Touchrs pe talpa tractorului

Touchrs pe talpa tractorului

Nu toate fetele dragoste tocuri îngrijite și agrafelor subțiri, iar cineva este pur și simplu greu să meargă pe ele. În acest caz, merită să acordați atenție unei opțiuni convenabile și nu standard – pantofi pe talpa tractorului.

Particularități

Încălțăminte de pe talpa tractorului a obținut numele laconic „Tractoare” exclusiv pentru similitudine vizuală cu acest tip de mașină. Mai precis, cu roțile sale masive sau cu o omidă, care se supune oricărui drum. Talpa de pantofi se distinge, de asemenea, printr-un aspect destul de voluminos, adesea cântărind și, desigur, forma embosată.

Talpa tractorului a fost utilizată în anii șaptezeci ai secolului al XX-lea, dar nu se potrivește în mod special. A doua respirație și popularitate nouă Acest tip de pantof a dobândit destul de recent, în 2014, datorită casei de la modă Jeffrey Campbell și Fashioner Stelle McCartney, după care tendința a luat-o și multe alte mărci.

Datorită formei groase și ondulate, o blocare neuniformă, o pistă stâncoasă și chiar o cale nu va fi un obstacol. Platforma sau călcâiul în astfel de pantofi sunt stabile, iar pantoful este cel mai adesea convenabil, iar creșterea este scăzută. Astfel, pantofii produc efect șocant numai datorită înălțimii tăi, dar rămâne confortabil. În plus, este foarte des pentru crearea unui „tractor”, materiale care sunt rezistente la daune, ceea ce înseamnă că nu vor fi depășiți în cea mai apropiată săptămână după cumpărare.

Unic mare – medalie cu două părți. Pentru a începe, unele astfel de pantofi pot fi severe și toată ziua va fi foarte dificilă, iar designul este predominant nepoliticos. Vizualizarea masivă permite ca picioarele să pară mai mici și mai subterane, dar dacă picioarele sunt fără subțire, atunci efectul va fi creat nu este destul de armonios. Soluția pentru picioarele lungi subțiri va fi pantofi pe o talpă cu tractor plat, dar tocurile și platformele vor fi mântuirea pentru fete mici.

Unul dintre avantajele evidente ale pantofilor de pe talpa tractorului este că acum pantofii la vârf de popularitate, ceea ce înseamnă că orice imagine formată cu ajutorul lor va fi elegantă și relevantă.

Modele

Pentru a începe cu, trebuie spus despre opțiunile exclusiv. Efectul ondulat de tractor „poate fi utilizat pentru călcâi de orice înălțime, dar lățimea trebuie să fie adecvată, masivă. Pe pantofi cu o ușurare a călcâiului subțire face pe șosete. Această soluție stilistică este utilizată pentru tălpi plate, platforme, pene.

Înălțimea și adâncimea reliefului se întâmplă diferite: de la abia vizibil la brazde adânci care arată foarte extravagant. Există o talpă puternică care este deliberat mai mare decât partea de sus a pantofilor. Diferențele sunt, de asemenea, în frecvența de relief – poate fi mică și frecventă sau invers, între părți poate exista o distanță decentă cu lacunele. Unele tălpi arată destul de atent și elegant, dar cel mai adesea tractorul este folosit pentru a da imaginea britanicii.

Indiferent de model, diferite tipuri de ridicare. Poate fi complet absent, ceea ce face ca pantofi foarte mari (adesea șocant de înălțime) foarte confortabil. Sau există o creștere obișnuită, ca în cazul unei vederi clasice a tălpii. Cu privire la modelele în sine, atunci nu există restricții. Relieful Sole se găsește pe cizme, pantofi, cizme. Dar, de asemenea, opțiuni excepțional de femei, pantofi, nu a evitat utilizarea unei astfel de direcții de tendință ca tractoarele.

Pentru a începe, acestea sunt pantofi clasici cu o talpă separată și o zonă de călcâie clar pronunțată. Pentru a face o ușurare marcată, călcâiul trebuie să fie suficient de masiv. Pentru a compensa partea inferioară mare, partea de sus nu este aglomerată, lumină, îngrijită. Uită-te la pantofi este la modă, dar îndrăzneață și nu rareori dură și, prin urmare, este puțin probabil să lucreze pentru a lucra în birou cu un cod strict de îmbrăcăminte.

Sandalele deschise sau tocurile sau una dintre aceste părți se găsesc atât pe călcâie, cât și pe platformă sau o fum. Unele modele pot fi complet deschise, realizate complet din curele care ajung la înălțime, inclusiv la gleznă. Unic ondulat plat se găsește la Lofer, Oxfords, iar avantajul lor principal este că chiar și „tractorul” permite pantofilor să rămână în interiorul granițelor tipului de activitate.

Culori populare

În primul rând, cele mai populare culori ar trebui considerate – alb-negru. Primul este de neînlocuit în orice moment al anului, pentru că se va potrivi cu totul, va fi potrivit în orice situație și, în același timp, nu este foarte rapid în ploaie. Pantofii albi au o dispoziție mai ușoară, de vară, precum și negru, universală.

Albul și negru apare adesea în pantofi cu unic de tractor chiar și în modelele de culoare (două sau multicolori). Recepția populară este de a împărți cele două părți ale încălțămintei. Partea de sus poate fi efectuată în orice umbră de tendință, dar tălpi negru sau alb.

Mai multe modele clasice și demi-sezon sunt predominant întunecate. Culori populare gri, maro, albastre, precum și nuanțele lor. Pantofi colorați de vară și folosiți ambele palete luminoase (Fuchsia galben-galben, strâmbă, verde de var) și o gamă de culori calme (albastru blând, roz, galben). Printre culorile populare relevante este de a evidenția portocaliu și roșcată, nuanțe metalice strălucitoare (argint, aur), verde saturat și albastru, în special pe materialele corespunzătoare care fac culoarea mai profundă.

Separat, trebuie spus despre amprente, La urma urmei, ei se găsesc nu numai pe haine, ci și pantofi. Modelele animale (zebra, leopard, tigru, șarpe) și ornamentele geometrice cu dungi, romburi și figuri complexe sunt deosebit de populare.

Materialele

Pentru a crea tălpi, poliuretanul este cel mai des folosit. Acest material are multe caracteristici pozitive care permit tractoarelor cu astfel de speciale și spectaculoase. În primul rând, poliuretanul are o rezistență ridicată la uzură, care este necesară pentru șosetele de zi cu zi în condițiile orașului și ale caracteristicilor climatice. Rezistența la umiditate și izolația termică sunt de asemenea ridicate, ceea ce înseamnă că acest pantof nu va permite picioarelor să intre în picioare sau repede. Datorită acestor caracteristici, pantofii vor deveni o achiziție practică, deoarece vor servi de mult timp și nu se vor descompune la prima piscină.

În ceea ce privește partea superioară a pantofilor, cel mai popular material este din piele, atât natural cât și artificial. Aceeași populare ca textura mată și vopsită. În plus, materialele din piele pot crea scutire pentru a imita pielea de șarpe. Nu atât de des, dar totuși există pantofi de la piele de piele, deși acest material este mai relevant pentru speciile de toamnă și de iarnă de pantofi.

Ca materiale suplimentare folosesc catifea de catifea, insertii denim. Pantofii cu tălpi de tractor sunt foarte spectaculoase, atât de laconice, dar nu rareori, rippers și spikele metalice sunt luate ca elemente decorative.

Tendințe de modă

Acest sezon este la modă, astfel încât pantofii să aibă părți deschise, și se referă la acest lucru nu numai lipsa, ci și tocurile și adesea ambele părți. Mai ales acest lucru va fi relevant în sezonul cald, când puteți demonstra o pedichiură frumoasă fără deteriorarea degetelor înghețate. Cu toate acestea, acestea nu sunt toate tendințele care se referă la dor, deoarece printre care prezența unui tip de șosete și a arătat, dar a scăzut.

În curele de moda, inclusiv glezna, La urma urmei, un detaliu strâns face accentul elegant pe glezne. Și, în general, cataramele pe diferite părți ale pantofi vor fi foarte elegant, mai ales în combinație cu o platformă înaltă popular pentru „tractoare“.

Modelul Neconventional, care este un amestec de lungă pentru a cizme genunchi și pantofi, De asemenea, făcut pe talpa gofrat. Astfel de pantofi mai des decât pantofi obișnuită, decora și decorate cu tot felul de elemente. Acest sezon este popular de a utiliza proscris decoratiuni, deși rareori întâlnesc pe pantofi cu o astfel de talpă masivă, și paiete tendință și imprimeuri sunt destul de acceptabile. Printre decor, ropterele metalice se disting profitabil, care sunt perfect combinate cu speciile îndrăznețe de pantofi masivi.

tendințe comune de pantofi pe singurul tractor așteptare Grosolănie și simplitatea. Designeri oferă înălțimi de inaltimi de pana la 15 de centimetri, ceea ce nu sună atât de înfricoșător, pentru că toată lumea este conștientă de faptul că pantofii pe tractoarele au o creștere nu este foarte mare.

În moda, autentic din piele de reptile, deși prețul pentru astfel de pantofi este adecvată. Este foarte posibil de a face cu piele, ceea ce este posibil pentru a da un aspect adecvat. În piele de căprioară trendus, pe care prefer să broderie sau decora siret. Și, desigur, pielea obișnuită nu părăsi moda. Pentru acest material, diferite texturi sunt relevante: netede, lăcuit strălucitoare, mată, – precum și culori, printre care nu numai că sunt clasice negru si maro, dar, de asemenea, luminoase.

Ce sa porti?

unic tractor pe pantofi este cel mai adesea vizibil, masive, și, uneori, este pur și simplu, cu toate înălțimile. Astfel de pantofi atrag atenția foarte mult, astfel încât acesta devine cel principal sau unul dintre principalele accente ale întreaga imagine. CGreu nu supraîncărcarea aspectului acestor pantofi este cel mai bine pentru a selecta o laconică, nu a terminat haine.

Armonios, întregul talpă embossed arată în imaginile stilurilor casual Cu starea de spirit zilnică și prioritatea confortului, bikerul brutal și grumbul extravagant, unde combină faptul că în înțelegerea obișnuită nu se combină. Reluarea adecvată pe tall și pentru un stil romantic, deoarece țesăturile de aer și ușoare sunt interesate în contrastență cu pantofi grei.

În mod deliberat, rochie de rochie supradimensionată, cămașă de îmbrăcăminte și rochie tunică – toată această parte a stilului casual, astfel încât acestea se potrivesc la pantofi atât pe un călcâi cât și pe o talpă plat. Modelele mai romantice și delicate de rochii sau fuste ar trebui să fie combinate cu pantofi exclusiv pe călcâi. În ceea ce privește fustele, merită evitarea lungimii maxime în podea, deoarece atunci pantofii vor fi ascunși, dar nu există restricții în modele. Elegant, cu astfel de pantofi, vor arăta și mini de denim și semi-uscare tricotată la genunchi. Puteți combina fusta cu topuri, jerseuri, tunici și pulovere, în funcție de lungimea și lățimea produsului.

Din pantaloni, ar trebui să alegeți modele simple, puteți scurta un pic, Iar Pantofii Lofer, Oxfords sau Heel Massive vor completa imaginea de afaceri. Ca și în cazul fustelor, este mai bine să evitați pantalonii lungi desfășurați. Același lucru este valabil și pentru blugi, adică ar trebui să refuzați modele largi. Dar Jeggings, Skinnie, iubiți, salopete și alte modele potrivite de diferite aterizări și înălțimi vor fi întotdeauna relevante. Pantofii și sandalele de pe talpa tractorului vor arăta bine cu pantaloni scurți ca pe o lungime medie și scurtă.

Un anumit model al încălțămintei poate fi purtat cu ușurință în toamnă sau primăvară, deci ar trebui să luați în considerare combinații cu îmbrăcămintei exterioare. Tipele groase și înalte ondulate se vor potrivi cu stratul drept și tranșee la genunchi și deasupra, jachetelor de piele și denim scurte, parcuri. În sezonul rece, este logic de a purta și ciorapi, dacă kitul constă dintr-o fustă, rochii sau pantaloni scurți, în acest caz este mai bine să alegeți modele simple fără desene.

Punga este aleasă în funcție de imagine și situație, Cu toate acestea, în orice caz, trebuie evitate modele mari și voluminoase. Este de preferat să se facă o alegere față de ambreiajul, încrucișarea, învelișul înconjurător și de proiectare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: