Care este stilul Kitsch și unde se aplică?

Care este stilul Kitsch și unde se aplică?

Cuvântul „kitch” este departe de toate asociațiile pozitive. De multe ori ei sunt notate de muzica și hack. De fapt, este așa de cuvânt și tradus. O altă opțiune de transfer – „ieftină”. Cuvântul în sine a apărut cu mult timp în urmă, în secolul al XIX-lea, dar a devenit în mod activ consumat mult mai târziu. Și se aplică nu numai aspectului, imaginii, deciziei de artă. Acest stil a avut un loc durabil în artă, modă și design, iar o filozofie interesantă se află în spatele esenței îndrăznețe a direcției.

Ce este?

În anii ’60 ai secolului al XIX-lea, în Germania, cuvântul „kitch” a început să cheme diverse bauble, vândute activ la Bazaar de artă din München. Ei le-au dobândit în cea mai mare parte Nouveau, care nu se putea lăuda cu cunoștințele istorice de artă, dar arata scump, bogat, respectabil în ochii celorlalți. Termenul se răspândit rapid peste Europa și sa mutat la fotografii, „Painting Salon”. Mai ales kitch kitch asociate cu fotografii de conținut erotic.

Dacă vorbim cuvinte simple, Kitch a devenit sinonim cu Dunovkusia. Semnificația cuvântului este redusă la pseudoism, lipsa de sentiment elegant de la creatorii acestor lucruri. Ele sunt create exclusiv în scopuri comerciale și promoționale și, așa cum au fost, au spus astăzi, de dragul lui Haip. Acesta este un stil de jet: scopul său este de a provoca o reacție, iar pictura acestei reacții nu este atât de importantă. Vorbind bine despre produsul artistic sau cauzează furie și furie la contemporance – este același lucru, principalul lucru trebuie să fie vizibil, să fie totul pe gură.

Desigur, caracteristicile lui Kitcha (merită recunoaște că acest fenomen) studiază cercetătorii. Lucrările de pornire serioase în această zonă a fost „Avangard și Kitch” la. Greenberg. Pe scurt, autorul a identificat kitch ca o literatură de masă și literatură comercială și a încercat să înțeleagă relevanța lui. El spune că s-au mutat în orașele țăranilor, deși au învățat o diplomă, gustul nu a dobândit. Iar foamea lor spirituală a fost o cerere de creare a unei noi culturi, de înțeles pentru ei, satisfacerea nevoilor lor estetice. Acesta este Kitsch.

Kitch este adesea comparat cu arta pop, nivelul mai ridicat de cultură de masă. Dar experții asigură – o astfel de comparație este incorectă. Pop Art se bazează pe analizarea fenomenelor, regândirea lor artistică, ironia. Iar aceste lucrări sunt cu siguranță impregnate cu conținut intern, nu sunt goale.

Kitch pur și simplu parazitați asupra gustului de masă și în absența sa.

Astăzi, Kitch poate fi numit un termen care are sensuri diferite. Mai precis, nuanțe diferite de valori. Este o cultură plină de mizerie, fără o nutriție substanțială. Acesta este un stil născut de Bar, gata să conteste standardele culturii artistice care trăiesc în propriile lor reguli. Și fanii ruși ai unui astfel de kitsche suficient. Adesea, aceștia sunt oameni cu o educație academică bună, cunoașterea istoriei artei și nu numai, dar cu o dorință de stâncă, inovație, disponibilitatea de a se exprima în mod neașteptat, luminos, provocator.

Aplicație în stil în interior

Kitche nu se poate îmbrăca numai, stilul a început să fie utilizat în designul de interioare. Este un amestec ciudat și haotic, pare să se unească ce poate fi localizat în apropiere. Aceasta este o combinație de gust incompatibil, provocare și conceptul de frumos. Nu e de mirare că acest stil preferă aceia care doresc să-și exprime protestul interior.

Apropo, Oamenii care cred că numai artiștii și alți reprezentanți ai Boemiei preferă să fie confundați în interior. Nu, fanii stilului au mult, dar rămâne faptul: de obicei, aceștia sunt oameni cu bună cunoaștere a artei. Ei văd pentru acest design ciudat, gândit, esența, care este importantă pentru ei.

Poate fi atât un standard de provocare, cât și o soluții tipice și un mesaj pe care conținutul este întotdeauna mai important decât cochilia.

Nu există reguli stricte în bucătărie. Ruperea și ruperea din nou – ca și cum se spune adepții stilului, bucurându-se că au reușit să obțină un nou șoc estetic. Dar, în sine, fuziunea din plasticul ieftin, atributele religioase și, de exemplu, broderia burgului din Retroram într-un spațiu este deja un produs complet nou. Și are o viziune eclectică pe care iubitorii de dragoste îl recunosc și respectă. Ei ia lumea în toată diversitatea sa și cheamă-o să facă și pe alții.

Finisați și culori

Decorarea camerei va depinde doar de fantezia gazdei. Aici puteți combina materiale scumpe cu gunoiul real: de exemplu, o serie de foi de lemn și jurnal. Parchet natural pe podea uimitor, dar complementul panourilor din plastic pe perete. În aceeași cameră poate fi tapetul floral în stilul engleză și graffiti. Un alt „cip” de Kitcha – materiale – imitații care vor arăta cât mai scump cât mai mult posibil.

Exemple de finisare:

 • Podea curgă cu laminat, linoleum, țiglă sub un copac, piatră sau parchet+
 • Acoperirea pereților cu tencuială decorativă a oricăror culori și combinații, tapet, inclusiv vinil, imitând, de exemplu, mătase și marmură+
 • Zona de accent poate fi izolată de panouri din eco-arbore, gips cu model volumetric+
 • Plafoanele sunt diferite – atât multi-nivel suspendate, cât și întinde, în cazul în care stucul poate fi coerent calm cu imprimarea fotografiilor.

În varietatea de culoare cu acest stil este puțin probabil să compare. Nuanțele acidului, agresiv, suprapuse reciproc în ea sunt considerate alegerea principală. Dar o astfel de huliganism artistic face totuși să zâmbească și ridică starea de spirit.

Cele mai populare culori stil:

 • Rosu aprins+
 • Lămâie verde+
 • Galben canar+
 • Short-roz+
 • de aur+
 • fucsie+
 • indigo+
 • afin.

Și culorile acestor lucruri pot apărea cu ușurință în bucătărie și în baie. Câteva culori opuse în aceeași cameră – cu ușurință. Contrast ornamente, fără simetrie inscripționată în cameră – prea ușor. Zidul central ar trebui să atașeze atenția și aici ar trebui să fie fie o instalare îndrăzneață, fie panoul original sau cumva „bumbac”.

În orice cameră, chiar și în camera de zi, poate exista un loc pentru o placă colorată, plăci nealimentare. Dacă există un covor în cameră, atunci ar trebui să fie, de asemenea, luminos și nereușită, afumată din pătrate, unde, de exemplu, imprimarea Leopard este adiacentă imaginii unei imagini etnice sau a unei fotografii a Mickey Maus.

Desene 3D pe tavan – o mișcare frecventă pentru kitsch. Tavanul alb este rar la stânga, este de obicei rezolvată într-un fel de culoare acidă sau pur și simplu face o adevărată vinaigretă colorată. Colaje de mișcare, postere și picturi pot decora restul pereților, fără a da un perete central, accent pentru a se bucura de singurătatea de peisaj.

În același timp, în bucătărie există încă o măsură. Chiar și în această culoare și uniforme, ar trebui să existe o idee, iar elementele străine ale ideilor ar trebui să taie fără teamă. Dacă, desigur, proprietarul apartamentului aparține kitchului cum să artă.

Mobila

Lucrurile se află în jur, care nu sunt suficiente în ce alt stil ar putea fi aproape. De exemplu, mobilierul antic și scaunul din plastic. Sau secțiunea URSS și a tabelului de înaltă tehnologie, la care borcanul vopselei acide a fost turnat în mod deliberat. Dar selecția de mobilier are ca scop formarea unei singure imagini a carcasei.

Astfel încât situația din casă este solemnă și veselă (cum ar fi amânarea proprietarului locuinței), folosiți obiecte, tapițate de catifea sau pluș, parol. decorare mobilier este aurire de bun venit, forme de suflare și piese sculptate. Costul lor ridicat este irelevant, imitație – chiar mai bine.

Cu toate acestea, iubitorii de stil sunt adesea silitor și cu entuziasm de lucru pe mobilier, modificarea acesteia, în funcție de cererile lor. De exemplu, o bună retrostulă poate înlocui tapițeria la acid sau se repară – și lucrul se va schimba comercializat. Puteți adăuga un leopard de imprimare win-win în loc de culori acide. Picioarele lui Stud pot fi vopsite cu vopsea de aur.

O opțiune foarte bună va fi mobila din MDF, cu picioare curbate și impietează pe forme de mare stil: un mic mobilier ieftin ridicol cu ​​astfel de elemente arată în stiluri, de obicei calm interior. Dar pentru Kitcha, astfel de lucruri – Nakhodka. Numai tu trebuie să le vopsi, schimba tapițeria, într-un cuvânt, Reorganize. Așa cum am menționat mai sus, produceți ieftin pentru scump – este doar în estetica Kitcha.

canapea Speriați cu tapițerie pestriț poate fi coerentă cu un piept de epocă, clipuri pastorale pe perete și un TV mare cu plasmă. Apropo, iubitorii Kitcha nu au o piață de purici și chiar și în gunoi pot găsi un lucru pe care l-au grăbit să renunțe la proprietarii de scurtă durată. Un om cu gust artistic este capabil să transforme acest lucru într-un obiect de artă.

Proiectarea deschiderilor

Aici se presupune o varietate de opțiuni. Uneori nu schimbă ușa, permițându-i să rămână așa cum era în același interior. Și dacă urmele vieții lungi sunt vizibile, cu atât mai bine. Pe o astfel de ușă, uneori agățat calendar pentru anul de lungă durată sau a așezat calea cu o țiglă oglindă, de exemplu.

Deschiderea ferestrelor este de asemenea întocmită, deoarece este proprietarul apartamentului convenabil. Dacă camera nu este suficientă obiecte în stilul de artă naivă, atunci perdelele „Babushkina” din Polka Dot va completa imaginea camerei. Poate atârna pe fereastră și blind-uri și pictate într-o culoare strălucitoare neașteptată.

Și puteți părăsi fereastra cât mai deschisă și acest lucru promite – o persoană este deschisă lumii, alte idei și gânduri, fără a se închide în mirka lui.

Decor

Decor textil – un instrument puternic al unui designer, acesta schimbă cu ușurință percepția camerei, care ar putea părea pentru Kitsch, chiar și la nivel scăzut. De exemplu, merită să remarcăm o canapea cu o lățime de var sau de zmeură și schimbă deja camera vizuală. Și dacă adăugați perdele de pluș aici, pernele de canapea Satin – și camera devine din ce în ce mai mult un eșantion de kitsch.

Ce va completa designul spațiului:

 • Umplute+
 • falsuri sub capodoperele picturii+
 • Exemple proiectate de anti-regiune și vulgaritate în lumea artistică+
 • Picturi inversate+
 • Porțelan, sticlă, figuri de cristal de diferite forme și epoci+
 • Busts+
 • Tot felul de oglinzi+
 • Amulete și talismane+
 • Fancy compoziții artificiale.

Unul dintre pereți poate fi blocat de pagini din reviste și de pe plăci pentru a face rame foto și rafturi. Candelabra sunt alese în culori strălucitoare, telefoanele staționare sunt stoarse de pluș, boluri în stilul de picturi naive și lumanari de forme neașteptate, scandaloase apar pe mese.

De obicei, în titluri, unicitatea unui anumit apartament în stilul Kitch se manifestă.

Iluminat

În bucătărie, există, de obicei, o mulțime de lumină, dispozitivele de iluminat sunt împrăștiate la nivel local. Lumina de fundal neon salută. Solicitați lămpi de perete, candelabre atrase cu suspensie de cristal. Sursele de lumină nu trebuie să se piardă pe fundalul suprafețelor luminoase – aceasta este cerința principală pentru iluminat.

Solutia ideala va fi un parchet mare, cu un plafon metalic colorat, și mai bine – nici unul. candelabre de cristal în Bucãtãria pașnic adiacente capetelor făcute în stilisticii futuriste. Lampa de masa cu flappon plastic ieftin va fi cireșe de pe acest tort ciudat.

Și, desigur, ar trebui să nu renunțe la „goale“ agățat de becuri pe tavan, dacă o astfel de idee impresionează inițial proprietarii.

exterior Țară

La exterior în stilul de kitch, mult mai puține persoane sunt rezolvate decât în ​​interior. Și nu e numai în curaj: arhitectura clădirii necesită o abordare mai serioasă, de multe ori chiar și costisitoare. A caute ajutor de la experți, și chiar și cu o astfel de idee non-standard – nu toată lumea. Dar există o cale de ieșire: a face o casă, dacă nu un eșantion de kitsch, apoi setați starea de spirit dorită în exterior.

Pentru a face acest lucru, este suficient pentru a alege luminos, culori acide, prea active în proiectarea casei. Nu este neapărat întreaga fațadă imediat. De exemplu, într-o casă gri, cu un acoperiș alb face ușa de culoare de var. Sau evidențiați terasa: pune o masă roz de acid și scaune multicolore de la diferite capete.

Dacă există obloane din casele de pe ferestre, iar culoarea lor poate fi schimbat la un vesel mai.

În scurt, În cazul în care proprietarii nu au fost încă decis să schimbe exteriorul în direcția kitch bucătărie completă, atunci unele accente pot fi aranjate, nu temător să surprindă vecinii. Deși nu este chiar și în ele: există opinia că casa poate fi jenat din numărul total de clădiri, încălcarea armonia imaginii arhitecturale a acestui loc.

Dar, în orice caz, soluțiile de compromis rămân.

Kitch în haine

Multe stele au devenit mai mult decât o dată într-un singur punct mass-media recunoscute sau citate în mod activ tocmai în detrimentul kitchers. Ele fac parte din istoria modei, istoria spectacolului de afaceri, agățarea, amintirea, devenind asociații cu o stea. Denim îmbrăcăminte poate fi combinată cu rochie de seară, lucruri sportive – cu costum etnic și o fustă de dantelă – cu o lenjerie de leopard lenjerie. Pentru stele, este important să găsiți o astfel de combinație de lucruri care vor fi amintite de toată lumea și imediat.

Luați în considerare regulile Kitcha în haine pe exemple specifice.

 • Fată cu o coroană, ceva asemănător capului lui Frida, în ochelari clasici, fie că sunt Harry Potter, sau John Lennon și hainele „trageți ochiul”. Șansele nu pot aminti doar nu.

 • Single-balsam de kitsch, care iubesc repetarea tinerilor studenți de sex feminin din întreaga lume. Se pare, imaginea de epocă, totul combină: și ia și stilul de îmbrăcăminte și accesorii. Dar culorile și materialele se referă la Kitch și fac transformarea într-o astfel de modă după.

 • Imprimări diferite, toate împreună într-un fel – întotdeauna îndrăzneț. Dar pentru cineva nu este nimic mai organic atât de curaj.

 • Imagine veselă pentru cei care arată doar aproape de Kitch. Pentru a începe foarte modest (relativ, desigur), dar ca o opțiune de testare este frumoasă.

 • Aceste fete cunosc un sens în abilitatea de a se îmbraci astfel încât să atragă toate opiniile. O mulțime de bucătărie, dar totul este surprinzător combinat.

 • Lucruri din diferite epoci și materiale diferite. Dar dacă vor contribui la reflectarea originalității persoanei, nimeni nu are dreptul de a interzice purtarea unor astfel de echipamente luminoase. Și această combinație este cu adevărat elegantă.

 • Tânărul Madonna știa cum să-și amintească și cum să genereze un întreg regiment de imitri. În această imagine, totul este bine și el îl adoră pentru a repeta și moderniza noi reprezentanți ai Kitcha.

 • Anna Plenev iubește nu numai stilul sexy sexy al starului pop, uneori, imaginile ei atrag și admira suporterii lui Kitcha.

 • Pentru bărbații care gândesc exact în acest fel, o mulțime de kitchans interesanți oferă o industrie de Feshne.

 • Modest, dar nou-veniți ca astfel de imagini. Ulterior, experimentele pot deveni tot mai îndrăzneț.

Kitch este despre auto-exprimare. Despre ceea ce trebuie să fii o cioară albă, dacă o persoană se simte așa și pentru el este organic.

Cum se creează un interior cu stil Kitsch, puteți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: