Yves Saint Laurent cizme glezna

Yves Saint Laurent cizme glezna

Despre marca

Yves Saint Laurent Boots glezna sunt pantofi rafinat creat de parlamentari lumii lumii luminoase și talentați. Succesorul marelui Diora Christian este primul dintre designerii de modă șocat lumea, oferind o privire nouă la stilul de sex feminin în haine și încălțăminte.

Născut într-o familie aristocratică, Yves Saint Laurent din copilărie, pentru a proiecta și a visa de a deschide lumea o femeie ca un adevărat standard de frumusețe. El a devenit Creatorul stilului Unisex, la un moment dat surprinzându-le publicului larg. Maestro iubită pentru o combinație de șocuri și șocuri în toate direcțiile de activitate. Cizmele Couture se disting prin nobilime speciale și design creativ.

Astăzi, liderul mărcii este Edyiman, care își păstrează angajamentul față de cultura mărcii unui nume mondial. Fiecare pereche de pantofi proclamă luxul ca parte integrantă a vieții.

Modele reale

O capodoperă extraordinară Yves Saint Laurent se distinge prin statut privilegiat și ocupă un loc special în regulile încălțămintei. Modelele clasice goale au o lungime înaintea gleznei, a unor gânduri rotunjite, a unui călcâi scăzut și a unui decor minim.

Marca aderă la nuante nobile și luxoase. Elegant, tonuri de culoare albă, negru, maro, roșu senzual, burgund, metalizat gri, albastru, aur și argint Vopsele decorează cele mai bune perechi de pantofi de legiuitor de modă. Nu există opțiuni combinate mai puțin elegate pentru imprimarea animalelor sau florale. Poate fi piele, piele de căprioară sau textile cu broderie.

Produsele noi elegante au o formă diferită de călcâi: un șurub elegant, un călcâi gros de gros, există modele pe un călcâi de înălțime medie, pe o pană sau o talpă plată.

Compania produce colecții de modă din piele naturală și lacuită, suede, nubucă și textile. O textura metalizată a materialelor, caracterizată prin nuanțele de lux: Gold, cizme de argint de forme simple se datorează efectiv materialului în sine. Texturile excentrice și textile cu o strălucire.

Citește mai mult  Pantofi luminoși

În colecția de sezon, oferte EDID Sliman care prinde fotografii roșii la un toc pătrat scăzut, a făcut într-un singur ton cu baza.

Modelul are un ciorap îngust și se leagă pe partea laterală a fermoarului. branț de piele are proprietăți igienice și asigură un microclimat favorabil picior. O înălțime de înălțime mică face pantofi confortabil și confortabil pentru o lungă perioadă de timp. Astfel de fotografii glezna sunt perfecte pentru stele șocante sau fashioniste îndrăznețe, care sunt obișnuiți cu punctele de vedere ale altora.

Pentru fanii de un toc mic Kuturier ofera o rochie speciala: socuri spumant cu sclipici, decorat cu o imprimare de stele catifea. Ele sunt convenabile pentru că în loc de agrafă au insertii elastice pe laturile. Aceasta nu este doar o parte funcțională, dar, de asemenea, un fel de decor de pantofi.

Modelele relevante și din piele cu TIT. Heelul înalt îi dă harul și harul piciorului, iar fermoarul, situat pe lateral, devine un punct culminant al modelului, formând o scădere la debiocare. Astfel de cizme de gleznă pot fi combinate nu numai cu blugi înguste și jeg-uri, dar și cu pantaloni din piele potrivită.

Opțiunile mici sunt mai aproape de pantofi. Ele sunt decorate cu un decor minim, în acest caz accentul se pune pe textura materialului. Unele modele sunt decorate cu marginile. Și pantofii cu laces au devenit un adevărat clasic existent în afara timpului. Ele sunt atât de feminine și elegante încât devin alegerea dorită a multor fani de marcă.

Pantof confortabil și o libertate suficientă pentru degete le fac confortabil. Fixarea clară permite ca mersul pe jos să fie cel mai natural și mai ușor. Foarte frumoasă, gleznă de piele combinată și piele de căprioară. Modelele de lungime clasică sunt separate prin contrast a materialelor: spatele și călcâiul sunt fabricate din piele și decorează șlefuirea din piele de suede, stingerea în inele mari de metal. Un vârf îngust se potrivește strâns cu suprafața piciorului, făcându-l subțire.

Citește mai mult  Papuci de casa

Pentru iubitorii de pantofi liberi, producătorul oferă pantofi pe scară largă. Și fetele creative vor apărea să gustă modelul cu vârfuri situate în partea suturii de-a lungul talpa.

Colecțiile celebrului Casa de modă armonios combinate cu haine diferite. Aspectul poate fi realizat în stilul ritmului aristocratic al metropolei, dragostei delicate sau stil de lux de seară.

Cum de a alege ankleoni?

În ciuda avantajelor sale, aceste pantofi au propriile lor nuanțe și cu o abordare inept a alegerii poate distruge întreaga imagine. În ansamblu ar trebui să combine armonios hainele și pantofii.

Alegerea acestui model sau model, trebuie să luați în considerare caracteristicile figurii:

  • Modelele de lungime clasică cu un călcâi mic și lipsa decorului pot scurta vizual forma și pot da o completare suplimentară. Astfel încât astfel de pantofi sunt mai potrivite pentru fetele înalte slabe. În mod ideal, orice model de cizme pe reprezentanți subțiri și proporționali ai unui sex frumos.

Cizmele gleznei sunt create pur și simplu pentru femeile mici care acordă cel mai bine atenție modelelor de stiluri deschise pe un știft subțire. Cuturile de ridicare vor da piciorul în jos.

  • Fetele cu o figură de stilisti „Hourglass” recomandă cizme glezne pe un călcâi gros. Pentru ca scăzuturile să fie prea masive prea masive, este mai bine să eliminați opțiunile cu un decor captivant în zona gleznă. Pentru a sublinia profitabil avantajele cifrei de acest tip, puteți combina pantofii monocrome cu blugi înguste sau jambiere de aceeași nuanță.

  • Cu o figură „triunghi“, alegerea de pantofi extraordinare este mai liber: astfel de femei sunt perfect potrivite pentru diferite perechi de pantofi pe un ac de păr subțire și un toc gros stabil. Pentru soldul maxim al figurii ar trebui să se uite la nuanțe luminoase și cizme de imprimare animale. Nici o alegere mai armonios va fi opțiuni cu un decor abundent de pantofi.
Citește mai mult  Pantofi pentru femei pe tălpi groase

  • Cu o siluetă „triunghi“ este mai bine să acorde prioritate de variante de forme concise pe un toc stabil. Posesorii unui tip dreptunghiular din figura se va potrivi cu orice perechi de pantofi, cu un accent ușor de reținut.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: