Imaginea femeilor în stilul lui Gatsby

Imaginea femeilor în stilul lui Gatsby

În ultimii ani, stilistica anilor 20 ai secolului trecut (sau stilul lui Gatsby) este larg populară în rândul fetelor. Astăzi, în articolul nostru vom vorbi mai mult despre particularitățile imaginii feminine în stilul lui Gatsby.

  Caracteristici stil

  În anii 1920, a avut loc o revoluție reală în lumea modei pentru femei. Pentru un înlocuitor pentru rochiile primare victoriane prelungite anterior pentru femei au venit confort. În același timp, în ciuda confortului de imagini noi, au reținut strălucirea și luxul. Dacă vorbim despre elementele principale ale stilului lui Gatsby pentru fete, este important să menționăm astfel de caracteristici ca:

  • Nici un accent pe talie (în unele cazuri, linia de talie în sine poate fi puternic subevaluată)+
  • Lungimea rochiilor sau fustelor trebuie să fie mai mică decât genunchiul+
  • Aterizarea nu ar trebui să fie strânsă, dimpotrivă – o trăsătură distinctivă a imaginilor se află în tija liberă și așa mai departe.

  Despre aceste caracteristici trebuie să fie amintite dacă faceți o tinuta tematică.

  Ce sa porti?

  Costumele în stilul „Great Gatsby” sunt potrivite pentru fiecare fată și femei: atât pentru tineri (vârstnici de 20-30 ani), cât și pentru persoanele în vârstă (în vârstă de 57-60 de ani) reprezentanți ai frumoasei jumătate a omenirii. Îmbrăcăminte adecvată în anii 1920 moda este potrivit pentru doamne pline și subțiri. În acest caz, există o varietate de elemente garderoba în care o poți îmbrăca, dacă doriți să se potrivească stilisticii specificate.

  • pantsuit. Așa că corespunde costum de pantaloni la stylistry anilor 1920, el trebuie să îndeplinească mai multe cerințe caracteristice. Deci, se taie pantalonii în mod obligatoriu trebuie să fie moderne. Împreună cu un costum perie, se obișnuiește să se combine pantofi brute – se înțelege că pantofii trebuie să fie decorate într-un stil de sex masculin, au un mic toc (permisă, de asemenea, absența completă a acestui articol).

  • Fusta. Cu designeri fuste de sex feminin și designeri de modă din acel moment experimentat destul de mult. În acest sens, femeile moderne au o mare varietate de alegere. Deci, în stilul Gatsby va fi fuste adecvate, complet țesute din franjuri, paiete sau chiar pene. Drapecarea, buzunarele, capacele verticale, butoanele și broderii sunt disponibile ca elemente decorative ale produselor de țesuturi. În ceea ce privește imprimarea, se recomandă să se pronunțe imaginile animale și legume. Fusta poate fi bine combinată cu călărie sau poate efectua rolul unui element de accent al imaginii dvs. generale.
  Citește mai mult  Epocă

  • Rochia. Pentru a crea o imagine cu o rochie care va respecta pe deplin stilul lui Gatsby, este, de asemenea, foarte important să alegeți o pălărie bine combinată cu o rochie. În general, rochiile din stilul anilor 1920 se caracterizează prin excentricitate specială și extravaganță. Prezența mânecilor din rochii depinde de mai mulți factori: în primul rând de la vârsta fai. Deci, tinerii reprezentanți ai frumoasei jumătate a omenirii pot purta produse fără mâneci, în timp ce pentru doamnele mai în vârstă acest elemente (mâneci) sunt obligatorii. În special la modă și elegant sunt considerate rochii pe curele subțiri, complet din fire.

  Important! Ca parte a stilistica anilor 1920, femeile se toarnă destul de mare de garderobă. La alegerea și întocmirea imaginilor, se recomandă să vă concentrați asupra preferințelor individuale.

  Materiale populare

  Astfel încât îmbrăcămintea dvs. aleasă corespunde stilului lui Gatsby, trebuie să fie făcut dintr-un anumit material. În acest caz, țesătura poate varia în funcție de mai mulți factori: de exemplu, numirea rezultatului dulapului. Printre țesăturile populare sunt următoarele:

  • Bumbac (în același timp, în textura sa, ar trebui să fie foarte dens)+
  • mătase+
  • catifea+
  • Slim catifea+
  • taffeta+
  • şifon
  • Blană și pene+
  • Fringe, paiete și pietre artificiale (utilizate ca decorațiuni) și așa mai departe.

  Important! Rochii realizate din țesuturi simple și ieftine au fost folosite pentru a efectua munca de zi cu zi, în timp ce costumele strălucitoare de lux vor fi potrivite pentru petreceri.

  Paleta de culori

  O atenție deosebită în special atunci când alegeți un stil GATSBY, trebuie să plătiți paleta de culori. Există 3 nuanțe principale.

  • Negru. Această culoare este clasică și se potrivește perfect în stilistica anilor 1920. În același timp, este important să rețineți faptul că echipamentul într-o astfel de culoare este perfect pentru orice fată (indiferent de vârsta și caracteristicile sale din figură). În culoarea neagră, întreaga imagine sau elementele sale individuale pot fi efectuate. În același timp, pe un fundal negru, diferite accesorii și decorațiuni suplimentare vor arăta deosebit de frumoase.

  • alb. Dacă mergeți pe o petrecere de jazz în stilul lui Gatsby, atunci sunteți potrivit în culoarea albă. Mai ales câștigarea va arăta ca produsele decorate cu o mulțime de paiete și margele. În plus, rochii albe sunt adecvate, decorate cu pene de păsări exotice. Ar trebui să fie purtat în minte dacă ați ales un costum alb, atunci trebuie să luați pantofi.
  Citește mai mult  Stilul Bocho pentru femei după 50 de ani

  • Aur. Culoarea de aur în sine este un festiv și solemn, deci este minunat pentru diferite părți și cazuri solemne. Acesta poate fi folosit atât principalul, cât și ca un accent în procesul de alegere a costumului.

  Important! În funcție de dorințele și preferințele individuale, puteți face costumuri monocrome într-o singură umbră sau combinați în formularul dvs. la o dată 2 sau chiar 3 culori.

  Supliment la imagine

  Astfel încât imaginea din stilul lui Gatsby să pară complet și sa terminat, acesta trebuie să fie alcătuit nu numai din produsele principale (rochii, fuste, bluze, pantaloni și așa mai departe), dar, de asemenea, să fie decorate și completate cu diferite accesorii adecvate.

  Accesorii

  Luați în considerare în detaliu ce accesorii adecvate pentru a adăuga imagini în stilistica anilor 1920.

  • Ca accesorii tipice pentru adăugarea unei imagini în stilul lui Gatsby, se recomandă utilizarea pălării, jantelor, tiara și voalurilor. Astfel de detalii vă vor da arcul la feminitate.

  • Dacă doriți să vă dați propria imagine de extravaganță și unicitate, apoi recurgeți cu îndrăzneală pentru a ajuta hack-urile cu pene și margele, precum și la VEAM. Ultimul element poate efectua nu numai un rol decorativ, ci și un rol funcțional. De exemplu, dacă partidul trece în sezonul cald.

  • Portofelul sau sacul de dimensiuni mici, cu o clapetă de metal, decorate cu broderie, este cel mai important accesoriu. În acest caz, acesta poate fi purtat atât în ​​mână, cât și pe umăr (de preferință pe un mâner metalic, realizat sub formă de lanț).

  • Fashionul adevărat din anii 1920 nu va putea să facă fără mănuși elegante și funcționale. Indiferent de gama de culori a costumului dvs. principal, se recomandă preferința dvs. pentru a da mănuși bej sau negru. În același timp, mănușile sunt adecvate în orice moment al anului. În acest sens, este important să alegeți materialul adecvat de fabricare a mașinii: dantelă, bumbac, piele și așa mai departe.

  • Dacă elementul principal al imaginii de seară este o rochie pe curele subțiri, se recomandă completarea capului.

  Cum ați putea să vă asigurați, Utilizarea corespunzătoare a unei mari varietăți de accesorii. În același timp, în cadrul imaginii sale, puteți utiliza numai unul dintre ele sau combinați simultan mai multe produse. În orice caz, amintiți-vă culoarea armoniei, precum și despre simțul stilului și al măsurii.

  Citește mai mult  Stilul de aspect nou în haine

  Pantofi

  Nici o imagine în stilul lui Gatsby (indiferent dacă este un costum de pantaloni, o rochie sau un costum cu o fustă) nu va costa fără o pereche de pantofi potriviți. Deci, ca parte a imaginii, pantofii de dans vor fi potrivite. Lucrul este asta Ei respectă toate cerințele de bază, și anume forma și înălțimea călcâiului, șosete rotunjite și așa mai departe. În ceea ce privește culoarea pantofilor, ar trebui să se potrivească bine în paleta generală a imaginii dvs. Astfel, nuanțe relevante negre și maro, precum și culori albe, bardate și alte culori. Puteți utiliza atât textura mată cât și lucioasă.

  Machiajul și coafura

  Pentru a finaliza pe deplin imaginea, atenția este importantă pentru a dedica nu numai haine și accesorii, ci și coafura, face o fată. În ceea ce privește machiajul, el trebuie să fie cel mai luminos și mai captivant posibil. Sprâncenele și buzele ar trebui evidențiate. Utilizarea adecvată a genelor false, precum și aplicarea săgeților. În ceea ce privește tinarea de bază a feței, ar trebui să fie palidă. Pentru a obține un astfel de efect, puteți utiliza pulbere sau cremă tonală.

  Frumos și adecvat coafura Gatsby va sublinia foarte mult și completează imaginea. În același timp, stivuirea relevantă poate fi făcută indiferent de lungimea părului. Stylistii și coaforii alocă următoarele cerințe că coafura trebuie să se potrivească:

  • În obligatoriu, gâtul trebuie deschis, ceea ce va face focalizarea pe feminitatea și sensibilitatea imaginii generale + fata va arăta sofisticată și elegantă+
  • Dacă sunteți proprietarul părului lung, le puteți înscrie și remediați cu produse cosmetice speciale (lacuri, spumă, mouss și așa mai departe)+
  • Amintiți-vă că, indiferent de coafura aleasă, este foarte important să se asigure că părul de pe frunte și temple sunt pieptănate și arăta cât mai mult posibil+
  • Tipul de coafură de succes în stilul lui Gatsby este o grămadă cu o ambalaj + în plus, părul stilat cu undele îngrijite va arăta elegant.

  Exemple elegante

  Luați în considerare câteva exemple frumoase de imagini ale femeilor în stilul lui Gatsby.

  • Pe această fotografie puteți vedea câteva imagini feminine de succes în culori strălucitoare.

  • Rochia neagră și rujul roșu vă vor ajuta să creați o imagine a unei femei fatale.

  • O astfel de imagine pare oarecum neconvențională, este potrivită pentru doamne extravagante.

  Cum se creează o imagine feminină în stilul lui Gatsby, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: