Suede Botori fără călcâi: Cum să alegeți și ce să purtați?

Suede Botori fără călcâi: Cum să alegeți și ce să purtați?

Originea cizmelor este înrădăcinată în istoria Spaniei și a Franței. Inițial, au fost folosiți de cavaleri pentru a reduce sarcina pe picioare: au fost duri, strânse piciorul, nu au fost în genunchi. În Rusia, cizmele au lovit în Peter mare. În secolul al XX-lea, cizmele erau la modă, iar în cele două mii au devenit populare.

Sub aceste pantofi trebuie să fie atent și cântăriți.

Cum de a alege

Cizme cu un vârf de genunchi, ușor extins în partea de sus sau având tăieturi crețuri, sunt considerate clasice. Iarna sau toamna, încălzită cu blană naturală sau artificială, pot fi purtate în sezonul rece.

Astăzi, cizmele pot fi găsite adesea în dulapurile de modă. Bocancii design designer au o varietate de stiluri: tocuri largi, știfturi, platforme fabricate din diverse materiale. Cele mai căutate cizme de căprioară fără tocuri, confortabile, stabile, elegante și practice.

De la ce sunt cusute

Bocancii de demi-sezon sunt cusute din piele naturală sau artificială, piele, cu căptușeală textile, fleece sau tricotate în interiorul sau fără ea. În schema de culori, rolurile de vârf rămân în spatele cizmelor negre sau gri, dar designerii facilitează selecția seturilor la astfel de pantofi, oferind culori saturate, luminoase și îndrăznețe.

Podiums demonstrează un model modern Bottfort – cizme ciorapi, picioare strânse pe înălțimea ridicată a topului.

Modelele de vară sunt oferite din textile, piele perforată, velor, tricotaje și alte materiale pulmonare.

Ce sa porti

Crearea unei imagini, trebuie să înțelegeți ce model de cizme fără călcâi se potrivește cu figura dvs. unde și cu ce să le purtați. Titularii de creștere redusă descompune versiunea scurtată a boot-ului. Cunoscătorii de modă subțire, cu picioare lungi, se vor potrivi cu cizme înalte, accentuează figura și frumusețea picioarelor. Fetele cu supraponderali, este de dorit să abandoneze modele foarte potrivite.

Ei bine, cizme de căprioară se potrivesc în viața urbană, pentru că pe off-riscul există riscul de a cădea sau de a strica pantofii.

Câștigându-i cu rochii, fuste, haine, mantale, haine de blană, care păstrează o anumită distanță între haine și cizme de echitatie.

Este elegant, cizme de căprioară, cu rochii scurte, deschise, sofisticate, arată festiv. Ele sunt perfect potrivite pentru sacou, haina sau jacheta în jos la mijlocul genunchiului sau puțin mai mare. Hainele de iarnă tăiate de o siluetă montată va pune accentul pe feminitatea dvs.

Fotografia cizmelor de boot se uită la fetele de mijloc și de înaltă creștere, cu o figură bună și picioare drepte. Le puteți purta ca fuste ușoare, piele sau alte rochii și cu îmbrăcămintea exterioară.

Inclusă cu cizme, multi-strat. De exemplu, o rochie ușoară cu un cardigan de o lungime sau o rochie urâtă cu o rochie tricotată.

Utilizarea fustelor scurte în configurație exclude deschiderea deschisă și implică un decor minim și bijuterii. Pentru acest lucru, pulovere, broaștele de broaște, coaliții, diverse capete.

Etanșările sunt permise în stil de birou, la locul de muncă, întâlniri de afaceri. Merită să acordăm atenție culorii și densității lor. Acestea ar trebui să fie dense, nu deschise, fără amprente, în cizme de culoare. Imaginea de afaceri nu tolerează provocarea de sus, mâini deschise, umeri sau spate, în caz contrar imaginea îndrăzneață va intra în gust.

Rochie pulover, pulover lung benzi brute și cizme înalte se uită la o fustă scurtă și o rochie. Cald, sezonul de primăvară aprobă ceapa cu cămașă de mătase sau blugi.

Pantalonii nu sunt excluși în compoziția cu cizme reduse. Ei ar trebui să-și facă picioarele bine, pentru a fi culori inadecvate. Dar nu culoarea corporală. Spectacolele recente oferă din ce în ce mai mult o opțiune combinată cu cizme de pantaloni-cousot.

Dacă există jaguri în garderobă, atunci sunt de dorit să se toneze o sticlă sau „sub piele”. În același timp, vârful este mai bine să nu purtați, nu provocați, modeste, concise. Bocanci la modă și elegant percepută, cu pantaloni scurți largi, pantaloni scurți, nemăsutare, lungime medie. Jeans (Skinnie, Slim) simplificați întotdeauna o vedere generală cu sticlă. Chiar dacă sunt prezente în kit, pantofii trebuie să rămână în lumina reflectoarelor.

Bocancii înalte permit experimentarea, combinați-le cu diferite stiluri în alegerea opțiunilor. Acesta va da rezultatele sale sub formă de ceapă practică, confortabilă și la modă.

Sfaturi și imagini cu botfors Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: