Stil de îmbrăcăminte pentru femei mai mari de 40 de ani

Stil de îmbrăcăminte pentru femei mai mari de 40 de ani

Decât doamna mai mică, cu atât mai ușor pentru ea să aleagă un costum armonios. Dar, în timp, fashionista este lipsit de posibilitatea de a se imbraca orice lucruri pe care le place. Cu toate acestea, acest fapt complet nu interzice rochie femei elegante.

Particularități

De multe ori figura feminina a lungul timpului suferă diferite schimbări. Și nu toate dintre ele sunt pozitive. Doamnelor incep sa timid corpul lor și se îmbracă în lucruri urâte tăiate prea largi pentru a ascunde anumite defecte. Astfel de acțiuni sunt greșeală brute.

stiliști și designeri moderne, cu vestim încredere că hainele elegante pot fi alese pentru absolut orice fizicul.

Doamnelor de vârstă Balzakovsky nu ar trebui să se ascundă în spatele balachon. Ei încă mai pot uita în mod eficient și de a atrage atenția sexului opus.

Pentru a crea o imagine la modă și armonioasă, este recomandat să urmați câteva reguli fără complicații.

 1. Mai bine elimina lucruri negre din garderoba de sex feminin. Această culoare adaugă vârsta ca proprietarul său. Astfel de haine nu pot fi doar slăbire, ci și pentru a deveni, deci este necesar să refuzați. Doar înlocuiți culoarea neagră maro, albastru închis sau neutru gri.
 2. Finalizați dulapul cu costume în nuanțe mai luminoase. Este capabil să revigoreze efectiv doamnele. Se recomandă să ridicați lucruri frumoase ale culorilor pastelate.
 3. Încercați să achiziționați numai costume și accesorii de înaltă calitate. Sunteți la acea vârstă când cel mai de succes timp a venit să aibă grijă de mine. Nu vă refuzați în haine și decorațiuni scumpe. Rămâneți la alegerea dvs. pe țesături și accesorii naturale. Uitați de bijuterii și lucruri sintetice.

Stiluri populare

Femeile ar trebui să plece în trecut în stilul de hip-hop sau punk rock. Acum merită referire la direcțiile mai grave și mai solide ale modei.

Clasic

Caracteristica principală a clasicului veșnic este eleganța sa. Numele acestui stil este deja vorbind despre multe.

Citește mai mult  Imbracaminte de stil american

Costumele din cheia clasică se uită perfect la aproape toate benzile. În plus, merită remarcat faptul că astfel de lucruri sunt puțin probabil să lasă vreodată rânduri de modă.

Kiturile elegante vor deveni o soluție ideală pentru Business Fashionista, care petrece mult timp în birou. Dar nu uitați de prioritatea nuanțelor luminoase. Postați-vă jacheta neagră în jos și înlocuiți-o cu un cardigan gri fermecător.

Universal sunt pantaloni de tăiere clasică. Ei se vor potrivi cu doamna de orice vârstă și cu orice fizic. Priviți armonios la modelele cu săgeți sau conducte drepte.

Adesea codul de îmbrăcăminte spune doamnelor să poarte o fustă. Pentru a face acest lucru, puteți achiziționa un model la modă – creion.

Pentru sezonul de vară, călătoriile scurte cu Socodes de mai jos sunt perfecte. Faceți o imagine mai pozitivă și originală cu ajutorul lucrurilor decorate cu imprimări simple. Poate fi desene în formă de diamant, cușcă de șah sau o bandă subțire.

Încercați să ridicați costumele în stil minimalist. Detaliile decorative suplimentare vor arăta ridicol. Nu vă implicați în experimentele deasupra imaginilor. Dacă preferați stilul clasic, nu trebuie să o diluați cu elemente într-o altă cheie.

Păstrați hainele în stare perfectă. Fii ordonat. Nu vă lăsați să ieșiți în menta sau îmbrăcăminte non-greoaie. Pantofii dvs. ar trebui să strălucească întotdeauna. În nici un caz, nu purtați pantofi ale căror tocuri sunt rimmed, iar butoanele sunt împușcate.

În fiecare zi

Nu credeți că femeile după 40 de ani se vor potrivi doar stilului clasic. Ansamblurile casual vor fi, de asemenea, adecvate. Nu vă refuzați plăcerea de a intra în îmbrăcăminte și încălțăminte confortabile și ușoare.

Tinerii Fashionista poate crea absolut orice imagine de zi cu zi, in timp ce femeile in varsta au o astfel de oportunitate.

Elementele principale ale costumului armonios sunt blugi convenționali tăiați direct și un tricou monofonic (sau lungime lungă).

Nu este recomandat să alegeți îmbrăcămintea, completată de amprentele luminoase și motive.

Citește mai mult  Haine în stil "Hip Hop

Blugi pot avea gri standard albastru sau calm. Cel mai armonios pe doamnă, lucrurile vor arăta, se îngustează. Este necesar să renunțați la cocoșul cu o capotă, deoarece aparțin exclusiv stilului de tineret.

Pentru imaginile de zi cu zi, mocasinele confortabile sau adidași sunt ideale pentru fiecare zi. Nu achiziționați pantofi de balet multicolor cu pietre sau strălucire.

Contrastul combinațiilor de haine sunt permise. De exemplu, garanția de modă poate ridica blugi albastru închis și le poate completa cu un triplu ușor.

Femeile pot combina îmbrăcămintea din mai multe materiale diferite: bumbac și tweet, mătase și blugi.

Seară

Pentru doamnelor mai în vârstă de patruzeci de ani există o mare varietate de costume spectaculoase pentru ieșirea de seară. De la rochii scurte pentru a refuza chiar mai devreme, dar mai elegant și armonios va căuta lucruri de lungime medie sau pe podea.

Pentru a crea o imagine originală și sexy, puteți alege o rochie rafinată cu un spate deschis. Dar este necesar să se asigure că decupajul nu traversează linia taliei, altfel riscați să formați o imagine vulgară.

Nu mai puțin eficient și atractiv pe doamnele mai vechi decât patruzeci arată costumele cu siluetă de sirene. Astfel de rochii au fost mult timp în cererea de modă matură. Cel mai armonios se va uita la copii cu un fund multi-strat asemănător coastei sirelor.

De la ansamblurile de seară cu amprente, trebuie să refuzați. Ele nu sunt complet potrivite pentru doamnele din epoca Balzakovski. În loc de astfel de costume, este mai bine să selectați produse cu draper, buclă sau broderie fermecătoare.

Urban

Stilul urban implică haine confortabile și pantofi în care nimic nu va interfera cu mișcările sau nu va elibera disconfort. Lucrurile într-o astfel de fel sunt soluția perfectă pentru moda activiști care își petrec ziua în mișcare.

Acest stil este puțin ca un clasic, dar este mai relaxat și confortabil. Nu este dificil să o alegeți: trebuie doar să vă întoarceți la lucruri mai concise într-o culoare monofonică. Imprimările și modelele luminoase ar trebui evitate. Pantofii confortabili pot face parte din stilul zilnic, cât și stilul sportiv.

Forma de tip haine

Hainele elegante ar trebui să fie fără probleme în funcție de structura unei figuri feminine.

 • Tipul semi-grad este o talie subțire și coapse largi. În zona părții butodice, de regulă, există o haină. Pentru o astfel de figură, este mai bine să dobândești lucruri cu o siluetă semi-împușcată. Hainele ar trebui să sublinieze talia, dar nu se culcă strâns întregului corp.
 • Fashionistim mai bine preferă mătase, cașmir sau viscoză. Nu va arata tesatura cu model de deschidere.
 • Doamnelor cu tip rotunjit de figură sunt recomandate pentru a purta lucruri din țesuturi mai dense. Astfel de materiale sunt capabile de spectaculoase pentru a ascunde multe defecte. Pentru doamne complete, cardigane alungite, fuste și rochii de tăiere directă.
Citește mai mult  Caracteristicile stilului anilor '70

 • În nici un caz nu purtați pantaloni scurți sau pantaloni. Lungimea unor astfel de lucruri va aloca șolduri și picioare complete. Puffurile trebuie să ajungă în mod necesar cel puțin la mijlocul genunchiului. Nu vă întoarceți la haine cu amprente sau desene diverse. Astfel de echipamente sunt mai bune pentru a înlocui lucrurile cu ornamente decorative.

 • Selectarea unui ansamblu elegant, preferați diferite părți ale costumului într-o singură culoare. Jachetele și jachetele întunecate sunt recomandate pentru a se combina cu bluză sau cămașă în culori strălucitoare.

 • Cifra de tip direct implică umeri largi și coapse înguste. Talie cu un astfel de fizic, de regulă, exprimată slab. Pentru doamnelor cu un astfel de fizic, îmbrăcăminte cu siluetă directă, care nu se concentrează pe linia taliei.
 • Hainele ar trebui să aibă linii clare. Dacă doriți să cumpărați pantaloni, se recomandă să acordați atenție modelelor cu săgeți.
 • Țesăturile trebuie să fie dens pentru a ascunde unele defecte ale figurii. Poate fi Tweed, Denim, Brocade sau Inlax.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: