Stilul regal rafinat în îmbrăcăminte și interior

Stilul regal rafinat în îmbrăcăminte și interior

Există multe stiluri și imagini diferite, capabile să transforme o locuință sau apariția unei persoane. Stilul regal Big vă permite să oferiți o viziune sofisticată, dragă și rafinată a unui anumit lucru. Este vorba despre adăugarea de lux la viață și va fi discutată în articolul nostru.

Particularități

Stilul Royal este numit oferind un design, eveniment, aspectul de eleganță și lux. Acesta vă permite să arate nu numai statutul social al unei persoane, dar, de asemenea, gustul său delicat.

Principala caracteristică a acestuia este de reținere și strictețea de culori calme clasice. Puteți utiliza această idee atât în ​​dulap și în interior.

Elemente de îmbrăcăminte

Este demn de a spune că acest stil se va potrivi cu o femeie de orice vârstă. Este important ca hainele sunt concise, elegante. Un astfel de cod vestimentar va fi relevant pentru orice eveniment, indiferent dacă este vorba de o ceremonie de ceai sau o nunta.

Este important de menționat faptul că unul dintre principalii factori care este gama de culori. Acesta ar trebui să combine toate elementele haine împreună, să le facă armonios.

Într-adevăr maiestuos poate fi numit astfel de culori ca:

  • verde+
  • Saturat albastru+
  • Alb strălucitor+
  • tonuri pastelate și multe alte nuanțe.

Inutile va fi luminos, culori otrăvitoare, precum și elemente care cauzează.

Privind la regine și regi moderne, putem concluziona că simplitatea și nuanțe calme sunt cele mai importanți factori ai stilului regal. rochii lungi monofonica, dantelă – toate acestea ar putea suna foarte plictisitor, dar se pare într-adevăr rafinat.

Haina ar trebui să închidă umeri, cu privire la reduceri drastice ar trebui să fie uitate. Dacă vorbim despre fusta, atunci lungimea optimă va fi puțin mai sus de genunchi. Important este prezența unui ciorap sau al colanti de culoare corporale care nu atrag atenția asupra picioarelor.

În ceea ce pentru pantofi, cea mai bună soluție este de pantofi de mărime mijlocie. Pantofi nu ar trebui să fie prea deschis.

Este demn de a spune despre haine negre. În cercurile regale, negru este culoarea de doliu. Purtarea-l la fel ca și că, prin urmare, este imposibil.

Colectate sau părul scurt – una dintre principalele semne de bine îngrijită. Bunch, coadă, panglică sau doar o tunsoare scurtă nu vor permite părului să zboare în jurul primului capăt al vântului.

Stilul regal decorat corect în haine poate face orice femeie mai luxoasă și feminină. Iată principalul lucru – reținere.

Sărbătorile regale

Distribuiți măreția regală poate nu numai. În lumea modernă, este din ce în ce mai mult posibil să se întâlnească diverse evenimente, al cărui design este potrivit pentru definiția „regal”.

Pentru a organiza o sărbătoare similară, va trebui să luați în considerare mai mulți factori.

  • Locul potrivit. Spațiul ar trebui să fie nu numai gratuit, ci și concis. Park, Park Zone Perfectly. Chiar mai bine va închiria o casă de țară mare. Cu alte cuvinte, zona selectată ar trebui să permită crearea condiției necesare pentru un astfel de eveniment.
  • Ar trebui să funcționeze bine pe scenariul celebrării. Ca bază, puteți lua un basm sau o legendă.
  • Este important să se gândească prin orice fleac și fiecare detaliu – Totul trebuie să se potrivească stilului și să creeze luxul regal. Oaspeții trebuie să se prăbușească complet în atmosferă.
  • Costumele potrivite vor adăuga mai multe asemănări. Având grijă de acest lucru nu numai organizatorii, ci și oaspeții înșiși.
  • O atenție deosebită trebuie acordată meniului. Fiecare fel de mâncare ar trebui să se apropie de tema. Dacă vorbim despre nuntă, tortul trebuie să fie cel mai armonios corespunzător stilului regal.
  • Pentru a capta un astfel de eveniment superb, veți avea nevoie de o sesiune foto. Pentru ea, puteți veni, de asemenea, cu un scenariu separat.

Idei de design interior

Foarte luxos și elegant privi la domiciliu și apartamente, interiorul căruia se desfășoară în stilul regal. O astfel de situație transmite perfect statutul unei persoane și, în același timp, face ca locuința mai confortabilă.

Când proiectați o casă într-un astfel de stil, trebuie să cheltuiți o muncă foarte amănunțită. Orice eroare, contrast puternic de culori poate ruina în mod semnificativ interiorul. În arhitectură și design există mai multe tipuri separate de stil regal. Toate sunt interesante în propriile lor și unice.

Ampr

Această direcție se caracterizează prin sculpturi, modele și stucuri rafinate. Cu alte cuvinte, elementele realizate manual sunt luate ca bază a unui astfel de stil. Lemnul, marmura, granita și alte resurse naturale sunt folosite ca materiale. Predominantul aici este culoarea albă cu bijuterii și detalii de aur.

Stil baroc

Acest stil este cunoscut pentru formele sale ciudate, ciudate și linii nenaturale. De asemenea, ca și în Ampir, barocul este adesea folosit de produsele stuc și produse realizate manual. Cu toate acestea, această specie este considerată mai sfignabilă și mai pompoasă.

Panourile din lemn sunt folosite în loc de tapet.Basic sunt considerate ciocolată, smarald, rubin și culori de aur.

Versailles

Acest stil provine din stil baroc. Cu toate acestea, aici este o prezență importantă a unei istorici separate pentru fiecare subiect. Conducerea va fi culori pastelate: Pearl, Lilac, Alb, Aur și Altele.

Puteți folosi tencuiala sau vopsea obișnuită ca o acoperire de perete. Pe podea puteți pune un panou din lemn.

Victorian

Acest stil a fost fondat la Regina Victoria. Progresul în domeniul industriei au afectat interioarele acelei perioade.

Relevante aici sunt mobilierul antic, imagini de fundal monofonic cu o imagine de flori, parchet de podea. Este important să prezentați un șemineu cu un grătar.

Exemple frumoase

Iată câteva exemple de interior regal folosind produsele de fabrici de mobilier de vârf.

Vittoria Orlandi. Atingând Italia

Această soluție de designer este de obicei utilizată în dormitoare. Toate mobilierul este efectuat manual în nuanțe violet și smântână. Pat dublu violet cu detalii de aur va face o impresie indelebilă pe orice persoană.

Charles Jouffre. Atractiv necunoscut

Camera de zi făcută în acest stil se distinge prin prezența nuanțelor calme. În acest exemplu, culoarea cremă de vârf este perfectă cu privire la elementele roz ale interiorului.

Vittoria. Moale în muncă

Bucătăria creată în acest stil este caracterizată de un design liniștitor. Întreaga cameră este decorată în nuanțe luminoase, ceea ce îi conferă un confort deosebit.

Stilul regal este o modalitate excelentă de a oferi o priveliște cu adevărat luxoasă și elegantă asupra oricărei sărbători, interioare sau dulap. Crearea compozițiilor în această direcție sunt necesare cu o trepidare și atenție specială, deoarece starea principală a stilului regal este reținerea.

Corectarea paletei de culori și a structurii imaginii, puteți crea un exemplu uimitor de stil regal.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: