Haine de stil Gatsby

Haine de stil Gatsby

În prezent, doamnele pot crea o imagine atractivă în orice stil. Astăzi vom vorbi despre haine spectaculoase și nebunești populare.

Origine

Filmul de către faimosul roman Francis Scott Fitzgerald a scăzut pentru 2013. Personajul principal a plăcut cu adevărat publicul din întreaga lume.

În baza romanului, a fost luată povestea iubirii înfricoșătoare, care sa încheiat tragic. Acțiunile apar în perioada după primul război mondial. A fost momentul pentru a restabili și a revigora țările afectate, precum și dezvoltarea economiei americane.

Povestea de dragoste se desfășoară pe fundalul unui astfel de inculpat ucrainean specific. Dar se așteaptă ca o finala teribilă, care a devenit rezultatul imoralității umane.

World Fame Roman a primit numai după moartea creatorului său. Cu debutul celui de-al doilea război mondial, cartea a fost uitată.

În 1950, studiourile de film de la Hollywood a atras brusc atenția asupra povestii interesante a domnului Gatsby. În prezent, acest nou roman este una dintre literatura obligatorie în majoritatea instituțiilor de învățământ în limba engleză.

Puțini oameni știu, dar de fapt cinci scuturi din această poveste tragică. Cel mai mare și mai popular dintre ei este lucrarea unui regizor talentat Baz Lurrman.

Autorul celebrul cărții nu ar crede nici măcar că într-o zi caracterul principal al romanului său va da drumul unei direcții trendoase separate.

Caracteristici și caracteristici distincte

Recreați acest stil spectaculos nu este atât de dificil.

Este necesar să se formeze o coafură interesantă, ca eroina principală a romanului. Ea trebuie să aibă o formă kara și să arate împrumut și sexy. Nu dați volumul părului. Coafuri similare au demonstrat întotdeauna proximitatea femeilor la semi-urile masculine.

Merită o rochie foarte atentă. Cele mai potrivite opțiuni vor fi modele cu talie scăzută. Lungimea costumului trebuie să fie deasupra genunchiului. Priviți armonios în aer liber spate sau gât adânc.

Funcțiile feminine au o caracteristică distinctă: nu au mâneci. Dar dacă rochia este încă completă cu astfel de elemente, ele trebuie făcute sub formă de aripi, nu deșeu imaginea.

Nu selectați opțiunile cu corsete. Astfel de elemente vor arăta de modă veche. Foarte feminin și armonios în costum, astfel de detalii decorative se uită, ca pene de struț, care sunt atașate la cerc sau brooche.

Accesorii joacă unul dintre cele mai importante roluri în crearea unei imagini unice. Cel mai armonios și feminin din imagine se va uita la firele de perle adorând gâtul doamnei.

O altă caracteristică importantă a acestui stil este prezența pălării nontriviale. Acestea pot fi jante cu Voiles, compoziții mari de flori sau modele notorii cu pene de diferite dimensiuni.

Alte detalii interesante ale imaginii vor fi perfecte: inserții de dantelă, panglici sau broderie pe haine. Modelele de pe haine pot fi imbricate margele sau cristale Swarovski. Astfel de elemente discontinue sunt capabile să dea feminin unic chic și strălucește.

Cele mai armonioase lucruri vor căuta lucruri care sunt pliate sau completate cu o fringă de flacără.

Fiți atenți la culoarea setului selectat. El trebuie să fie neutru. Congejele, produsele negre și gri sunt recunoscute ca fiind de succes.

Luați în considerare alte caracteristici importante ale unui stil spectaculos: hainele ar trebui să aibă o tăietură directă și să ascundă talia.

Modele

Există mai multe soiuri de rochii elegante. Ele diferă în Cryo și Stamus. Vom fi familiarizați mai aproape de opțiunile de designer la modă.

Stil dreptunghiular

Un astfel de stil este capabil să ascundă multe defecte ale figurii. Vizual el reduce vizual burta și face ca fizicul să fie mai proporțional. Un astfel de costum este capabil să transforme în mod eficient aspectul unei fete.

Cu Boa

Dacă doriți să faceți în mod vizibil sânii mai mult sau mai puțin, atunci ar trebui să acordați atenție modelelor originale cu BOA sau amar.

Fringe, realizată sub formă de mai multe niveluri, este adesea folosită la coaserea unor astfel de costume. Cu aceasta, puteți reduce volumul de șolduri.

Pe curele

Curele de îmbrăcăminte lasă mâinile deschise doamnelor deschise. Se aplică și modelelor cu mâneci delicate.

Anterior, cu astfel de seturi, a fost la modă pentru a combina mănuși mari (deasupra cotului) având un ton adecvat pentru o rochie.

Astfel de ansambluri au privit doar luxos și au dat o figură doamnelor de sensibilitate și miniatură. În timp, lungimea costumului a scăzut constant.

Materialele

Cheette de îmbrăcăminte în stilul marelui Gatsby au fost întotdeauna făcute din materiale blânde și curgătoare. Printre acestea: Silk, sifon, catifea si tesatura de dantelă. În anii 20 ai secolului trecut, tesatura tricotată a aderat la aceste materiale.

Textilele au avut întotdeauna culori calme și pastelate. Pe acest fundal, diferite elemente decorative au fost deosebit de reținute în mod eficient.

Accesorii

Astfel de detalii au fost o parte integrantă a imaginilor armonioase și completate. Lanțurile de perle, care au atașat o altă tandrețe și romantism au fost foarte populare.

Nu a făcut o haine elegante și fără geantă de mână. Astfel de lucruri au jucat rolul decorului, mai degrabă și extrem de rar folosit în scopul lor principal.

Mâncile sau portofelele mii sau portofele sunt, de asemenea, potrivite pentru astfel de ansambluri elegante. Un accesorii decorate cu cristale Swarovski și o varietate de pietre adecvate sub stilul de rochii foarte eficient.

În trecut, costumele fermecătoare au fost completate de pantofi și sandale frumoase. Pantofii au fost întotdeauna foarte confortabili și ușor de făcut convenabil să danseze seara.

În mod tipic, pantofii echipați cu un încălzitor mic și foarte stabil. Cizmele originale și cele mai convenabile, cu vârful superior al topului folosite au fost populare populare.

Creați o imagine elegantă

Echipamentele din stilul marelui Gatsby sunt opțiunea perfectă de a crea o imagine de seară uimitoare.

Selectarea frumosului costum de tăiere directă, încercați să acordați preferință următoarelor culori: argint, aur, corp, negru sau alb.

Asigurați-vă că ați terminat rochia cu accesorii elegante. Pentru aceasta, dimensiuni mari, pălării extravagante și gulere magnifice din blană naturală se potrivesc perfect.

Nu vă fie frică să supraîncărcați imaginea accesoriilor. Stilul luminos absolut nu limitează moda de modă în numărul de bijuterii. Regula inversă lucrează aici: Cele mai multe accesorii, cu atât mai bine. Simțiți-vă liber să demonstrați cele mai bune blănuri și perle.

Foarte luminos și luxos arata ca echipamentele, completate de pietre exterioare și paiete strălucitoare. Astfel de elemente sunt capabile să dea imaginii o chic specială și strălucire.

În 1920, oamenii au devenit violentă pentru a se strădui pentru viața securizată. Acest fapt a dus la apariția crimei organizate. Societatea de acele vremuri materiale personificate. Toate aceste evenimente și-au găsit locul în romanul Fitzgerald.

Ideal sunt cele de îmbrăcăminte, în care elementele decorative și broderia pot fi considerate infinit de lungi. Acestea ar trebui să fie diverse și bine vizibile.

Acordați o atenție deosebită machiajului spectaculos. Trebuie să fie expresiv și saturat. Buzele ar trebui să fie făcute din ruj roșu, iar ochii decorează cu umbre întunecate. Dați pielea mai multă umbră pentru a evidenția sprâncenele voastre și a le face vizual mai întunecate.

Puteți desena shooters flirty. Acest element de machiaj va face o doamnă mai sexy și extravagantă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: