Snowubuthes: Ce este și cum să alegeți?

Snowubuthes: Ce este și cum să alegeți?

Aceste pantofi sunt universale și practice, nu se teme de zăpadă, îngheț și umezeală. Snowubuthes – o alternativă excelentă la cizme, cizme sau uggam, care nu pot face față cu vremea de iarnă schimbabilă.

Ce este?

Snowubuthes – Aceasta este pantofii moderni de iarnă, care arată ca niște cizme de dans sau velcro. Partea inferioară a pantofilor, așa-numita caloza, este fabricată din materiale ușoare, durabile și impermeabile. Partea superioară a boot-ului este de obicei cusută dintr-o membrană încălzită sau nailon cu impregnare cu apă-repellent și izolație sintetică. În interiorul zăpezii, cel mai adesea lână. Branț – trei straturi, ea este responsabilă pentru căldura picioarelor. Primul strat ia frigul, al doilea nu-mi dă picioarele și spălarea, iar cea de-a treia (externă) se încălzește.

Pantofii pot fi bărbați, femei și copii. Cel mai adesea, Snowubuthes nu arată destul de elegant – volumetric, cu o talpă grosieră ondulată, calich, dar Ele sunt indispensabile cu plimbări lungi de iarnă, schi pe săniuș sau bulgăre de zăpadă. Este astfel de pantofi care nu vă vor da să intrați și să înghețați în vreme caldă de iarnă când „terci” de la zăpadă și apă se formează pe drumuri.

Ce vreme este calculată?

Snowubuthes sunt de iarnă și demi-sezon. Modelele de iarnă sunt proiectate pentru o temperatură de maxim până la -15 -20 grade. Snowubuturile de iarnă sunt cele mai des membrane. Aceste cizme au o talpă ondulată groasă, în partea de sus a țesăturii impermeabile și a izolației din lână. Branțul este, de asemenea, triplu pentru a oferi căldură maximă chiar și în îngheț. În timpul iernii, astfel de zăpadă, de regulă, nu umezi.

Pantofii cu arme de la EVA sunt mai proiectate pentru primăvară și toamnă, deoarece materialul EVA se poate întări în frig. Le puteți purta la un mod de temperatură de la +5 la -5. Există zăpadă combinată – de la EVA, piele naturală și lână ca izolație internă. Astfel de modele pot fi purtate în timpul iernii în îngheț.

Cizmele EVA izolate nu sunt recomandate pentru o lungă perioadă de timp pentru a purta în interior, astfel încât picioarele să nu transpire. Conform caracteristicilor producătorilor, acest lucru este posibil datorită faptului că materialul din Kalosha nu aduce umiditate la exterior.

Dacă după o lungă ședere în cameră ieșiți în stradă în astfel de zăpadă, atunci picioarele vor îngheța rapid.

Avantaje și dezavantaje

Snowubuthes este o alternativa excelenta la cizme si pantofi din piele grele, mai ales pentru copii. Dar, pantofi, de asemenea, propriile sale minusuri:

  • nu se potrivesc gerului puternic+
  • Materialul nu respira, astfel încât picioarele pot sta în cameră și înghețată pe stradă+
  • Costul ridicat comparativ cu cizme si pantofi din piele+
  • potrivit pentru produse de patiserie activă pe stradă, și nu pentru plimbări calme.

În ciuda acestor dezavantaje minore, Snowubuts sunt foarte populare. Acest pantof are multe avantaje:

  • Rezistent la apă+
  • Potrivit pentru iarnă caldă și vreme slushful+
  • Ușor și durabil+
  • Ele sunt ușor de întreținut pentru ei – suficient pentru a șterge cu o cârpă umedă.

În general, au fost create Snowubuthes și pantofi EVA pentru vanatoare de iarna si de pescuit, atunci producătorii au început să le adăugați în colecțiile lor de zi cu zi de oraș. Prin urmare, astfel de pantofi nu poate arata destul de elegant sau universal. Îi va plăcea care preferă un stil de viață activ și stil sportiv. Acest lucru poate fi atribuit atât oamenilor pro și contra. Unii producători cu excepția materialelor și nu dauticul nu de la EVA, ci și alte materiale similare care „se ridică” cu o miză în îngheț și să treacă apă. Picioarele în ele sudoare și se răcește rapid.

Comparație cu alte tipuri de pantofi

CUNoobuts diferă de îndatoririle în care acesta din urmă pot fi purtate până la -30 de grade, în funcție de producător. Iar pantofii cu elemente EVA nu sunt potrivite pentru un îngheț mare, este mai bine să-l poarte în offseason sau iarna caldă cu o „terci de zăpadă”. Taxele de iarnă sunt mult mai calde de zăpadă, deoarece au o talpă groasă, blană interioară și izolată suplimentar cu materialul de material sintetic.

Onexiștii pot fi tratați cu compoziție de apă-repellentă, dar nu merită să meargă în bălți.

Dacă alegeți între cizme și zăpadă, atunci În mod ideal, trebuie să aveți ambele perechi să purtați îngheț simțit într-un îngheț uscat puternic, și cizme montate pe apă, cu arme de la EVA – la Slush. Încălțăminte din piele naturală pentru copii este necesară numai pe „ieșire”, ca și în astfel de cizme sau cizme, cu o plimbare lungă, picioarele vor fi înghețate. În acest caz, Snowubuts a câștigat. Ceea ce este mai bine să alegeți cu o mare varietate de pantofi – pentru a vă rezolva.

Dacă bugetul permite, ar trebui să aveți mai multe cupluri diferite de pantofi de iarnă pentru orice caz.

Examinați producătorii

Am pregătit clasamentul celor mai bune zăpadă pentru iarnă și în afara sezonului de la diferiți producători. Linding branduri norvegiene și finlandeze, de exemplu, REIMA și VIKING – Ei au în sortiment există modele de copii și adulți de zăpadă și cizme de membrană destinate iernii europene (înainte de -15). Cu o activitate înaltă a copiilor, astfel de pantofi pot fi purtate și la -20-25 grade.

În al doilea rând, Snowubuthes Sorel – clasic printre pantofii de acest tip. Modelele femeilor, bărbaților și copiilor sunt proiectate pentru un îngheț puternic și o slăbire. Top – de la EVA și piele naturală, izolație – lână naturală.

Pe locul 3 marca rusă Nordman, care oferă zăpadă de înaltă calitate și cizme cu membrană cu izolație termică și artificială din lână. Pantofii impermeabili au o serie de avantaje: Lumină, flexibilă, cu elemente de fixare velcro confortabile.

Kuoma – marca finlandeză cunoscută fiecărui părinte. Dar în gama de mărci există, de asemenea, modele adulte de încălțăminte de iarnă caldă: cizme cu membrană de înfășurare cu apă, cu o talpă vulcanizată și o izolație groasă. Copiii activi se vor încălzi în ele până la -15 -20 grade.

Un alt canal pentru locul trei – Gusti. Acesta este un marcă celebră producătoare de încălțăminte impermeabilă caldă. În interior există lână naturală, branțul este, de asemenea, lână, dar nu detașabil. Kalosh – din materialul modern anti-alunecare TPR. Intervalul de temperatură – de la -5 la -20 grade, în funcție de activitatea copilului și straturile de îmbrăcăminte.

Pe 4 locații pantofi impermeabil Crocs, Proiectat pentru puddele de zăpadă și vreme caldă de iarnă, în afara sezonului. Astfel de zăpadă au un vas impermeabil, cu trei straturi, izolație ușoară prin tipul holofiberului. Pantofii pot fi purtați până la -5 grade.

În ultimul loc, versiunile sale de taxe impermeabile oferă „Kotofey” și „Kapika”. Sortimentul prezintă modele pentru cei mai mici copii, cu o izolație naturală pentru o căldură mai mare. Dar astfel de modele nu vor putea să se potrivească celor care stau într-un scaun cu rotile sau într-o săracă.

Cum de a alege?

Când alegeți Snowubuts ca pantofi principali de iarnă, acordați atenție izolației și a căptușelii interioare – Acesta trebuie combinat, din membrană și lână naturală. Mai bine, dacă în loc de Calo de la cizmele EVA va fi complet dintr-o membrană impermeabilă cu tălpi groase. Oneticul demi-sezon ar trebui să aibă un corp de material EVA, branț cu trei straturi, izolație de lână și material impermeabil impermeabil. Alegerea unui astfel de model, acordați atenție calității cusăturilor. Kalosh nu ar trebui să aibă urme de lipici și margini neuniforme.

Snowubuthes poate fi zilnic, urban sau special, Destinat, de exemplu, pentru vânători. Astfel de cizme sunt durabile, cu înaltă, foarte calde și extern nepoliticos. Ei nu le poartă în oraș pe o plimbare – designul și materialele le dau un scop special. Pentru a alege un astfel de model, trebuie să contactați magazinul sportiv și turistic. Vânătoare de zăpadă ar trebui să fie ridicată, impermeabilă, cu o izolație artificială modernă (pentru ușurință).

CLASP – combinate, laces și fulgere, și mai bine velcro, astfel încât fulgerul nu se rupe la momentul cel mai inoportun.

Snowubuthes convențional casual pentru orașul iubesc copiii și adolescenții pentru ușurința, căldura și impermeabilitatea. Alegeți pantofi de 0,5-1 cm mai mult în dimensiune, astfel încât să puteți purta o șosete calde și să vă simțiți confortabil. În acest caz, piciorul nu va îngheța.

Dacă vorbim despre copii mici, atunci este mai bine să alegeți pantofi cu un dispozitiv de fixare ușoară – Velcro durabil, astfel încât copilul să poată trage și poate purta cizme. Stocul ar trebui să fie, de asemenea, bun – aproximativ 1 cm pe branț. Astfel încât să puteți crea schimb de aer în pantofi și, cu carcasa, purtați un șosete mai calde și groase. Trebuie amintit că zăpada sunt pantofi pentru copii activi, care rulează. Dacă copilul nu merge sau nu foarte activ pe stradă, este mai bine să dea preferință pantofilor mai calzi, cum ar fi cizme sau uggm.

Mai jos este o revizuire video a snowubuts pentru copii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: