Haine în stil rusesc

Haine în stil rusesc

tradiții perene în stilul de viață și ritualuri impune o anumită amprentă pe haine, pantofi, pălării și accesorii pentru fiecare popor. Ca rezultat, un stil unic, foarte ușor de recunoscut, care este ușor de a determina apartenența la una sau altă cetățenie.

În cazul în care este vorba de stil rusesc în îmbrăcăminte, este, în primul rând, o revoltă de culori luminoase și ornamente, un finisaj blană de lux, sundresses lungi și multe altele, caracteristică naționalitatea părții.

Particularități

Printre obiectele și detaliile de îmbrăcăminte, care sunt caracteristice stilului rusesc, poate fi observat un finisaj pachic, broderie bogat, haină de blană, fustă largă lung, sundress, batista pictat, cocosar, gura de scurgere.

Astăzi, multe dintre acestea și a altor persoane inerente în stilul rusesc-popular de articole a ieșit din modă. Cu toate acestea, designerii moderni din ultimii ani au reluat tot mai activ vechile tradiții rusești, oferind publicului o întreagă colecție de îmbrăcăminte pentru femei, răsturnată în stilistul folcloric.

Multe haine de design cu elemente de stil vechi pot fi văzute nu numai pe podium, ci și în viața de zi cu zi. De exemplu, lungi în rochii de podea cu fuste luxuriante, împodobite, veste de blană, mânecă, șaluri mofley, spangs.

Vopselele luminoase și o varietate de ornamente provoacă întotdeauna încântare și interes între europenii și reprezentanții altor părți ale lumii. Nu e de mirare că „stilul rusesc” a trecut mult timp din țara noastră și îmbrăcăminte, proiectat în acest stil, poate fi văzut în multe țări ale lumii.

Istorie

Slavic sau Rusia a devenit mai întâi foarte popular cu aproximativ o sută de ani în urmă, când după Revoluția din 1917, o parte din rușii au părăsit țara. În primul rând, hainele din stilul rusesc au început să popularizeze în țările europene, atunci acest val a venit în America.

Una dintre cele mai vii caracteristici ale acestei îmbrăcăminte este un nivel multi-strat. Condițiile climatice dure ale Rusiei au contribuit la faptul că oamenii au pus la o dată mai multe straturi de haine diferite.

Citește mai mult  Stilul de 50 de ani

Cămașă inferioară – element obligatoriu al dulapului masculin și feminin. Cel mai adesea a cusut cu in de in. A avut o mișcare simplă, liberă, fără a constrânge, a fost testată de centură.

Ponion – Element de garderoba femeii. A reprezentat o fustă de asamblare largă. Folosit pentru a da corpului de volum suplimentar și izolație.

Sarafan – îmbrăcăminte pentru femei suficient de gratuită. Extins de la piept la podea. Sarafan se așeză din lână, bumbac sau chineză. Pe partea de sus a lui Sarafan, un handkerchie a fost aruncat sau tocat.

Exerciții de îmbrăcăminte. În ploaie sau slush peste o sranfana sau cămașă, a fost pus pe o gaură – o mantie fără mâneci.

O haină de blană servită ca haine de iarnă. Oamenii săraci au cusut straturile de blănuri din piele de oaie sau iepure, nobili și știu purtau haine de blană dintr-un vas, cuntă sau vulpi. Hainele de iarnă au fost lungi, costisitoare haine de blană au fost decorate suplimentar cu catifea și un brocart.

Furturile de blană sau tricotate au fost puse pe mâini, iar capetele erau acoperite cu eșarfe sau capace rotunde.

Printre semnele distinctive luminoase ale îmbrăcămintei făcute în stil rusesc, pot fi observate următoarele puncte:

Stil

Cel mai simplu și confortabil. Fuste largi, sundrese lungi, cămăși simple. Pentru cusut, au fost utilizate materiale naturale exclusiv: in, bumbac, șaibă, lână.

Elemente de costum

Gulerul a fost cel mai adesea amânat și a avut o formă rotundă. Manșoanele au fost înguste lungi sau scurte. Costumul de sex feminin sau bărbați este adesea suplimentat cu centuri și dansuri.

Spectrul de culori

Printre cele mai utilizate în costum rus, culorile erau cu siguranță galben, roșu, alb, negru, verde și albastru. Foarte des întâlnit nuanțe de aur, în special în decor, decor sau accesorii.

Ornamentes

Model de legume, păsări, animale, modele vechi rusești – exemple cele mai populare și cele mai frecvente de decorațiuni de haine. Figuri ornamentale brodate cu fire de aur și argint, decorate cu panglici luminoase, margele, pietre multicolore, dantelă, dantelă sau panglică.

Citește mai mult  Imbracaminte de stil american

Îmbrăcăminte de patchwork

Îmbrăcăminte de patchwork – o parte separată a culturii slavilor antice. Astăzi, arta de a crea haine sau obiecte de uz casnic din clapete multicolore a țesăturii se numește „patchwork”. Cu ajutorul unor astfel de echipamente folosite pentru a coase păturile, perna, covoarele. Astăzi, acest stil este folosit în mod activ pentru a crea fuste, rochii, îmbrăcăminte exterioară. Și ca luminos, mamele, eșarfele pavoposadice sunt adesea folosite ca luminoase.

Accesorii

Margele luminoase, coroanele luxuriante de flori sălbatice, panglici țesute în panglici lungi, margele mari colorate, kokoshniki de înaltă calitate, șaluri colorate și eșarfe pictate – doar o listă incompletă de bijuterii și adăugiri la costumul rusesc.

Designerii moderni văd stilul lor rusesc în felul lor și își creează propriile colecții pe baza acestei viziuni. De exemplu, Yves Saint Laurent este unul dintre primii care apreciază hainele în stilul rusesc și a introdus o colecție de îmbrăcăminte exterioară pe podiile pariziene, stilizate sub vechea Tulup. Desigur, modelul de designer a avut un stil mai sofisticat și elegant decât modelele originale. Suckers tăiate au fost decorate cu o pajiște de blană de blană și o broderie bogată bogată.

Printre alți maeștrii celebri, în a căror colecții au fost îmbrăcăminte în stil rusesc, puteți observa Valentino, Dolce & Gabbana, Jean Field Gautier, Vyecheslvav Zaitseva, Valentina Yudashkin.

Sfaturi pentru alegerea

Vara fierbinte va găsi, probabil, niciun motiv să încerce o fustă largă, lungă, cu un model de flori sau o scurtă măretă. Astfel încât imaginea părea elegant și nu se grăbea în ochii abundenței de culori și ornamente diferite, la o astfel de fustă, sundrestre sau rochie este cel mai bine pentru a alege haine, pantofi și accesorii unic. Poate fi culoare albă sau neutru de top, bluză, cămașă. Sandalele și decorațiunile pot coincide cu una dintre nuanțele folosite în rochia „rusă”.

Oameni bogați și bogați în hainele cusute doar din cele mai scumpe și mai frumoase materiale. Dacă doriți ca imaginea să se uite în stil rusesc, se pare adecvat, materiale, decor și alte adaosuri nu ar trebui să arate ieftin. Ei bine, în cazul în care este țesături naturale, blana si scumpe, varietate de decoratiuni.

Citește mai mult  Stil Dandy

Ce sa porti?

Pentru a crea imaginea „stilul rusesc“, nu este necesar să îmbrăcat complet în haine tradiționale Rusă. Va fi de ajuns pentru un singur subiect, de exemplu, sundhan, spaceroll, blana vesta sau o fusta larga de culori.

La o sundress luminos roșu luxuriantă, impodobit cu flori, bluza albă ca zăpada, cu luxuriante mâneci-felinare este perfect. sandale sau pantofi roșii completează armonios imaginea stilizată. Ca un accesoriu, puteți alege o panglică largă în coafura sau margele frumoase mari.

rochie lunga magnific, decorat cu ornament rus, de preferință, se lasă timp de o seara solemnă. Dar o fusta multicoloră luxuriant este perfect pentru fiecare zi. Top, bluză sau tricou la o astfel de fustă Este cel mai bine să alegeți într-o culoare mai caldă, discretă.

Dacă vine vorba de haine de top în stilul rusesc, atunci este, în primul rând, acoperă blană, haine de blană, haine cu tăietură de blană, eșarfe, capace, cizme.

Transformarea unei ceapi casual plictisitoare poate fi cu ușurință o cusătură mică. Ornament legat Puteți decora bluze cu mâneci, cămăși de buzunar, fuste sau iubiți blugi.

Dați rapid imaginea casual a luminozității va ajuta batista Pavlo-posesky. Poate fi aruncat ca șal sau cravată frumos pe cap.

Imagini spectaculoase

Stilul rusesc în haine – nu este doar sundresele colorate sau mărunțele de blană. Jumper negru laconic și rochie decorată cu un buchet luxuriante de trandafiri luminoase. Cu un astfel de costum, jambierele roșii sunt perfect combinate, iar scuipa rusă luxoasă ajută mai precis.

rochii lungi superbe, decorate cu un ornament în stilul modelelor Gzhelian, va deveni o alternativă demnă de seara negru negru rochii familiare tuturor.

bluză albă ca zăpada, cu mâneci luxuriante și decolteu rotund cu caneluri realizate în stil popular. trandafiri-sinus albastru, siret si centura cu ciucuri sunt folosite ca decor. Un astfel de model stilizat arata foarte bine pe fundalul unei fustă neagră clasic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: