Sperry topsiders

Sperry topsiders

Spelurile topsiderilor au devenit mult timp pantofi hiperpopulari: sunt foarte confortabili și elegant. Combinați acest model cu alte costume este suficient de simplu: pantofi asemănători de la distanță, potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acesta este un asistent universal în crearea unei imagini zilnice a oricărei persoane la modă.

Topsiderii au apărut cu mult timp în urmă, iar acum cariera lor amețitoare este la vârf. Să ne amintim cum a apărut această marcă de brand și cu ceea ce trebuie să purtați.

Istorie

Fondator al etichetei, Paul Sperley, născut în familia de marinari ereditari. Băiatul a crescut, ascultând povestirile străbunicului său despre aventurile incredibile pe marile sudice. Aceste povești au devenit baza spiritului inventiv al tânărului sex, precum și a pasiunii sale pentru navigație și curiozitate pentru aventură.

Călătorind de-a lungul mărilor înfricoșătoare, a costat aproape podeaua. Spelpper decât viața lui: o punte alunecoasă a devenit o impresie viu că nu va uita niciodată. După aceea, a început căutările lungi pentru a rezolva problema. O dată, în 1935, ma uit la câinele lui, fără mișcări de efort mult pe gheață, podea inspirat pentru a crea ceva similar cu ceea ce a fost purtat pe labele – ceva pe o talpă de cauciuc. La acel moment, sa născut ideea de a crea topsiders care au primit numele inventatorului lor. Apoi s-au numit cu mândrie „bărci”.

Design și tehnologie

Compania este încă lider în fabricarea topsiderilor de înaltă calitate și moderni. Cum se dovedește?

pantofi marine au fost create pentru mai multe scopuri: pentru a elimina tensiunile de pe picioare, coapse și spate. Designul unic al plăcii vă permite să vă relaxați mușchii și să distribuiți corect sarcina. Inițial, topsiderii au împușcat doar stresul de la vibrațiile puternice ale motorului navei, dar dezvoltatorii nu au vrut să se oprească la realizat, creând ceva mai mult. Acum, aceste pantofi sport oferă o depreciere impresionantă pe Pământ, precum și pe suprafața alunecoasă. Este potrivit pentru sportivi, pescari, barci și marinari, precum și pentru oricine dorește să iasă din mulțime și să urmeze tendințele modei.

Modele

După cum am observat deja, topsiderii sunt pantofi pentru fiecare persoană, indiferent de sex și vârstă. Varietatea modelelor permite moda adevărată și Fashionista să arate unic, fără a uita de confort. În ciuda alegerii uriașe de bunuri, există variații clasice ale acestui pantof cu numele lor originale. Aici sunt ei:

 • Autentic și original cu două pantofi cu 2 ochi cu 2 ochi

 • ULTRALFICH BILLFISH Pantofi cu barca cu 3 ochi

 • Cruz 2-ochi

 • Sneaker CVO de la Jeffrey

 • Versiunea scoțiană Sabrina Loafer

 • Bahamas Sparkle 2-eye

 • Striper CVO Chukka Sneaker

Material și culoare

Siderii de sperie constă din patru părți principale: tălpi de cauciuc, piele, metal și bumbac. Toate aceste părți sunt combinate în mod competent într-o singură pereche de pantofi, care arată uimitor. În ultimii ani, o popularitate impresionantă de a dobândi modele de piele, care diferă în practică, eleganță și chic. Ele completează perfect stilul casual.

În ceea ce privește culoarea, alegerea este destul de diversă, dar există și favoritele lor. Primele nuanțe de pantofi erau albastru închis, verde, măslin și tartan. Majoritatea fanilor de top-catolderi ai podelei masculine preferă umbra lui Sahara, albastru și maro clasic. Fetele preferă modele mai ușoare: liderii sunt opțiuni delicate albastru, alb și gri. Din anumite motive, mulți cumpărători evită negrul.

Selectarea pentru încălțămintea în stil marin, merită să luați în considerare garderoba în general. Atunci umbra potrivită va veni în minte.

Ce sa porti?

Sperley, de fapt, niciodată purtat cu șosete, dar în ultimii ani această regulă a devenit din ce în ce mai încalcă. Datele „Boots” sunt un exemplu de stil prep, dar, având în vedere tendința de a amesteca direcții diferite, interdicțiile la modă pot fi ignorate.

Iată câteva idei care vor ajuta la combinarea pantofilor elegante cu alte haine.

 1. Diferitele variații ale topisiderilor gri pot fi ușor combinați cu un top sau bluză cu tipărite de flori și scurte blugi sau pantaloni. Foarte confortabil și însorit.
 2. Sperley arată bine cu îmbrăcămintea denim. Puteți combina pantalonii denim cu o cămașă denim, adăugând imaginea cu modele de pantofi de culoare deschisă. Dacă nu sunteți iubitor de denim, îl puteți înlocui cu haine ușoare de la o cârpă albastră moale.
 3. Topsiderii sunt pantofi de mare, astfel încât hainele ar trebui să se potrivească. Puneți pe vârful vârfului, vesta albă lungă, albastru închis sau pantaloni roșii sau pantaloni scurți, iar imaginea lupului maritim este gata!
 4. O mișcare destul de populară a devenit o tendință de a purta pantofi sport cu fuste. Topsiders sunt perfect potriviți pentru fuste de culoare luminată sau cu o imprimare colorată. Lungimea tivului poate oricine, de la opțiunile ultrashort la modelele Maxi.
 5. Nu vă fie frică să purtați fuste de diferite stiluri, cum ar fi tufișuri, fuste denim sau rochii romantice. Singura opțiune necorespunzătoare poate fi un caz clasic, care nu este prea armonie cu modelele de sperie. Ei dau ordonată, dar totuși, o vedere mai relaxată.
 6. Susii de top pot fi purtați cu golf lung, pulovere de lână și haine. Dezvoltarea inovatoare a companiei – un model pe tocuri – ideal pentru crearea unei imagini drăguțe și feminine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: