Uggs Jimmy Choo

Uggs Jimmy Choo

Uggs pe piața mondială de pantofi a aparut relativ recent. Cu toate acestea, au câștigat rapid o mare popularitate în rândul fashionistele de orice vârstă și statut. Câteva soiuri de astfel de pantofi sunt cunoscute, cu toate acestea, modelele de celebrul designer de Jimmy Chu sunt folosite cu cea mai mare cerere. Fiecare din munca lui este frumusetea de echitatie si glamour. Nu este surprinzător, despre pantofi de la Jimmy Chu visează fiecare Fashionista.

Ce este uggs?

Pentru a începe, să ne dăm seama ce fel de uggs? Această varietate de pantofi au apărut pentru prima dată în Australia. Este cizme din piele de oaie autentică. O caracteristică distinctivă este o șosetă largă și o înălțime mare. Acest model nu are un top lung sau scurt. În exterior arată ca niște cizme simțite cu o talpă solidă.

Uggs a apărut în Australia și a devenit pantofi naționali. Cu toate acestea, din cauza confortului, a abilităților practice și termostatice, ea a câștigat dragostea clienților în multe țări ale lumii. Primele modele au fost efectuate în formă simplă. Ei nu au putut fi comparați cu pantofii eleganți pe călcâi. Cu toate acestea, în timp, au suferit unele schimbări și au dobândit un aspect destul de elegant.

Jimmy Chu este unul dintre primii care transformă UGG-uri modeste, inconspicuoase în pantofi elegant și elegant. Astăzi se poate vedea pe toate podiile la modă ale lumii.

Particularități

Unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lumea pantofilor este considerat Jimmy Chu. A fost cel care a sugerat decorarea elegant a UGGS.

Citește mai mult  Pantofi pentru femei Ralf Ringer

Diferitele Jigi Jimmy Choo nu va fi mult dificil. Ei au tăierea originală în jos, amprentele luminoase sub formă de pietre, cristale, nituri.

Susțin că designerul a schimbat pe deplin modelul tradițional ar fi eronat. La urma urmei, forma, calitatea și materialul au rămas aceleași. Jimmy a dat pantofi de glamoritate și originalitate. Trebuie remarcat aici că astfel de uggs nu va lucra cu nici o îmbrăcăminte.

Sunt de acord că UGG-urile voluminoase vor fi ridicole să se uite la seară sau în mod clasic. Cu toate acestea, mulți de modă iubesc experimentele îndrăznețe și soluțiile lor sunt foarte originale.

Mă întreb Jimmy Choo & Issey Miyake. Celebrul designer japonez ISSI Miyak a preluat silueta de designer a colecției de Jimmy Chu și a creat elegant și cizme frumoase. In toate caracteristicile, ei se angajează în continuare tradițiile de calitate, comoditate și confort.

Sfaturi pentru alegerea

Astăzi, uggs pot fi găsite în orice magazin. Problema este de a cumpăra un model original, într-adevăr de înaltă calitate, nu un fals. Pentru a cumpăra nu dezamăgit, trebuie să vă amintiți mai multe reguli:

  • Pentru a vă asigura că uggs sunt realizate din materiale naturale, cheltui mâna pe blana izolației. În cazul în care carnea de porc a rămas pe de o parte, aceasta înseamnă că pantofii false.
  • Acordați atenție cusăturilor. Ele trebuie să fie netedă și frumoasă.

  • Blană în interiorul produsului ar trebui să fie moale și gros. Grămada ar trebui să fie aceeași lungime. Dacă există vilozități ieșite în afară, acest lucru este un fals.
  • De asemenea, contează unic. În uggs originale, talpa are o înălțime de aproximativ 13 mm. Modelele false au o talpă 5-8 mm.
  • Îndoiți talpa. În modelele originale este solidă. Dacă este ușor de dormit, este un fals.
Citește mai mult  Pantofi din piele bej

  • Culoarea insolelor ar trebui să fie ușoară sau abia mată. UGG-urile originale nu pot avea negru, gri sau un alt branț.
  • Pe spatele pantofilor există un logo. Dacă banda este cusută prost, pantofi falsi.
  • Acordați atenție producătorului de țară. Uggs coase în China. Dacă este indicată o altă țară, inclusiv Australia, aceasta este o falsă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: