Secretele stilului de cocktail

Secretele stilului de cocktail

Cocktail stil – Aceasta este o direcție la modă care a apărut acum 100 de ani. Acest stil este direct legat de concept „Rochie de cocktail”, care este considerată opțiunea principală a costumului pentru toate tipurile de seri de divertisment.

Particularități

Expresia „Cocktail Rochie” a devenit populară în anii 1940, datorită lui Christian Dora. În acel moment, costumul tradițional de cocktail a avut un fel de scurt și complet bătut o rochie și o figurină fără mâneci, nu era, de asemenea, nici o decupare deprimată pe piept și se deschide înapoi. O astfel de rochie a fost achiziționată atât pentru sărbătorile diferite, cât și pentru rundele informale. A fost făcută din materiale scumpe, dar nu cele mai luxoase.

În plus față de rochie, au fost pantofi deschisi, repetând tonul lor de colorat de rochii, mănuși alungite, capace mici și o geantă de mână pentru o spumă sau o țigară.

Rochie neagră mică De la Chanel, de asemenea, poate fi considerată o variație reușită a unei rochii de cocktail. Opțiunea clasică de îmbrăcăminte pentru tineri în acest stil a fost întotdeauna luată în considerare Tuxedo.

În primul rând, echipamentul de cocktail a fost cumpărat pentru dansuri în runde de lux și a fost vederea obișnuită a hainei pentru reprezentanții elitei. Puțin mai târziu, a devenit o opțiune clasică pentru vizitele seculare politicoase și pentru evenimentele semi-oficiale de seară. De-a lungul timpului, o rochie într-un stil de cocktail și-a schimbat aspectul, are elemente originale noi în ea, a început o varietate de țesături.

Cum de a alege un costum?

Pentru a nu fi câștigat la o petrecere la modă sau o cină, trebuie să știți exact cum să alegeți echipamentul potrivit – atât femeile, cât și bărbații.

  1. Dacă ați fost chemat la rau la telefon, atunci seara va fi în mod clar informală. Dacă invitația a fost mai funcționar, atunci va trebui să se gândească la un pic mai mult.
  2. Materialul pentru croitorie este selectat în funcție de pororii anului. Lână – pentru sezoanele la rece, satin, mătase și materiale similare – pentru cald.
  3. Dacă sărbătoarea este programată în weekend, este mai bine să alegeți pentru seara o mătase atrăgătoare sau o rochie de satin de culori atractive și o palatină din țesături subțiri.
  4. Stayson, costum pentru serile de cocktail, nu ar trebui să fie prea luxuriante, este mai bine să alegeți un model de montaj. Sequinele, paietele, broderia sau dantelul blând pot fi prezente pe rochie.
  5. În ceea ce privește lungimea, ar trebui să fie o medie de 10 cm deasupra genunchiului. Cu toate acestea, rochiile din podea nu sunt binevenite.
  6. Achiziționarea costumului, trebuie să luați în considerare și pe vârsta. Cu 25 de ani, puteți alege în siguranță o rochie de 15 cm deasupra genunchiului, luminos și original. De la 25 la 35 de ani nu există nicio reglementare specială, dar nu este recomandat să alegeți culorile acide ale costumelor și mini, nu este deosebit de bun venit și pompa fusta. Femeile de peste 35 de ani ar trebui alese pe stil clasic, ton și rochii de lungime.
Citește mai mult  Stilul Bocho pentru plin

De asemenea, trebuie să știți cum să alegeți hainele potrivite ale evenimentului.

Business seara

În primul rând, vorbim Despre negocieri și întâlniri pentru cină cu partenerii de afaceri. Aceste evenimente trec adesea în restaurante în care merită să fie cât mai mult posibil.

Doamnele pot fi alese pentru cina tEmmed Rochie fără Gestionarea Decollajului și Îndepărtați Siles. Decorațiuni Minimizate: cercei mici, lanț mic sau brățară. Rochia poate fi restrânsă bej sau negru clasic, precum și gri sau albastru închis, dar nu culori strălucitoare. Siluetă Este mai bine să alegeți un lac drept, montat, maxim, maxim.

La fel de pantofi Bărci tradiționale adecvate pe un călcâi mic. Nu alegeți știfturile, pantofii de platformă și opțiunile sportive.

Bărbații au recomandat să poarte costume stricte de tăiere clasică și de culoare, fără accesorii capturale.

Tăcut rarty

Eveniment secular – Aceasta este o premieră de film sau alte puncte de vânzare informale. Acest tip de eveniment salută haine elegante și frumoase, ceea ce înseamnă că aici stilul de afaceri va fi inadecvat.

Pe astfel de rauturi se vor uita perfect Echipamente de lungime medie: genunchi sau gleznă. Puteți adăuga imaginea dvs Brigs, mic de statura haine de blana și Palantine.

La partidele seculare, doamnele sunt adesea prezente în rochii cu un neckline Frank și o buclă destul de lungă.

Costumul masculin poate purta non-standard. Se recomandă oprirea alegerii dvs. pe pantaloni negri obișnuiți și o cămașă monofonică, iar în partea de sus a vestei ei elegante sau a jachetei la modă.

Pantofi și accesorii

Pentru rochii de cocktail este cel mai bine să cumperi Pantofi de călire deschisă, posibil cu un finisaj neobișnuit. Culoare Se recomandă să alegeți negru sau smântână, dar pantofii colorați pot fi selectați pentru rochii de culori. Este inacceptabil să mergeți fără ciorapi și stocarea chiar și în căldură severă.

Citește mai mult  Secretele stilului Kate Middleton

Regula principală pentru bărbați – bine curățat pantofii din față. Pantofii negri lăcuiți sau matici sunt potriviți pentru costumul întunecat. Uneori, pentru a se conforma decencies, puteți opri alegerea și pe pantofi de culoare maro, dar atunci ar trebui să fie combinate cu o curea perie sau cravată.

Lady geantă de mână nu poate fi de mare – ar trebui să se potrivească destul de multe lucruri. Pentru fits răcoroasă seara Capul de lumină sau Bolero cald.

Accesorii de bază pentru Strong Paul – Aceasta este o curea de pantaloni frumos, elegant și butonii ore bune. Tie nu este folosit întotdeauna. Acesta poate fi pus pe o nunta, dar la o întâlnire cu colegii de la locul de muncă este adesea inadecvat. Culoarea acestui accesoriu în mod ideal ar trebui să fie aproape de costumul costumului. Centura de pantaloni trebuie să coincidă cu culoarea de pantofi. Ceasuri poate fi ca o curea din piele și pe o brățară de metal. Un alt accesoriu important pentru mulți bărbați – o pălărie bărbați clasic.

Exemple frumoase

Jennifer Lopez nu a strigat niciodată formele sale de lux, dar atunci când alegeți o rochie, ea încearcă de obicei să-și echilibreze figura. Cântăreața a oprit alegerea Pe o rochie de cocktail cu fundul volumetric și o inserție transparentă pe piept, Și apoi atenția celor prezenți păstrează în principal pe piept și picioarele frumoase ale doamnelor.

Keira Knightley are un sân miniatural, deci este ideal pentru ea Outfit de aer cu o fustă luxuriantă, Draperii și broderii ușoare, care este vizibilă pe manșete și porți de tăiere.

Gwyneth Paltrow are, de asemenea, un dezavantaj semnificativ – ea nu depășește talia. De aceea pare atât de mare Tastatură, fustă sub formă de jumătate din soare, decupare sub formă de picătură pe piept.

Citește mai mult  Stilul anilor '90 în haine

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: