Stilul retro

Stilul retro

Retro este atât de stil și recepție. Acesta este adesea confundat sau pur și simplu se combină cu o epocă, care este o greșeală. Acesta va fi întotdeauna la modă, pentru că nostalgie, inclusiv estetic, în mod tradițional inerente într-un anumit procent din populație. O altă întrebare este cum să accentuați corect cum să construiți un stil pentru a dezvălui în interior și nu a provocat sentimentul de artificialitate, ilogă, neconvinință. Da, și nu numai în interior – retro pătrunde imaginea și maniera de a se îmbrăca, găsește noi nișe vizuale.

Ce este și ceea ce este diferit de vintage?

Stilul retro care acoperă perioada celor 50-80 din secolul trecut. Acest lucru se aplică și interiorului, și la modă și muzică. Vintage, mai degrabă, este definiția lucrurilor și obiectelor rare. Adică, acesta este un concept mai restrâns. Dacă casa are un dulap de mahon frumos făcut la începutul anilor ’50, este probabil ca acesta să fie un lucru de epocă, mai ales dacă situația din jur este destul de tradițională și modernă. Dar dacă apartamentul are un dulap, care este deja o sută de ani, cu mare probabilitate va fi antichități. Adevărat, pentru a fi un antichități, trebuie să excludeți conceptul de serial și să aveți o valoare artistică evidentă.

Diferența este încă aici: Vintage, strict vorbind, este imposibil să numim stilul interior și retro poate. Datorită retrospectului, puteți reveni la trecut – aceasta este o recepție bine cunoscută și frecvent utilizată.

Stil Descriere:

 • Potrivirea unui decalaj temporar care va fi replicat sau în interior sau în îmbrăcăminte (nu amestecați 50 de ani cu anii ’70, de exemplu)+
 • Disponibilitatea accesoriilor care adesea pot fi mai puternice decât accentele majore+
 • Complexitate – predominanța gamului de culoare dominantă pentru anii selectați, utilizarea materialelor, a formelor, a dimensiunilor și a tipurilor de decor relevante, nu poate fi scăzută din această formulă.

Asuma ca Retro este unul vechi, și, prin urmare, diferiți ani și epocă pot amesteca, prea îndrăzneți. De obicei, o persoană este determinată ce este mai aproape de un deceniu și încearcă să o recreeze. Și, de asemenea, determină direcția, de exemplu, pentru a dota casa într-un stil clasic american, dar cu o tendință la caracteristicile sale în anii ’80 și T. D.

Cu toate acestea, adesea stilul începe cu el însuși. O persoană încearcă să se îmbrace altfel, să-și formeze imaginea în conformitate cu retrolanoanele.

Retro în îmbrăcăminte și imagine

Hainele în acest stil nu tolerează cartierul cu elemente moderne. Doar un stilist foarte priceput poate combina cu succes într-un set de lucruri de alte epoci. Se aplică, de asemenea, coafurilor și machiajului.

Lucruri

Și bărbații și femeile trebuie să decidă ce decolează un deceniu.

40-50S:

 • Rochii au o fustă largă și o talie pronunțată+
 • Fuste luxuriante, talie este prea+
 • accent pe gât, o mulțime de bluze cu o astfel de tăietură+
 • Coats și impermeabile abia sub genunchi+
 • Pentru o fată, este important să luăm rochii în acest stil, deoarece acestea vor duce în cea mai mare parte la această epocă la modă+
 • Lipsa detaliilor masculine a dulapului în costumele de sex feminin (timpul Unisex nu va veni în curând).

Anii 60 au numit noua eră la modă a renașterii. Moda include amprente și culori strălucitoare, o mulțime de mazăre, dungi, celule. Imaginile devin din ce în ce mai sexy. Mai aproape de cele 70 de fuste mini apar, pantaloni cu talie mare, bluze cu gulie mare, rochie-clopote cu maneci de trei sferturi. Stiluri „Hippie” și „Disco” efectuate în acest moment și „Disco” l-au adus fără probleme într-o anii 80, cu bijuterii mari, umeri hiperbolizi în bluze și jachete, jachete din piele și lăcuite în combinație cu blugi largi de scurgere largă.

Citește mai mult  Ce este din oțel fără adăpost?

Pantofi

De la bărci modeste care au preferat în anii ’50 la pantofii lăcuite al anilor ’80 și adidașii la modă cu numele de marcă în cel mai proeminent loc – rândul său în moda de pantofi a fost Likhim. Pantofi impresionari deosebit de impresionanți la intersecția anilor ’60 și 70s: Lady Gaga se poate invidia o astfel de platformă. Același lucru care nu-i place să iasă în evidență și nu dorește să poarte tocuri, pantofii clasici de balet sunt potriviți: sunt perfecți pentru multe retrocaluri.

Decorațiuni și accesorii

În 50, fiecare costum de modă decentă a avut o pălărie, adesea în culoarea rochiei – a fost și mai importantă decât sacul. Și în căldură, ea a ieșit din casă în mănuși deschise și cu o umbrelă de vară care a salvat de la căldură. Foarte multe saci și chiar rucsacuri case de moda repet acum – modele clasice și de top sunt populare și astăzi. Pentru ieșirea de seară, ambreiajul este mai bine să nu ridicați – forma geometrică corectă, o fereastră, fără accente vizibile, se va potrivi retrografelor anilor ’50 și 60 de ani.

Hairstyle

Și aici și aici există un clasament strict de zeci de ani.

 • 40-e. Simbolul deceniului devine o așezare a rolelor Victoria, care simbolizează gloria victoriei asupra Germaniei fasciste. Coafurile acestei ere au fost distinse prin simetrie și precizie, eșantionul ar putea fi drept și oblic. Accesoriu principal a fost o plasă de păr.

 • 50-e. Legislativul lui Melin a fost Mellelin, datorită căruia sute de mii de femei s-au grabit în coafor pentru un kare scurt luminos, așezat de bucle pe eșantionul oblic. Bang curl. Au fost o mulțime de breton, breton deasupra capului și luminează. Părul de păr și polish de păr au devenit simboluri de timp.

 • 60-e. În cele din urmă fixată la modă. Coafura și buclele neglijente au devenit foarte accentuate. Aici, personificarea erei poate fi considerată Brigit Bardo cu Bestta ei. Dar, în contrast, Twiggy a apărut în cea de-a 66-a twiggy – se pare că coafura sub băiat fără oricare dintre acolo, prima din lume din lume este primul supermodel din lume.

 • 70 de ani. Vidal Sasun introduce moda pe o așezare liberă, care este foarte ecou cu timpul. „Copiii de flori” apar, iar Glamour devine nerecutat. A fost la modă să dizolvați părul și să legați în jurul capului benzii, și fire un pic ridică rădăcinile. Dar nimeni nu mai rămas, totuși, acum complet cu un bang gros.

 • 80-e. Fashionat Bob și pagina de tunsoare. Toată coafura scurtă a însemnat volumul cât mai mult posibil și mai eficient. O sticlă cu lac pentru păr se poate termina într-o săptămână. La modă erau coafuri, așezate luxuriante de sus cu o tranziție lină în lungime. Așa sa întâmplat ca cascadă de tunsoare de boom și lup.

Evident, diferența dintre decenii este mare. Cel mai solicitat din punct de vedere al repetiției sunt considerate coafuri din anii ’40 și 50, la nivelul subconștientului, sunt cei care sunt asociați cu termenul „retro”.

Machiaj

Retro-ul timpuriu a presupus sprâncene destul de subțiri (care se disting complet cu moda de astăzi), buze clar definite, săgeți în fața ochilor. Decât pielea mai alb, cu atât mai bine. Blush doar concentrat pe piele albă. În anii ’60 a venit moda pentru ruj strălucitor, inclusiv paiete, pentru că accentul se mișcă pe ochi. Aceeași twiggy a învățat să facă toată lungimea incredibilă a genelor și un aspect nevinovat și drăguț. Se pare interesant astăzi.

Citește mai mult  Style Safari În Îmbrăcăminte

Retro în mod modern

Doamnelor moderne înțeleg: ReciTile adesea alocă din mulțime, ajută la amintirea și distrage atenția de la defecte mici de apariție, pentru că el este foarte neechivoc în ceea ce privește feminitatea, care nu este de a spune despre multe elemente de modă ale zilelor noastre. Designerii secolului XXI se simt acest recorder retro și oferă în mod constant stiluri de manipulare, amestecând epoca, imagini subtile și complementare ale trecutului.

Regula principală a stilului retro este elegantă, nu veche. Busteni trebuie să fie aproape nu numai de lumea omului, ci și de apariția sa. Ar trebui să fie un avantaj evident, nu un semn al ciudățeniei luminoase. Oferă de modă să nu se îmbrace ca în fiecare zi, deoarece astăzi este simplitatea relevantă, democrația, ușurința în arcurile de zi cu zi, care alcătuiesc fundalul dorit pentru acele zile și motive atunci când o persoană încearcă la retroliformă.

Stil în interior

După cum sa menționat, se întâmplă că o persoană se îndrăgostește de filmele din Dina Dorbin, apoi începe să se uite atent la modă și siluete ale acelor ani, iar retrolukii devin parte din dulapul său și o parte din el. Și apoi estetica pătrunde în casa lui, în viața sa.

finalizarea

Plafonul în casa în care domneste retro, a priori nu poate fi întins. Este mai ușor să lapte de var tavan fără a face nimic mai mult decât inventăm ca și în cazul în care materialele moderne pentru a reface sub vechiul. Gipsul stuc vor fi relevante în case cu tavane înalte. Dar ea nu trebuie să fie prea intruziv.

grinzi de lemn poate fi un decor logică a unui astfel de plafon o, de preferință, culori naturale. Dar ei pot și le vopsea, pentru că nu a fost plictisitor retro și nu atât de mult promovat naturalețe maximă. Faptul este că, din material plastic și de vinil, laminat și placaj a apărut în anii ’50, designul schimbat și a devenit mai luminos și concis.

pereți vopsite sau tapet cu retroprode – nu cele mai multe instrumente complexe a seta starea de spirit locul dorit. În anii ’60, modele luminoase a apărut în decorarea pereților, chiar și unele psihedelică, și ar trebui să fie înarmat cu fanii acestei ere. În anii ’70, culorile au devenit mai atenuate, nuanțele naturale au apărut – măslin și verde și galben de aur.

Mobila

Pornind de la cei 50 de ani, frunzele de mobilier voluminicol, deoarece modelele mai elegante și laconice devin prețul. Dacă mai devreme părțile deranjate ale mobilierului trebuiau să fie strict din lemn, sunt permise o mulțime de inserții metalice acum. În anii ’60, modelele geometrice au devenit inspirația decenii, scaunele în formă au devenit un punct evident – ele sunt potrivite în special pentru retrostil într-o casă modernă.

În anii ’70, formele mari sunt returnate din nou, iar această tendință este în creștere. Dar tocmai eleganța mobilierului din mijlocul secolului devine modelul dorit pentru imitație pentru cei care caută mese și paturi, dulapuri și raft din lemn pentru a crea în casa retro.

Decor

Acesta este cel mai interesant aspect al stilului de stil din casă. Fără ea, orice design nu va fi holistic. Pe piețele de vechituri, precum și pe site-urile unde oamenii vinde mobilier, decoratiuni, diverse fleacurile, este posibil ca prețurile amuzant pentru a gasi vaze din acele vremuri (60 si 70 mai presus de toate), precum și ridica mobilier cu manere autentice, find abajururi vechi, care poate fi tras cu tesatura imitație. Oglinzi (inclusiv așa-numitele troli) să devină un Supernature pentru coridor și dormitoare.

Aparate

mărci internaționale, știind aspirația spre frumoase idealurile estetice ale trecutului, plăcile și cuptoare din retrostile produce gaz cu placere, desen și factorii de decizie de cafea, face chiuvete, candelabre și portșervetele chiar încălzite stilizat. Chiar și un ceainic electric, prăjitor de pâine, radio, să nu mai vorbim de frigidere, repeta stilisticii anii ’50 și ’60, și este foarte în cerere.

Citește mai mult  Stilul de aspect nou în haine

Iar cei care nu includ alte retromodels în interiorul și viața lor.

obiecte Vintage de viață

Vintage nu este un stil interior, este mai degrabă marcatorul de vârstă al subiectului și unicitatea sa.

Care dintre lucrurile de epocă disponibile pot ajuta la recrearea recuperării în casă:

 • maşină de scris – Ea este depășită de sine, dar și-a păstrat romantismul și puritatea+
 • Cooofer mecanic – Produse similare, de exemplu, din alamă, nu ar trebui să fie neapărat în stare de lucru, aceștia dintre speciile lor aranjează cu precizie accente stilistice+
 • Cărți culinare de vintage – și informativ și foarte captivant ca decor+
 • Tigaie – Este posibil să se găsească cum ar fi colectorii, precum și cei care sunt obișnuiți cu anii pentru a stoca generațiile acumulate.

Căutarea unor astfel de lucruri este fascinată și, prin urmare, fanii retro rămân credincioși acestui stil pentru o lungă perioadă de timp, el este tentant și întotdeauna promițător cu idei noi și căutare.

Opțiuni de fotowon

Luați în considerare modul în care vă puteți dota un photoozone retro, puteți pe de succes și simplu în exemplele de repetiție.

Photosons și detaliile acestora:

 • Toate articolele din această zonă sunt absolut moderne și realizate din materiale moderne, dar forme, contururi, culori, totul într-organice rândul său, o ilustrație de carte pentru copii bătrâni+

 • Sfârșitul anilor ’40 și începutul anilor ’50 se uite în mod clar cu această imagine – ziare îngălbenite, valize, scaun vechi și mașină de cusut foarte bine îmbinate împreună+

 • Mai multe epoci a venit aici, dar acest lucru se poate întâmpla în același apartament: un portret bunic, un poster de tineret și o imagine a Gagarina (în cazul în care locuiți la începutul anilor ’60, va fi cu tine)+

 • Tot ceea ce nu poate fi găsit, puteți desena – și apoi design-placaj obișnuit (nu este necesar) se transformă în imitație a peretelui, și un scaun real este suficient pentru a completa imaginea+

 • Pentru fotoconi străzi o soluție minunată cu imagini+

 • fotoliu, valize și camere vechi – retro așa cum este.

Chiar și folosind unele tehnici din aceste exemple, puteți face o zonă foto bună, convingătoare și memorabilă.

Prezent

Chiar înainte de a da un astfel de cadou, trebuie să vă asigurați că aceasta este exact frontierele interesului celebrării.

Idei de retropodare:

 • Ceasul de alarmă stilizat sub anii ’50 arata fermecător – poate fi folosit pentru numire+
 • Candlestick – puteți găsi un lucru din acei ani și puteți avea succes de stilizare+
 • Fotografie – În unele cazuri, un cadru stilizat se poate face cu propriile mâini+
 • Receptorul radio al retro – o poveste foarte populară astăzi, complet „vechi” caz, cu toate acestea, are un conector USB+
 • Bucătăria – articolele antice sunt foarte scumpe, dar unele seturi, jugs sau supă din anii ’70 pot fi găsite la prețuri rezonabile+
 • containere în vrac, pentru condimente – acestea sunt de asemenea eliberate stilizate, doar pentru a oferi un set mai bine, astfel încât acestea nu trebuie să se combine cu modele moderne.

Stilul retro nu este atât de neechivoc, există mai multe direcții din ea. De exemplu, la modă, foarte căutat după direcția stilistică, care se numește Midsenchuri. Acesta constă în utilizarea articolelor retro și accente care se referă la diferite epoci și arată excelent sub „Sos” de piese și materiale moderne.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: