Stil Dandy

Stil Dandy

Stilul Dandy alege un reprezentant al sexului fin, conducând un stil de viață activ, a apreciat independența. Această direcție a provenit din secolul al XIX-lea din Marea Britanie, iar acum se numește „Unisex”. Vă permite să creați imagini luminoase și atractive.

Caracteristici și semne de stil

Caracteristica principală a stilului Dandy este utilizarea lucrurilor bărbaților. Această direcție în modă se caracterizează prin reținere, deoarece imaginea acestui om nu tolerează numeroasele accesorii.

Femeile ar trebui să aleagă costume de țesături clasice scumpe: Tweed, cașmir, mătase, satin. Colorat – numai natural, fără nuanțe de acid.

Caracteristicile cheie ale stilului Dandy includ o serie de caracteristici.

  1. Aplicând haine pe care bărbații le poartă de obicei, dar stau perfect pe figura femeilor. Trebuie să abandoneze costumele baggice.
  2. Culoare laconică Gamma.
  3. Stiluri simple. Se recomandă alegerea hainelor, lipsite de accesorii masive.
  4. Includerea în imaginea de pălării, broșe și alte accesorii care aduc în bolurile femininității.
  5. Utilizarea accesoriilor considerate de obicei masculin.

Imaginea în stilul Dandy este ideală pentru negocierile de afaceri. Într-o astfel de costum, puteți merge nu numai în birou, ci și să vă întâlniți cu prietenii sau chiar la o dată. O ceapă similară este adecvată la diverse evenimente, aceasta reflectă ritmul de viață al femeilor moderne care caută în orice condiții pentru a arăta atractiv și elegant.

Spectrul de culori

Stilul Dandy are multe în comun cu clasicele, astfel încât paleta de culori este similară. Nuanțele de bază includ alb-negru-alb. Este permisă utilizarea de cafea colorată cu lapte, bej nobil, maro și smântână.

Citește mai mult  stilul Sea

Feminitatea poate fi accentuată cu ajutorul violet roz sau dezactivat. Pentru plasarea accentelor, detaliile albastrului portocaliu sau saturat. Într-o astfel de gammă, ridicați casete pe căști, mănuși.

Paleta de bază trebuie să fie neutră. Puteți folosi o nuanță de prune coaptă și o lipsă de verde. În imagine se potrivesc perfect nuanțe albastre.

Trebuie să uitați de culori atrăgătoare, iar rola roșie este permisă numai într-o manichiură sau buze.

În ceea ce privește țesuturile, este permisă alegerea nu numai a unui singur foton. Culorile verificate și dungi sunt binevenite. Cămășile albe de zăpadă sunt foarte populare (uneori într-o bandă subțire), care se află bine sub costum.

Alegeți hainele

Când alegeți costumele pentru acest stil, trebuie să se prevadă:

  • Jachete scurte și lungi+
  • Costume de afaceri+
  • Veste și fraieri+
  • Direct Croyes+
  • Bluze cu tăietură și broaștele.

Pentru femei, este important să arătați întotdeauna atractiv. Chiar dacă imaginea este concisă, trebuie să vă gândiți prin fiecare detaliu. Stilul dandy de sex feminin poate fi suplimentat cu o servietă din piele și încălțăminte pătrată.

Această direcție este perfectă pentru fete, principalul lucru, concentra pe feminitate, alege costumele, subliniind talia subțire și sânii frumoși. Un astfel de efect poate fi realizat prin centuri, jachete scurte.

Atenție la detalii

Datorita detaliilor în îmbrăcăminte este cheia creării unei imagini atractive. De aceea Ar trebui să alegeți cu atenție accesorii și încălțăminte.

Accesorii

Accesoriu principal care completează imaginea feminină este o pălărie, decorarea cu panglică sau inserții originale din material. Este mai bine să alegeți un model de simțit cu nestarmele și dents în centru.

Citește mai mult  Stil englezesc în haine

Sacul este recomandat pentru a înlocui servieta din piele.

Imaginea se va potrivi perfect ceasurilor de mână masive sau un model de buzunar miniatural pe lanț. Dacă vremea este tulbure, merită adăugarea unei imagini a unei zahăr umbrelă.

În stilul Dandy, în detrimentul accesoriilor amenajate de accente Motley. De obicei, acest rol efectuează o batistă legată pe cap sau gât, largă sau, dimpotrivă, curelele subțiri, legăturile.

Când alegeți accesoriile, trebuie să vă controlați combinația cu un costum. Detaliile trebuie să fie coordonate între ele, formează o imagine holistică.

De la abundența accesoriilor va trebui să refuze. Curele cu catarame iridescente, margele și alte bijuterii nu se încadrează în acest stil. Pentru a le înlocui, utilizați lanțuri subțiri și brățări de metale prețioase.

Pantofi

Direcția Dandy este caracterizată de britanică severă. Din acest motiv, imaginea ar trebui să includă pantofi practici care au un călcâi larg. Acestea pot fi cot de piele sau piele de piele, oxfords.

Uită-te la bărci clasice pe știfturi. Cu toate acestea, pantofii de pe călcâi în acest stil este rară, deși există excepții în orice regulă.

Opțiunea optimă este pantofii pe o talpă plat, cu un călcâi larg și un nas rotunjit. Puteți purta și pantofi de dans.

Exemple de succes

Multe femei care au decis să se îmbrace în stilul Dandy dau preferință pantalonilor echipați. Arata ca aceste haine destul de elegante. Ansamblul este adesea completat de o cravată.

Cămașa clasică de zăpadă albă arată ca o pereche cu o fustă de creion și vesta. Accesorii ar trebui să aleagă autentic, de exemplu, un lanț subțire cu un medalion sau o cravată de arc.

Citește mai mult  Caracteristicile stilului adolescent

Picking corect haine în stilul lui Dandy, doamnelor subliniază feminitatea și atractivitatea lor.

Detaliile bărbaților clasici în imagine ușor de diluat cu accente de sex feminin.

Ușor și reținere – acestea sunt caracteristicile cheie ale Dandiei, subliniind frumusețea feminină. Alegerea acestui stil, doamnelor obține posibilitatea de a purta costume de prezentare și confortabile, precum și câștigarea printre altele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: