sub o lungă perioadă de soare, pantaloni lungi de lenjerie, pantaloni strălucitori, pantaloni scurți denim, fusta sifonului si t.D.

Sclavi pe o pană foarte mare de aspect diferă puțin de la alte pantofi pe un călcâi. Ele arată mult mai feminin și un șist rigid pe o talpă plat. În plus, șisturile ridicate adaugă încă câteva centimetri în creștere și face silueta mai elegantă și mai subțire. Acest model va fi mult mai potrivit să se uite la petrecerea orașului decât pe plajă, deoarece, căzând în nisip, există riscul de a întoarce și de a fi rănit.

Pe o talpă subțire

Sandanturile pe o talpă plat sunt perfect potriviți dacă există o plimbare lungă. În astfel de picioare de pantofi și obosiți mai puțin, și mersul mult mai plăcut.

Variante de curele

Șisturile pot fi diferite nu numai în înălțimea pânzii, ci și de lățimea curelelor și locația lor.

De exemplu, curele subțiri până la 1 cm lățime sunt mai potrivite pentru fetele miniaturale cu dimensiuni elegante ale piciorului. Dar jumperii mai largi dețin șistul pe picior mult mai fiabil și să meargă mai convenabil.

Cu șosete

A fost inițial însemna că plăcile, ca orice alte pantofi de vară, pus pe piciorul desculț. Cu toate acestea, moda este atât de schimbată încât astăzi nimeni nu va surprinde șuierul cu șosete. Ieri, un astfel de kit a fost considerat a fi călărind o mustrare, iar mâine poate că va fi un Pisk de moda.

Decor

Deoarece proiectarea diferitelor modele nu este practic diferită una de cealaltă, accentul principal al designerilor face pe decorarea modelelor lor. De exemplu, curelele de jumper sunt efectuate în culori luminoase, contrastante, decorate cu flori, nituri metalice, figuri diferite, elemente decorative textile sau siliconice și t.D.

Loverul clasicilor nu va trece prin perechi de șisturi ușoare, decorate cu culori strălucitoare și frumoase. Ei pot decora un jumper, o pană sau întregul model în întregime. Florile pot fi luminoase, contrast sau ton de pantofi. Ele pot fi trase sau decorate șist sub formă de aplicații de la pietre. Acest tip de decor se bucură special popular.

Nu se acordă o atenție mai mică în designul unei pene sau a unui călcâi. Platforma poate fi efectuată într-o bandă alb albastră, un astfel de model este ideal pentru a crea o imagine în subiectul marin. Acestea includ, de asemenea, decorațiuni de clătite sub formă de pește, ancore, alge, locuitori marini și t.D.

Foarte concis și se uită creativ la modelele efectuate în două culori contrastante și decorate cu inscripții interesante. Acest lucru poate include, de asemenea, amprente sub formă de inimi, animale, caractere de animale și t.D.

Material

Unul dintre avantajele șisturilor către orice alte pantofi de vară este greutatea lor redusă. Chiar dacă șisturile au o talpă mare, groasă. Totul a dat că pentru fabricarea lor utilizează cauciuc spumat, clorură de polivinil sau alte materiale cu rezistență ridicată la uzură și greutate minimă. Astfel încât șistul nu este practic simțit pe picior.

Croslaight – material polimer modern, care, în plus față de ușurință, este, de asemenea, diferite și incredibile de moale și confort în șosete. Adevărat, acest material este în mare parte potrivit pentru modelele utilizate pentru plaje de nisip. Talpa moale vă va permite să simțiți picioarele fiecărei pietriș, astfel încât acestea să nu se potrivească plajelor de pietriș.

În plus față de aceste materiale, silicon, plastic transparent și color sunt utilizate pentru a produce șisturi. Multe modele sunt dotate cu plută, elemente de fixare din lemn și răchită sau tălpi plane.

Plăcile din piele sunt caracterizate printr-o rezistență mai mare, durabilitate și purternă sunt mult mai atractive decât papucii de cauciuc. Astfel de modele, dincolo de îndoială, sunt potrivite pentru orice ansamblu de vară.

Culoare

Pantofii de vară, de obicei, nu au restricții privind execuția culorii. Cu toate acestea, există mai multe culori și nuanțe care utilizează acest sezon în special popularitate.

De exemplu, plăci negre sau albe. Desigur, pentru modelele de plajă, șisturile pentru piscină sau culoarea saună poate fi selectată absolut. Dar dacă vine vorba de pantofii pentru șosete de zi cu zi, puteți opri alegerea dvs. pe gama clasică, la care alb-negru.

Culorile neutre, șisturile sunt combinate armonios cu o rochie de culoare și cu o sundresie cu un singur foton, și cu un costum de perie și cu un set de pantaloni scurți și de sus. Adecvate și demne, se uită în orice situație.

Astfel de plăci pot fi monofonice sau în combinație de aceste culori, de exemplu, o bază neagră și jumperi albi. Poate fi o imprimare alb-negru mică, decorând o pană sau alte opțiuni.

Mai puțin universal, dar mai strălucitor (portocaliu, albastru, galben, roz, roșu, salată, violet, verde), de regulă, aleasă în tonul ansamblului principal de îmbrăcăminte. De exemplu, dacă costumul este proiectat în stil marin, atunci plăcile albastre sau alb-albastru sunt ideale pentru el.

La o rochie Motley, multicolore, sundrestre, fusta, partea de sus poate ridica modelul a carui culoarea se va intersecta cu nuantele costumului.

Cum de a alege și de a îngriji?

În ciuda faptului că șisturile aparține unei prețuri democratice a categoriei de pantofi și sunt folosite ca o plajă sau o zi de zi, au nevoie și de o îngrijire specială. Cel puțin pentru a extinde durata de viață a perechii preferate de papuci.

Mai ales dacă șistul este folosit ca pantofi de zi cu zi. Cauciucul va fi învelit treptat din contactul zilnic cu asfaltul.

Unele șisturi speciale de plecare nu necesită. Clătiți-le suficient și uscați la umbra. Sub razele soarelui deschis, cauciucul își poate pierde elasticitatea și, în timp, va duce la formarea de fisuri pe pantofi.

Atunci când alegeți șist, în special model, pe o platformă înaltă, o atenție deosebită trebuie acordată materialului din care sunt făcute. Picioarele fierbinți de vară chiar și în pantofii deschisi vor transpira și, prin urmare, riscul va transforma sau răni piciorul dacă suprafața de șist este prea netedă și alunecoasă.

Șisturul este foarte confortabil și confortabil de utilizat, dar nu este recomandat în mod constant să le purtați.

Imagini elegante

Un model interesant de șisturi cu jumpers din piele subțire și decor floral va fi o adăugare armonioasă a blugiilor. Modelul este destul de potrivit pentru crearea unei imagini de seară, datorită designului elegant și decorului rafinat.

Sclavii pot fi, de asemenea, extravaganți. De exemplu, ca acest model, decorat cu un tipărit „leopard” și curele strălucitoare subțiri. Opțiune excelentă sub îmbrăcăminte făcută în același stil.

Bright, frumos șist pe o pană – Ce poate fi mai bine pentru friptură, vara însorită? Plăcile foarte ușoare, confortabile, incredibil de elegante sunt perfect potrivite și sub costumul de vară, și sub zborul Pareo sau doar devin o adăugare interesantă într-o frumoasă îmbrăcăminte de baie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: