Stilul Bocho pentru femei după 50 de ani

Stilul Bocho pentru femei după 50 de ani

Costumele în stil Bocho sunt foarte populare cu doamnele care au ajuns la o anumită vârstă. Este mai probabil să prefere femeile după 50 de ani. În acest moment, trebuie să schimbi mai puțin obiceiurile, să se uite puțin, să schimbe garderoba. Deja nu la locul nu sunt legături strânse, subiecte scurte și fuste mini. Mai multe costume practice vin pe schimbarea lor, subliniind avantajele formelor și ascunderea unor defecte.

Particularități

Stilul Bocho este deosebit de relevant în rândul femeilor după 50 de ani. Acest stil este unic. Caracteristica sa este Prezența combinatoarelor multilaterale. Astfel de utilaje amestecate cu alte stiluri. Deci, într-o formă de realizare, mai multe stiluri la modă pot fi combinate, de exemplu, militari, vintage sau folclor. Pentru moda de zi cu zi, mai des alegeți lucrurile în stilul lui Bocho Caushal. Și acest lucru este valabil nu numai pentru femei mature, aceste utilaje au scăzut la gust fete foarte tinere.

Bocho poate fi distins imediat de alte direcții. În costumele de femei, nu găsesc detalii luminoase, pietre, paiete și alte. Astfel de haine sunt confortabile și convenabile.

Indiferent de set doamnelor, costumele în acest stil aspect întotdeauna foarte interesant și neobișnuit. De multe ori, un astfel de stil de a alege femeile plin, ținând cont de reducerile de rochii. Aceste lucruri sunt de obicei realizate într-o tijă liberă. Nu există produse strânse care ar putea aloca unele figuri de defecțiune. Astfel de costume perfect mascat și un pic de a descoperi stomac, si coapse largi.

Caracteristica acestui stil este textura. În haine sunt binevenite o anumită lungime. De obicei, modele au maxi sau midi. Produse mai des coase din țesături naturale. Acestea pot fi variante de bumbac, in, sau denim Batista. Puteti vedea, de asemenea, modele foarte neobișnuite de lână și de tricotaje.

Atrage boho-kewal cu sistemul său de culoare. Multe femei prefera produsele de bej, ciocolata, culoare teracota, precum visiniu, măsline, gri cu tentă argintie. nuanțe similare sunt perfect potrivite pentru doamne de 50, ele fac vizual fața mai proaspăt și tânăr.

accesorii suplimentare vor ajuta la a face imaginea finalizată. Multe femei la aceasta varsta sunt mult mai convenabil să poarte pantofi confortabile și practice toc. leafers la modă sunt potrivite pentru stilul boho, precum balete și cizme de glezna pe un radiator larg stabil, confortabil.

Elemente de îmbrăcăminte

Având în vedere tendințele modei, mulți designeri dezvoltă lucruri originale pentru femei subțiri și complete după 50 de ani. Produsele de moda pot fi cele mai diverse, dar pentru variații multi-straturi mai potrivite. Datorită multi-stratului, doamnele complete au capacitatea de a crea imagini neobișnuite care ascund defectele figurii și de a prezenta imaginea în lumina avantajoasă.

Layout posibil poate fi realizat prin produse speciale de tăiere, de exemplu, folosind rochii și fuste cu mai multe niveluri. Puteți face acest lucru prin alegerea mai multor produse care poartă pe partea de sus a altora. Asa de, Un set de fusta maxi, bluze si cardigan tricotat sau vesta va arata foarte impresionant.

Pentru un eveniment solemn, costumele efectuate în stilul Bocho-Chic, unde accentul principal este pe feminitate. Se exprimă, în primul rând, în uz cu o acoperire de linii netede, subliniind silueta. Când produsele de cusut utilizează adesea elemente diferite ale decorului sub formă de modele de deschidere, blocate peste suprafață, paiete sau broderie.

Mai ales este necesar să se sublinieze Etno-bocho. Prezența motivelor etnice, accesoriilor originale și decoratiuni realizate manual poate fi numită o carte de vizită a acestei direcții.

Rochii

Alegerea unei rochii, femeile pentru 50 de mai bune preferinte pentru un anumit tip.

 • Pentru doamne complete Mai multe rochii tăiate solide, fără o talie dedicată. Au permis produselor cu o talie copleșitoare, care se află chiar sub piept.
 • Ascundeți unele dezavantaje ale unei figuri complete vă va ajuta Anumite tăiere a produselor sub forma unui trapeziu sau impunerea prezenței unui nas integrat. Este mai bine să alegeți produsele cu mâneci – acestea vor ascunde o excedentă completă sau degros de piele.
 • Produsele pot fi diferite volan, Dar ele sunt mai des localizate în partea de jos a nivelului.

Este recomandabil să alegeți produse cu amprente verticale.

Tonurile profunde inadvertente sunt ideale pentru femei după 50 de ani. Principalul lucru nu este de a folosi nuanțe decolorate, va fi, de asemenea, inadecvat.

Combinația de aterizare liberă cu lungimea fustei-maxi va permite să ascundă defectele figurii, ceea ce este relevant pentru doamnele complete. Dar cu această imagine nu va fi formulată, se va dovedi a fi aer, lumină și feminină.

Bluze

Bluza – o parte integrantă a stilului Booho și este un obiect indispensabil al dulapului pentru doamne după 50 de ani. De obicei, stilul unor astfel de produse direct sau extindere carte.

În astfel de produse, Ryushi și Volan sunt frecvente, acestea pot fi, de asemenea, efectuate în versiunea clasică. Alegerea unor astfel de modele pentru doamnele complete, este important ca acestea să nu crească în mod vizibil bustul. Bluzele cu lebede și cuufle sunt mai potrivite pentru femeile subțiri.

Bluzele pot fi monofonice sau cu modele diferite, printuri florale sau celule. Pentru decorarea acestor produse, este adesea folosită broderie. Poate fi o culoare sau făcută dintr-o varietate de fire luminoase.

Sarafany

Supliment Imaginea selectată va ajuta originalul booko-etno. La coaserea sundreselor, țesăturile naturale sunt folosite mai des, de exemplu, de in sau de bumbac.

Culorile unor astfel de produse pot varia în funcție de sezonalitate. În sezonul cald, este mai bine să alegeți tonuri pastelate luminoase. Pentru iarnă, sundresele sunt potrivite în culori închise. În sezonul rece, sundresele pot fi purtate cu broaștele, cămăși sau bluze. Pe partea de sus merită aruncarea unui cardigan – acest lucru va face posibilă efectuarea unei imagini.

Fuste

Multe doamne mature, inclusiv pline, au o fustă confortabilă în stilul lui Bocho în dulapul lor. Pentru stilul selectat, fusta constând din mai multe straturi va fi potrivită. Poate fi monofonic sau cu desene diferite.

În mod eficient o fustă multilaterată într-o cușcă pentru sezonul rece va arăta. O fustă ușoară cu modele tradiționale florale este potrivită pentru vară.

Tunică

Onalizarea tunică ajută. Poate fi purtat ca obiect principal al dulapului, dar numai dacă produsul are suficientă lungime.

Destul de popular la femei este considerat o combinație de tunică cu pantaloni. Poate fi doar pantaloni clasici, ci și blugi de modă de diferite stiluri. În cazul în care lungimea tunică va fi sub genunchi, poate fi combinată cu jambierele.

Veste

Suplimentarea imaginii armonioase va ajuta vestale de diferite logson, culori și texturi. În fabricarea vestelor pentru Boho-Style, materialele naturale sunt mai des utilizate. Astfel de produse pot fi, de asemenea, asociate de fire groase sau subțiri. Femeile complete după 50 de euro merită să acorde atenție modelelor de țesături alungite cu împărțirea pe laturi. Va fi foarte neobișnuit să se uite la vestele monofonice cu broderie sau margini, precum și decorate cu pietre.

Costume

Multe doamne la această vârstă mare preferă să poarte costume. Poate fi ca un costum de pantaloni și un model cu o fustă. Există diferite opțiuni pentru a face o imagine mai ecologică. Partea superioară a costumului poate consta dintr-o bluză, cămașă, tricouri, sacou, fie tunică. Partea inferioară, de regulă, este pantalonii sau fusta. De obicei, tăiați astfel de produse libere.

Combinație frecventă de trei obiecte sub formă de bluză, vesta, fuste sau pantaloni.

În timpul verii este mai bine să alegeți pantaloni de lenjerie de lumină de nuanțe ușoare. Pentru iarnă este preferabil să luați un pantalon maro sau negru. Cel mai popular pentru stilul lui Bocho este considerat împrăștiat de la șolduri sau din genunchii pantalonilor. Rămâne pantofi de stil la modă, permițând să facă o imagine mai feminină.

Cămăși

Cămăși ca bluzele au de obicei o siluetă directă. Este de dorit ca ei să facă tăietură, acoperind șolduri prea mari. Pentru astfel de produse, țesăturile naturale sunt utilizate mai des, permițând pielea să respire. Lenjerie de pat sau x / b shirt Apple să poarte cu blugi arcuri sau pantaloni neobișnuit.

Sacou

În acest sezon, femeile după 50 de ani de designeri oferă jachete la modă și confortabilă. Jachete de uscare deosebit de populare care susțin șoldurile. În vreme caldă, puteți purta o jachetă de denim sau din piele.

Caracteristică caracteristică pentru stilul Boho este Disponibilitatea în produsele de diferite inserții în stilul de mozaic.

Astfel de jachete pot fi puse pe vreme reci și în zilele de vară care locuiesc.

Idei de imagini de bază

Setul de costuri de bază în stilul lui Causual Bocho va permite femeilor după 50 de ani să se simtă mereu la modă și elegantă. Completarea și schimbarea lucrurilor, puteți crea multe imagini originale și moderne care permit doamnelor să se simtă elegante și frumoase.

Pentru garderoba de vară este ideală pentru o rochie lungă de la in. Amestecându-l cu alte obiecte de garderobă, puteți crea o imagine interesantă. Accesorii suplimentare sub formă de margele de lemn de manual, brățări luminoase sau inele transformând instantaneu ceapa. Țesute mocasine, sandale grecești sau cizme de cowboy vor fi finalizate. Rochie suplimentară sau sundresie în stilul selectat de paie de înaltă calitate, ochelari mari și pungă tricotată.

Un lucru indispensabil pentru femeile de toate vârstele rămâne blugi. Pentru stilul lui Bocho, pantalonii adezivi de denim pulmonar sunt potrivite. Acest model va deveni o opțiune excelentă pentru o figură completă. În vreme rece, împreună cu blugi, va fi adecvat să purtați un pulover voluminos al unghiului cald sau cardigan tricotat. Pentru vară, o bluză de mătase ușoară este potrivită sau o cămașă carcasă într-un stil de cowboy.

Exemple elegante

sundress Lumina în podeaua de in se potrivesc perfect în garderoba femeilor la mare vârstă. Aparținând stilul selectat pot fi urmărite pe forma originală a Niza și blocuri libere.

rochii de lumină în boho-stil sunt adesea decorate cu benzi sau șireturi pentru a crea un accent pe avantajele unei figuri feminine.

Bahroma este considerat favorit necondiționată de-a lungul ultimilor ani. Ea este, de asemenea, prezent în boho utilaje.

Piese de brodat pe produse vor ajuta la a face imaginea finalizată. Utilizați broderie pentru a decora tiv sau partea de sus a produsului.

  Adăugați o imagine luminoasă dulcețuri, turbane originale sau lavete de culori neobișnuite vor ajuta. Pentru cei care sunt de peste 50 de ani, este mai bine să acorde prioritate de culoare-un foton. Acest lucru este valabil nu numai pentru accesorii, dar, de asemenea, ei înșiși costumele. Femeile ar trebui să acorde o atenție la lucruri de reținut tonuri.

  Despre boho stil pentru femei, după 50 de ani de ceas în film.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: